Rozdílné ceny booking

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15825
12.5.23 22:26
@pocker píše:
A kde je dobré hledat ubytování? Klidně pište soukromou zprávu. Díky

Třeba na booking.com a pak kontaktovat ubytovací zařízení přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
12.5.23 23:25
@Anik píše:
Booking je hrozná služba, vůbec jsem jí nepřišla na chuť. Přítel má taky tu jejich slevu, on jinak nefunguje. Já jsem konzerva, a byť nějaký hotel objevím na booking.com /protože mě tam vyhledávač prostě hodí/, tak jdu pak přímo na stránky hotelu. a mám to pochopitelně vždy levnější než přítel. Akorát teď se mi stalo, hledali jsme ubytko v Praze, že přímo z hotelu mi odpověděli, že nemají volno, ale na booking pořád nabízeli,,,no měli prostě ten pokoj poskytnutý booking.com. Našla jsem ubytko jiné, nepodporuji služby tohoto typu.
Omlouvám se, že nepíšu k věci, ale mám na ně zrovna čerstou pifku, tak to muselo ven :)

Já teď hledala nedávno v ČR a chtěla objednat přímo, ale přes booking mě to vyšlo levněji :nevim: V zahraničí dávám přednost bookingu vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8652
12.5.23 23:36
@Kasandra159 píše:
Já teď hledala nedávno v ČR a chtěla objednat přímo, ale přes booking mě to vyšlo levněji :nevim: V zahraničí dávám přednost bookingu vždy.

taky koukám pak vždy i přímo na web hotelu a přes booking je to vždy levnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
13.5.23 00:29

@Anik pracovala jsem v hotelu a tam měl booking vždycky nejlevnější pokoje, prostě tak byla nastavená cenová politika a setkala jsem se i s tím, že byl booking levnější než Slevomat… já si to když se mi to líbí dost porovnávam nějaká profesionální deformace ;) jo jednou kamarádka na přímo s ubytováním vyjednala cenu nižší než booking i slevomat, ale stálo to dost času, ubila je argumenty, že to je oboustranně výhodný obchod, protože nebudou platit poplatek zprostredkovateli.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22890
13.5.23 08:32

Já si většinou beru ubytování, kde mi v případě čehokoliv, že nepojedem, vrátí/nestrhnou peníze pár dní předem. To jinde tedy nebývá, je to pro mě taková jistota..s dětmi člověk nikdy neví co bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8652
13.5.23 09:57
@lucynka25 píše:
Já si většinou beru ubytování, kde mi v případě čehokoliv, že nepojedem, vrátí/nestrhnou peníze pár dní předem. To jinde tedy nebývá, je to pro mě taková jistota..s dětmi člověk nikdy neví co bude :nevim:

jo, přesně, to já taky, beru jen to, co se dá stornovat bez poplatku max dva dny dopředu a využila jsem už vícekrát. Taky se může pak objevit něco lepšího, levnějšího, tak stornuju a bookunu jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
13.5.23 13:34

Přesně tak :)))

@Zumpa píše:
Třeba na booking.com a pak kontaktovat ubytovací zařízení přímo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
13.5.23 13:37

No ano, čekala bych nějakou výhodu, ale fakt nekecám, je to právě čerstvá zkušenost, zrovna dneska jela holka na dva dny do Prahy, tak to se týkalo tohoto ubytka. Přítel, resp. expřítel, mě chtěl trumfnout, že jako holce zařídí bydlení levnější, a smůla. Se vší tou slevou se nedostal na nabídku, kterou má hotel normálně na svých stránkách. O dvě stovky na noc, nejde o tisíce:)

@welovefashion píše:
@Anik pracovala jsem v hotelu a tam měl booking vždycky nejlevnější pokoje, prostě tak byla nastavená cenová politika a setkala jsem se i s tím, že byl booking levnější než Slevomat… já si to když se mi to líbí dost porovnávam nějaká profesionální deformace ;) jo jednou kamarádka na přímo s ubytováním vyjednala cenu nižší než booking i slevomat, ale stálo to dost času, ubila je argumenty, že to je oboustranně výhodný obchod, protože nebudou platit poplatek zprostredkovateli.. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
13.5.23 15:25
@Amalthea píše:
jo, přesně, to já taky, beru jen to, co se dá stornovat bez poplatku max dva dny dopředu a využila jsem už vícekrát. Taky se může pak objevit něco lepšího, levnějšího, tak stornuju a bookunu jiné.

Lidi jako ty, to ty hotely fakt milujou :lol: máme jeden byt airbnb a po poslední zkušenosti už jsem dala storno max 5 dnů předem ;) jako naposledy: stalo mě to 2 úklidy navíc a rozdíl 2000…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.5.23 15:45
@pocker píše:
Ahoj holky, dívala jsem se na ubytování na booking a ceny v různých zařízení nejsou stejné. Na telefonu mám registraci, aplikaci a mám ceny vyšší, než na tabletu nebo manžel na telefonu má zase jinou cenu za ubytování. Čím to je? Rozdíl to dělá až 800 Kč..
úplně nejlepší je najít si pak ubytování na webu a to se člověk nestačí divit… Já mám booking genius 2, přes mobil další jakože sleva navíc a když jsem si jen tak cvičně našla ubytování na internetu kvůli dotazu, tak jsem byla cenou o 2500,– Kč níž než přes všechny bookingové vychytávky :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8652
13.5.23 20:34
@welovefashion píše:
Lidi jako ty, to ty hotely fakt milujou :lol: máme jeden byt airbnb a po poslední zkušenosti už jsem dala storno max 5 dnů předem ;) jako naposledy: stalo mě to 2 úklidy navíc a rozdíl 2000…

Taky je ten pobyt s možností storna pár dní před dražší, takže je to něco za něco :nevim: Změnu na levnější hotel v lepším místě jsem udělala jednou, teď nedávno, zřejmě někdo taky stornoval pobyt, protože v době rezervace tam volno nebylo, pak už jo. Ale nějak se za to nestydím, ta možnost tam prostě je a pokud se nakonec ubytuju, zaplatím více než ten, kdo možnost storna nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová