Rozcilovani v tehotenstvi

Anonymni
26.3.07 08:48

Rozcilovani v tehotenstvi

Ahoj holky.
Jsem v 15tt a moje tehotenstvi probiha tak,ze jsem porad nervni,hned me vsechno rozcili.Zajimalo by me jestli to mate taky nektera tak.Mam totiz desnej strach o malyho,aby se kvuli me nenarodil treba postizeny.Snazim se byt v klidu,ale je to silnejsi nez ja.Katka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
26.3.07 10:32

Ahoj,
vůbec se o malého neboj :D Nikdo nevydrží být v klidu a pohodě celých 9 měsíců :wink: Hodně na tom mají podíl i těhotenské hormony :roll: Každý to těhotenství zvládá jinak, ale myslím že s většinou z nás to pěkně cloumalo :D

Naše PA nám říkala, že je to dobrá průprava pro miminko. Prostě bude vědět, že život je plný proměn a maminka má různé nálady. Někdy je krásně a pohoda, někdy jsme nervózní a někdy i pláčeme…

Takže se snaž být v klidu, ale když se to vždycky nepovede, nic se neděje :)
Krásné a zdravé miminko přeje Petta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
26.3.07 11:48

Ja byla podruhe tehu v obdobi vzdoru prvni dcery a rozcilena jsem byla nekolikrat denne jen kvuli ni (k tomu jeste rozcilovani s manzelem a ostatnima). Nasledky to opravdu nezanechalo. Zoe je spis klidas a pomalu o ni ani nevim.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.3.07 11:59

Holky dekuji,tak trochu jste me uklidnili :P Ja mam uz jednoho syna,tomu je ted 4,5.A teda ted ma obdobi ze vubec neposlechne,k tomu jeste manzel kdyz se prida,tak to stoji za to. :oops: Nekdy si pripadam,ze misto doma jsem v blazinci :twisted: Tak si porad rikam chudak to maly,jak mu asi je. :roll:Katka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky