Přítel mi ubližuje

Anonymní
4.6.22 13:17

Přítel mi ubližuje

Ahoj všichni chtěla bych poradit kam se můžu obrátit když mi přítel ubližuje. Dům je můj, dole bydlí moji rodiče. Řekne se vyhodit… Jenže on na mě začne vždy řvát jak já ho jen využila, že kvůli mě skončí na ulici, že se dozví celá jeho rodina co jsem za ku.vu a sv.ni, že tím že ho vyhodím to vše jen dokážu, že mi zakazuje když se rozejdeme tam s dcerou jezdit za jeho rodinou aby prý jeho rodina věděla jaká jsem sv.ne, že mě stejně o dceru připraví protože nejsem psychicky v pořádku, že zapálí celý dům i s mojí rodinou apod… Dneska mě mlátil před dcerou a já už si to nechci nechat líbit. Už na to nemám nevím co mám dělat, dokud jsem mohla tak jsem všem vždy pomáhala vždyť přeci nejsem tak zlý člověk, navíc ta malá do toho já už takhle žít nechci nevím kam se obrátit mám strašný strach a nemám na to poslouchat ty jeho kecy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
4.6.22 13:23

A co tvoji rodiče? Jste v jednom domě. Jinak bych šla k lékaři, jestli máš nějaké modřiny, výhrůžky a násilí nahrávat na telefon a jestli na to máš odvahu jít na Policii. Můžou ho vykázat z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.6.22 13:25

1. pokud máš někde nějaké známky násilí, zajdi na pohotovost a nech si to ošetřit a zdokumentovat.
2. řeš to pomocí policie.

Pokud je toto na tebe zatím moc náročné, kontaktuj nejbližší organizaci co pomáhá obětem domácího násilí a využij je jako průvodce na tvé cestě ke svobodě.

https://www.mvcr.cz/…-nasili.aspx

o dceru tě nepřipraví. Pokud nemá bydlení a práci, tak mu pochopitelně dítě nikdo nesvěří. Natož pokud budeš mít v ruce důkazy o jeho násilnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
4.6.22 13:26
@Anonymní píše:
Ahoj všichni chtěla bych poradit kam se můžu obrátit když mi přítel ubližuje. Dům je můj, dole bydlí moji rodiče. Řekne se vyhodit… Jenže on na mě začne vždy řvát jak já ho jen využila, že kvůli mě skončí na ulici, že se dozví celá jeho rodina co jsem za ku.vu a sv.ni, že tím že ho vyhodím to vše jen dokážu, že mi zakazuje když se rozejdeme tam s dcerou jezdit za jeho rodinou aby prý jeho rodina věděla jaká jsem sv.ne, že mě stejně o dceru připraví protože nejsem psychicky v pořádku, že zapálí celý dům i s mojí rodinou apod… Dneska mě mlátil před dcerou a já už si to nechci nechat líbit. Už na to nemám nevím co mám dělat, dokud jsem mohla tak jsem všem vždy pomáhala vždyť přeci nejsem tak zlý člověk, navíc ta malá do toho já už takhle žít nechci nevím kam se obrátit mám strašný strach a nemám na to poslouchat ty jeho kecy.

Rodice nereaguji? :nevim:

Vyhledej lekare, zavolej policii. Docasne ho vykazou z domu. Mezitim kontaktuj OSPOD, zazadej soud o predbezne opatreni a podej navrh ba svereni ditete do pece.
Pripadne kontaktuj organizaci na pomoc tyranym zenam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 13:27

Policie ho vykáže z domu na 24h to nic neřeší, když jsem chtěla něco nahrát hodil mi telefonem o zeď. Moje mamka je těžce nemocná se srdcem to stejné táta. Dělá to v době, když doma nejsou. Pořád o mě říká jak jsem psychicky v nepořádku, jenže kdo by z tohohle nebyl, dřív jsem byla normální… Usměvavá… Leda ty modřiny jenže stejně by to ve finále podal tak, že to není jeho vina. Mám strach, že přijdu o dceru nebo že nám něco udělá…

• Citovat
  • Upravit
26862
4.6.22 13:28
@Anonymní píše:
Policie ho vykáže z domu na 24h to nic neřeší, když jsem chtěla něco nahrát hodil mi telefonem o zeď. Moje mamka je těžce nemocná se srdcem to stejné táta. Dělá to v době, když doma nejsou. Pořád o mě říká jak jsem psychicky v nepořádku, jenže kdo by z tohohle nebyl, dřív jsem byla normální… Usměvavá… Leda ty modřiny jenže stejně by to ve finále podal tak, že to není jeho vina. Mám strach, že přijdu o dceru nebo že nám něco udělá…

To neni pravda. Je to na minimalne 10 dnu.
https://www.policie.cz/…ykazani.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.6.22 13:29

Policie ho může vykázat na několik dní. Je důležité mít zprávy o tom, že tě napadl. Jinak se ho nezbavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
4.6.22 13:30

Pokud to myslíš vážně, tak je pět minut po 12 to řešit!!
všechny šrámy, modřiny zafoť! podej tr. oznámení ihned na nejbližší obvodní oddělení, tam jsou pořád + v pondělí na OSPOD
a nenechej už ze sebe dělat rohožku.. Nikdy.. zkus to… musíš kvůli dítěti..

• volej na Linka pomoci obětem kriminality a domácího násilí – tel. č. 116 006 (nonstop a bezplatně) - vše ti vysvětlí

musíš z toho ven… drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
4.6.22 13:31
@Anonymní píše:
Policie ho vykáže z domu na 24h to nic neřeší, když jsem chtěla něco nahrát hodil mi telefonem o zeď. Moje mamka je těžce nemocná se srdcem to stejné táta. Dělá to v době, když doma nejsou. Pořád o mě říká jak jsem psychicky v nepořádku, jenže kdo by z tohohle nebyl, dřív jsem byla normální… Usměvavá… Leda ty modřiny jenže stejně by to ve finále podal tak, že to není jeho vina. Mám strach, že přijdu o dceru nebo že nám něco udělá…
:zed: takže jsi to ještě nezkusila, že
10 dnů je základ, pak se to může prodloužit soudně…
musíš se vzchopit a jednat!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
4.6.22 13:32

Policie ho vykáže na 10 dnů. Nechápu, proč si to necháš líbit? Má tam trvalé bydliště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 13:33

On má velice dobře placenou práci, všude se tváří jak nejlepší otec a partner roku, jakmile se zavřou dveře je to jiná… Strašně se bojím že nám ublíží nebo dcera vyroste s nim a ze mě udělá psychicky labilního blázna… Zkusim kontaktovat nějakou organizaci co jste mi naposílali, musí z toho být cesta ven. Děkuji za odkazy.

• Citovat
  • Upravit
25897
4.6.22 13:33

@Lucy75 Má strach. Jako většina obětí domácího násilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
4.6.22 13:34

Tak ho vyhoď! Co si furt necháváš tentovat na hlavu!
Bože, tak tě promluví u svých rodičů.
Jim zavolej a řekni, že dceru uvidí kdykoliv budou chtít.
A on si vyskakuje, bo nemá kam jít. Beztak má holou ři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.6.22 13:37
@Anonymní píše:
On má velice dobře placenou práci, všude se tváří jak nejlepší otec a partner roku, jakmile se zavřou dveře je to jiná… Strašně se bojím že nám ublíží nebo dcera vyroste s nim a ze mě udělá psychicky labilního blázna… Zkusim kontaktovat nějakou organizaci co jste mi naposílali, musí z toho být cesta ven. Děkuji za odkazy.

Když tak super vydělává, nebude mít problém sehnat jiné bydlení a platit alimenty. Zbav se ho. Kolik je dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
4.6.22 13:38

@Bytsamsebou v praxi to nehlásí většinou proto, že jsou na partnerovi existenčně závislé s dítětem-dětmi.. na rodičáku.. bité… bez peněz a dluhy..
to se pak těžko něco řeší.. ale pořád mohou na azylák a pořád mohou zdarma volat tu policii i ten ospod a zdarma si nafotit svá zranění a zdarma navštívit lékaře (jsou státy, kde to zdarma není)…takže já je chápu, mluvím s nimi, neumí se zvednout a nabrat sílu, většinou musí někdo zasáhnout - matka, kámoška, linka bezpečí, prostě někdo, kdo dodá sílu a nějakou „jistotu“, často nemají ani kačku na rohlík a plnou schránku upomínek
pak je berou zpátky po těch 10 dnech a za měsíc volají zbité znovu
furt dokola :,(
já jim vždy říkám, že je lepší charita a azylák, než tohle často je ovšem ještě nějak paradoxně milují, je to psycho tyhle násilné vztahy a není lehké to řešit a rozseknout.. okolí ví, JAK by to MĚLO být, ale je to na NÍ, aby to dokázala
a jinak - už jsem zažila i týraného chlapa nebo babičku, takže to nemusí být jen ženská na RP a je to stejná hrůza.. u seniorů mi to přijde ještě brutálnější.. o dětech nemluvě..
jeden pan inženýr nechal týdny nemocnou starou matku ležet na ledovém linu ve starém baráku, protože „to všecko nebude přece každý den prat!!“ :pocitac: byla celou tu dobu nahá…

Příspěvek upraven 04.06.22 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria