Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já si stějně myslím,že jí mužu dávat sebelepší mlíko a stejně to bolení je.Sice né tak jak v 1.měsíci,ale večer se vzbudila a tak řinčela,že jsem nevěděla jestli má bolení,hlad nebo protože to je náš malej nerváček.Prostě to asi věkem musí přejít samo.
maly at pije me mleko,nebo UM,tak se krouti i behem jidla mi dela luk,tak ho musim zvednout a odrihnout,pak asi 10sekund pije a znova,ale nastesti pije dost.Nekterym to boleni asi pretrvava,premyslim,jestli zkusit ten Nutrilon comfort,nebo Bebu sensitive.Vecer mi uz usina u jidla,ale jak ho polozim,tak se vzteka,krouti po cele posteli,musim ho jeste tak 10krat zvednout a pokazde si jeste rihne,nebo prcne
,asi tak po hodine je teprve klid a usne,ale ja jsem utahana jako kote,preci jen uz neni pericko a ja mam sotva 50kilo,chjo chjo,ale pomalu si zvykam i na tohle cviceni a posilovani,ponevadz jinak jsem na boleni krom tech veci sensitive zkusila vse,ale kdyz to ma i z meho mleka,tak to prejde fakt asi az vekem
.
Ahoj culikatá,nám doktorka doporučila bebu sensitive,ale je daleko víc hořčí než ten comfort a malé moc nejela.když jsem jí já omylem ochutnala,tak se mi obrátil žalůdek,fakt sem se nedivila že malé nechutná,navíc měla tak hustý kakání že to samo nešlo a já jí musela pomáhat hadičkou.stejnou zkušenost má i má kamarádka,která ma syna staršího jak my a krmí ted už nutrilonem comfort 2.ten jí zase doporučila její doktorka.Sem tam bolení máme,ale vykadit se můžeme úplně v pohodě.
jo a malá mi usne jen na ruce,když jí položím tak je hned vzhůru.nebo spí přesně 30minut,jako by měla v sobě budík:-)a dělá stejný caviky jako vy,mám o 10kilo víc a malá něco málo přes 6,ale fakt je to mazec na ruce.....
Tak uz jsme vyzkouseli i Nutrilon comfort-porad se u krmeni davil,ale zase se zdatne chytal dudliku,ja to vzdala,pak jsem mu dala trochu sveho mleka a jeste zkusila dokrmit Nutrilonem-ten vyblinkal-ten comfort mu proste nesel vypit-jestli je ta Beba jeste vic horka,tak to je sila
,takze zlate mleko Hipp-u toho se vzteka ze mu to moc netece,ale porad lepsi,nez blinkani.Probiotika nam take pomahaji,uz sam kaka
,takze zatim necham tuhle kombinaci.Pratele mi ho rozmazlili chovanim,takze jak ho trapi prdik,chce se chovat,ma uz skoro osum kilo!!!!!!!Ja chci nejakou silnou babicku na hlidani,co bych za to dala,alespon 1krat tydne ![]()
Ahoj, nemyslím si, že by ta mlíčka byla až tak moc chuťově odlišná. Protože když já jsem volila náhradu za MM, projížděla jsem net, četla brožury a téměř všechna tato UM se chuťově řadí mezi nahořklá… Mylím, že je to o bříšku miminka. Našemu mrňouskovi nejlépe sedla Beba H.A., navíc je hypoalergenní, takže jsem neměla téměř žádný strach z alergické reakce a navíc obsahuje složku LC-PUFA, která podporuje rozvoj IS, zraku a mozku. Když bych v budoucnu měla volit zase, tak opět zvolím Bebu! ![]()