Rozešel se kvůli mému ex

Anonymní
5.6.22 21:18

Rozešel se kvůli mému ex

Ahoj muj ex manžel je zarlivy blázen. Během našeho dlouholetého vztahu jsem se seznámila s mužem který mi sliboval pomoc. Tak nějak jsme se pár měsíců dávali dohromady, budovali vztah. Doma už nám to s manželem velmi dlouho neklapalo. Jednoho dne už jsem toho měla dost, a odešla na rychlo k novému příteli. Ten to tedy vůbec nečekal. Po pár dnech jsem odešla ke své sestře kde jsem byla 14 dní. Manžel se dozvěděl o novém příteli, poničil mu schvalne schránku a začal mu vyhrozovat, schránku jsem samozřejmě uhradila novému priteli. Ten nový přítel mě po té začal úplně ignorovat, byl na mě naštvaný a řekl že už se vídat nebudeme. Vrátila jsem se zpět k ex manželovi, a je tak nějak klid. Ten „nový“ přítel se celou dobu různe ozývá. Že je mu to lito, že byl dál vše aby semnou mohl být. Že mě chce zpátky, že musím pochopit že neoplývá statisíci a nemůže si dovolit neustále platit poničené věci. K manželovi jsem se vrátila aby byl klid na všech frontách - přítel, moje rodina, manželova rodina. Opravdu ten můj odchod nezvládal dobře.. Nevím co mám dělat. Asi to není přítel do života že? Od nového přítele bych čekala trochu zastání. Chápu roli peněz.. Nejradši bych byla sama, ale nechci čelit manzelovym výlevům sama. :( Jeste dodám že jsem byla i na PCR, a dokud nemají záznam ze mi kdy fyzicky něco udělal, mám smůlu a nic nezmůžou. Můžu říct že to byly nejhorší 2-3 týdny v životě ohromnyho stresu a strachu, člověk kterýmu jsem věřila se zalekl a nechal mě v tom… Nevím jestli tomu novému chlapovi můžu ještě kdy věřit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
5.6.22 21:21

Co se odstěhovat sama a na chlapy se vykašlat? :roll: to asi teda není exmanžel, když jsi zase sním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.6.22 21:24

Bože…..Sama si musíš vyřešit svůj život a postavit se na vlastní nohy. Utíkat od chlapa k chlapovi je, mírně řečeno, nemoudrý. Nemůžeš čekat, že se zase pověsíš někomu na krk a ten se kvůli tobě obětuje. Nejdřív dospěj, měj odpovědnost sama za sebe a pak si hledej další vztah. Chováš je jak kravka a ještě si stěžuješ na přítele…. :roll:. Stěžuj si jen sama na sebe, svoji nedospělost a nerozhodnost.

• Citovat
  • Upravit
2353
5.6.22 21:26
@Anonymní píše:
Ahoj muj ex manžel je zarlivy blázen. Během našeho dlouholetého vztahu jsem se seznámila s mužem který mi sliboval pomoc. Tak nějak jsme se pár měsíců dávali dohromady, budovali vztah. Doma už nám to s manželem velmi dlouho neklapalo. Jednoho dne už jsem toho měla dost, a odešla na rychlo k novému příteli. Ten to tedy vůbec nečekal. Po pár dnech jsem odešla ke své sestře kde jsem byla 14 dní. Manžel se dozvěděl o novém příteli, poničil mu schvalne schránku a začal mu vyhrozovat, schránku jsem samozřejmě uhradila novému priteli. Ten nový přítel mě po té začal úplně ignorovat, byl na mě naštvaný a řekl že už se vídat nebudeme. Vrátila jsem se zpět k ex manželovi, a je tak nějak klid. Ten „nový“ přítel se celou dobu různe ozývá. Že je mu to lito, že byl dál vše aby semnou mohl být. Že mě chce zpátky, že musím pochopit že neoplývá statisíci a nemůže si dovolit neustále platit poničené věci. K manželovi jsem se vrátila aby byl klid na všech frontách - přítel, moje rodina, manželova rodina. Opravdu ten můj odchod nezvládal dobře.. Nevím co mám dělat. Asi to není přítel do života že? Od nového přítele bych čekala trochu zastání. Chápu roli peněz.. Nejradši bych byla sama, ale nechci čelit manzelovym výlevům sama. :( Jeste dodám že jsem byla i na PCR, a dokud nemají záznam ze mi kdy fyzicky něco udělal, mám smůlu a nic nezmůžou. Můžu říct že to byly nejhorší 2-3 týdny v životě ohromnyho stresu a strachu, člověk kterýmu jsem věřila se zalekl a nechal mě v tom… Nevím jestli tomu novému chlapovi můžu ještě kdy věřit.

Za to ty si úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.6.22 21:28

Ne - to nebylo kvůli tvému ex, ale to že ses bez domluvy chtěla milenci nasáčkovat do bytu jako partnerka.

Nejsi týraná žena jsi žena co podvádí a co zjistí, že když ji milenec nebude sponzorovat, tak se vrací k manželovi, který je celkem logicky nevrlý z toho, že je jeho žena běhna.

Tahéte do těchhle scén i děti?

Příspěvek upraven 05.06.22 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
5.6.22 21:29

@pikola asi tak, no, Zakladatelko, radsi zustanes s hysterickým zarlivcem? Budes cekat, az ti rozbije pusu, protoze uz mu nebude stačit ničit věci? Vy spolu máte děti? Ty by sis nela udelat klid ve svem životě, necekat, ze to udela jiny princ na bílém koni. Ty jsi svého stesti strůjcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.6.22 21:31

Jinak vy už jste rozvodení a nebo ne, když s ním tedy stále žiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 21:34
@Mar__tanka1983 píše:
@pikola asi tak, no, Zakladatelko, radsi zustanes s hysterickým zarlivcem? Budes cekat, az ti rozbije pusu, protoze uz mu nebude stačit ničit věci? Vy spolu máte děti? Ty by sis nela udelat klid ve svem životě, necekat, ze to udela jiny princ na bílém koni. Ty jsi svého stesti strůjcem.

Už mi ji rozbil. Milenec byl v pohodě dokud zažil vylev manžela. Sama neodejdu, nezvládnu to. Jak finančně tak psychicky. Nemám žádnou podporu. Ani v rodině. Jak moje, tak manželova rodina stojí za tim zůstat spolu ať se děje cokoliv.

• Citovat
  • Upravit
34322
5.6.22 21:43

Financne to nedas? Co rozvodove vyrovnani?

Vzdyt s nim nevydrzis, skoncis blbe. Neni to udrzitelne. Bud odejdes ted nebo pozdeji nohama napred.

Novyho blokni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
5.6.22 21:51
@Anonymní píše:
Už mi ji rozbil. Milenec byl v pohodě dokud zažil vylev manžela. Sama neodejdu, nezvládnu to. Jak finančně tak psychicky. Nemám žádnou podporu. Ani v rodině. Jak moje, tak manželova rodina stojí za tim zůstat spolu ať se děje cokoliv.

Takže hledáš sponzora, který ti zaplatí život a zároveň za tebe vše vyřeší? Takhle to nefunguje. Stezujes si, že to není přítel pro život, ale to nejsi ani ty. Vyres si svůj život sama, jdi klidně do azylového domu, kontaktuj bílý kruh bezpečí, řeš psychologa, zkrátka si uvědom, že si tyrana žena a chlapi nech chlapama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
5.6.22 21:51

Nerekla si ty děti…takze předpokládám, že nejsou. Co od zivota chceš? Dalších dvacet let s blbem, udelat si s ním pár špuntů, ktery nic nevyřeší, jen tvou pozici jeste zhorší, protoze se to od tebe očekává? Takovy vyhled to vyhovuje?
Jdi, dokud je cas. I kdyby si mela dočasně zit u kamarádky na gauči nebo v nějakém spolubydleni, he to porad lepší, nez se nechat triskat. Pokud to nevidi ani tvoje rodina, tak je to smutny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 22:19
@Mar__tanka1983 píše:
Nerekla si ty děti…takze předpokládám, že nejsou. Co od zivota chceš? Dalších dvacet let s blbem, udelat si s ním pár špuntů, ktery nic nevyřeší, jen tvou pozici jeste zhorší, protoze se to od tebe očekává? Takovy vyhled to vyhovuje?
Jdi, dokud je cas. I kdyby si mela dočasně zit u kamarádky na gauči nebo v nějakém spolubydleni, he to porad lepší, nez se nechat triskat. Pokud to nevidi ani tvoje rodina, tak je to smutny…

Nemam kamarádky. Děti máme a na jedno pobírám RP. Byla jsem i u terapeutky a bylo mi řečené ze musím najít k sobě cestu. Že do te doby nebudu mít sama sílu odejit. Není to tak že bych hledala sponzora. Hledala jsem bezpeči a myslela jsem že jsem ho nasla. Nevím co si mám o tom příteli myslet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.22 22:29

Omlouvám se za Anonym ale chodí sem rodina..

Mám k tomu jediné, neber ohled na rodinu ale sama na sebe! A to mluvím a vlastní zkušenosti..
Když jsem se před pár let rozešla s ex dělal na schvaly a hodně zasahovali i do rodiny.. tak jsem se na tajňacku k němu vrátila a vydržela další rok pekla pak se to najednou zlomilo a ja odešla a mohla jsem konečně dýchat.. samozřejmě zase dělal zle i mojim rodičům ale časem ho to přešlo a když viděli jak jsem byla po dalším roce zničena tak sami litovali že mi to tenkrát předhazovali že mi dělá peklo

Anonym T

• Citovat
  • Upravit
60
5.6.22 23:14

Tak jediná možnost je se ze dne na den sbalit a s tím „hodným“ vypadnout někam do neznáma. To si myslím každopádně, že žádnému chlapovi nebude stát za to, obětovat tak moc kvůli někomu, kdo vlastně neví, co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
5.6.22 23:39
@Anonymní píše:
Nemam kamarádky. Děti máme a na jedno pobírám RP. Byla jsem i u terapeutky a bylo mi řečené ze musím najít k sobě cestu. Že do te doby nebudu mít sama sílu odejit. Není to tak že bych hledala sponzora. Hledala jsem bezpeči a myslela jsem že jsem ho nasla. Nevím co si mám o tom příteli myslet.

Takze to vhapu spravne, ty nechces resit svuj život, ty chces jen řešit milence. Oukej. Tak milenec je ouplně normální chlap, kterymu nebylo zatěžko zalezt do pelechu s vdanou paní, ale aby ses k němu najkvartýrovala s dvema detma a agresivnim bývalým v zadech, to uz mu není po chuti. Upřímně, ani se nedivim. Malokdo je takový samaritán.
Opravdu, napřed si vyřeš svou hlavu a svuj život a pak do něj pozvi dalsiho muže. Pokud si na rodičáku, a mas se jam vrátit do práce, mozna bych zvazila vyckat do finanční nezávislosti, ale záleží, jak moc drsny to je a jak dlouho by to jeste trvalo. Nicméně, pokud je v tom uz i fyzicke násilí, tak bych příliš nevyčkavala, v tomhle fakt deti vycjovavat nechceš (v tom, ze je normální maminku třískat a vážit si jí asi jako hadru na podlahu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí