Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jedu dnes na dovcu a chtela jsem se zetat vcera me pobolivalo brisko tak jsem volala mojemu mudr.byla tamjen sestricka a rikala at pred dovolenou prijedu at mam klid a byl tam ale jiny doktor co se snim strida.....no a vse v poradku
krasne bije,jen nechapu jednu vec minule pred tydnem kdyz jsem byla v nemocnici(pracuji tam a koncila jsem uz v praci tak jsem se nechala zkontrolovat)melo mimi 3,02cm a ted za tyden nameril on jen 2,8cm!! coz je nejaky divny tak si rikam ze to asi blbe zmeril bylo to sup sup rychle aby se me zbavil,nebo ja nevim ale kdyz je
tak je vse v poradku ,ne? zda se mi divny ze by mimi krasne ukazkove rostlo a pak by se zacalo zmensovat
to asi ne. diky moc za info a hezky den jinak ze jsm byla v nemocnici u pred tydnem to jsem mu nerikalato chci az rici za tyden mojemu dr.
KAtty, pokud to je prosperující těhotenství, těžko se bude mimi zmenšovat
SPíš bych věřila tomu měření v nemocnici, protože tam bývají ultrazvuky lepší a kvalitnější než u soukromých doktorů. Přeji klidnou dovolenou
To je dobré, když bije srdíčko. Ultrazvuky mohou být rozdílné. Zvláš´t když mimi měří dva jiní lékaři.
důležité je srdíčko! vůbec se neboj. fakt to může být jiným měřením, kor když to bylo i na jiných přístrojích. taky se mohlo mimčo trochu jinak natočit a nešlo tak dobře změřit. krásně si užij dovolenou!
Když bije srdíčko, tak je všechno OK. Určitě to bude jiným přístrojem nebo tím, že bylo mimčo nějak natočené a měření se zkreslilo. Neboj se a užij si dovču.
holky jste me uklidnily
ja jsem asi takova hysterka:-)) ale radsi si rikam ze pujdu 3krat zbytecne nez jednou nepujdu…ja si uz ted taky myslim ze me spise odbyl. a je fakt ze ma daleko horsi pristroj nez v nemocnici o fotecku jsemmu ani nerikala bo asi nebyl rad ze jsem tam navic,jeste ze sestricky jsou tam tak super,zlatej muj doktorten vi cim jsem si prosla a jeste zdravotni sestra k tomu-takze to me za to plaseni snad castence omlouva
a vzdy mi vse vysvetli … ![]()
kkattty nic si z toho nedělej, já jsem po IVF a chodila jsem do Gennetu na kontroli kde mají nejmodernější ultrazvuky a mimi tam měřilo přesně podle plánu, protože se přesně ví den kdy bylo oplodnění a transfér tak mi řekli že bude mimísek dokonce trochu větší, no přejdu ke svému dr. a ten mi celou dobu tvrdí že jsem na ultrazvuku o týden pozadu oproti tomu co mi říkali v Gennetu… ze začátku jsem byla zděšená, ale pak mi hodná sestřička vysvětlila že do 12tt jsou ultrazvuky nepřesné a rozdílné, mimísek může být třeba trochu pokrčený.. nemluvně o tom, že dr. má pidi ultrazvuk oproti gennetu… takže jestli mimínku tluče
tak buď v klidu a vše je OK ![]()
Ahoj, jen pro uklidnění. Mě dělali UTZ v Brně (21.4) a mimi mělo 8,3cm, pak mi dělal UTZ můj Dr. (4.5) a mimi mělo 7,3cm. Víc věřím tomu Brněnskému UTZ, protože je kvalitnější. Teď jsem ve 27tt. Takže pokud bije srdíčko, tak velikost mimča neřeš.