Rozdílné ceny booking

1793
11.5.23 23:40

Rozdílné ceny booking

Ahoj holky, dívala jsem se na ubytování na booking a ceny v různých zařízení nejsou stejné. Na telefonu mám registraci, aplikaci a mám ceny vyšší, než na tabletu nebo manžel na telefonu má zase jinou cenu za ubytování. Čím to je? Rozdíl to dělá až 800 Kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Snowie23
11.5.23 23:57

Záleží na zařízení, liší se ceny pro mobily, a na dosažené úrovni.

• Citovat
  • Upravit
7228
12.5.23 00:03
@Bianca007 píše:
Záleží na zařízení, liší se ceny pro mobily, a na dosažené úrovni.

Jakože ceny pro mobily jsou dražší? NEBO naopak s appkou levnější?
Já mám nějakou slevu génius 2..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
12.5.23 02:18

Zkuste promazat „cookies“, pokud jste se již na lokalitu/ubytování dříve podívala, tak je možné, že se cena navýšila, protože to má systém uložené v paměti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
12.5.23 05:47

Čím víc nakupujes, tím máš větší slevu..já to mám nejlevnější přes mobil, vždycky nakupuji přes něj s aplikací..a ty cookies taky dávají smysl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20893
12.5.23 05:59
@pocker píše:
Ahoj holky, dívala jsem se na ubytování na booking a ceny v různých zařízení nejsou stejné. Na telefonu mám registraci, aplikaci a mám ceny vyšší, než na tabletu nebo manžel na telefonu má zase jinou cenu za ubytování. Čím to je? Rozdíl to dělá až 800 Kč..

Když se na nějaký ubytování díváš častěji z nějakého zařízení, tak se ti cena zvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
12.5.23 07:48
@welovefashion píše:
Jakože ceny pro mobily jsou dražší? NEBO naopak s appkou levnější?
Já mám nějakou slevu génius 2..

Pokud poskytuješ ubytovací služby přes booking, je tam pro poskytovatele nově možnost dát slevu při objednávce přes mobil. Jen se tam nastaví procenta slevy. Je to marketingový tah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15824
12.5.23 08:05
@Cenarius píše:
Když se na nějaký ubytování díváš častěji z nějakého zařízení, tak se ti cena zvedne.

Přesně tak. Jakmile je vyvolaný zájem, cena dalším shlédnutím letí nahoru. Nedělá to jen Booking, ale prakticky každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
12.5.23 14:10

V jednom telefonu mám aplikaci a v té je to dražší než na stránkách booking na počítači nebo v manželově telefonu. Při tom v aplikaci to má být levnější :nevim: už jsem u nich nakoupila vícekrát, ale až teď jsem si všimla, že z jiných zařízení jsou nižší ceny.. Takže jaká pak výhoda pro registrované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15824
12.5.23 14:28
@pocker píše:
V jednom telefonu mám aplikaci a v té je to dražší než na stránkách booking na počítači nebo v manželově telefonu. Při tom v aplikaci to má být levnější :nevim: už jsem u nich nakoupila vícekrát, ale až teď jsem si všimla, že z jiných zařízení jsou nižší ceny.. Takže jaká pak výhoda pro registrované.

To je prostě dnešní business - Booking chce podojit jak hosty ubytovacích zařízení, tak provozovatele. Takže cenu při zájmu šroubují nahoru, naopak majitelům ubytovacích zařízení ji tlačí silou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
12.5.23 14:37

Booking je hrozná služba, vůbec jsem jí nepřišla na chuť. Přítel má taky tu jejich slevu, on jinak nefunguje. Já jsem konzerva, a byť nějaký hotel objevím na booking.com /protože mě tam vyhledávač prostě hodí/, tak jdu pak přímo na stránky hotelu. a mám to pochopitelně vždy levnější než přítel. Akorát teď se mi stalo, hledali jsme ubytko v Praze, že přímo z hotelu mi odpověděli, že nemají volno, ale na booking pořád nabízeli,,,no měli prostě ten pokoj poskytnutý booking.com. Našla jsem ubytko jiné, nepodporuji služby tohoto typu.
Omlouvám se, že nepíšu k věci, ale mám na ně zrovna čerstou pifku, tak to muselo ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
12.5.23 15:36
@Anik píše:
Booking je hrozná služba, vůbec jsem jí nepřišla na chuť. Přítel má taky tu jejich slevu, on jinak nefunguje. Já jsem konzerva, a byť nějaký hotel objevím na booking.com /protože mě tam vyhledávač prostě hodí/, tak jdu pak přímo na stránky hotelu. a mám to pochopitelně vždy levnější než přítel. Akorát teď se mi stalo, hledali jsme ubytko v Praze, že přímo z hotelu mi odpověděli, že nemají volno, ale na booking pořád nabízeli,,,no měli prostě ten pokoj poskytnutý booking.com. Našla jsem ubytko jiné, nepodporuji služby tohoto typu.
Omlouvám se, že nepíšu k věci, ale mám na ně zrovna čerstou pifku, tak to muselo ven :)

Proč?
Je to služba jako každá jiná. Když se chystám kamkoli, snadno vyhledám, co je volně a udělám si rezervaci. Za ty roky, co ho používám, se mi jedinkrát stalo, že nám majitel dál jiné pokoje (to byla ale chyba zařízení), jinak o rezervaci vždycky ví, platba proběhne v pořádku..
Za mě palec nahoru. Nemám čas, procházet hotel po hotelu, hledat, kde co mají a případně je obvolavat jako v minulém století (to se mi stalo posledně ve Dvoře Králové, na bookingu nic, takže jsem strávila hodinu řešením hledání ubytování kvůli jedné noci…).

• Citovat
  • Upravit
3585
12.5.23 15:56

Taky neobvolávám. A výběr je tam omezený, pochopitelně tam nejsou zdaleka všechna ubytka…byť se asi rozšiřovat bude.

@Svetluska55 píše:
Proč?
Je to služba jako každá jiná. Když se chystám kamkoli, snadno vyhledám, co je volně a udělám si rezervaci. Za ty roky, co ho používám, se mi jedinkrát stalo, že nám majitel dál jiné pokoje (to byla ale chyba zařízení), jinak o rezervaci vždycky ví, platba proběhne v pořádku..
Za mě palec nahoru. Nemám čas, procházet hotel po hotelu, hledat, kde co mají a případně je obvolavat jako v minulém století (to se mi stalo posledně ve Dvoře Králové, na bookingu nic, takže jsem strávila hodinu řešením hledání ubytování kvůli jedné noci…).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
12.5.23 18:12

A kde je dobré hledat ubytování? Klidně pište soukromou zprávu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
12.5.23 22:24
@Anik píše:
Omlouvám se, že nepíšu k věci, ale mám na ně zrovna čerstou pifku, tak to muselo ven :)

Dělám to stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová