Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, já svému manželovi věřím. Jsem si jistá, že by mě nepodvedl.
Každý to má jinak, někomu vyhovuje exkluzivnost jinému volnost. Nemyslím si, že by byla správná jenom jedna možnost. S manželem jsme si slíbili věrnost, ale myslím, že v životě každého muže nastat situace, kdy sejde ze smluvené cesty. Pak záleží jak si to ti dva vykonunikuji. Myslím si, že kdyby mě podvedl, tak tím ten vztah nekončí. Z jeho strany by to bylo asi horší…
@Klopotkova tak já spíš přemýšlím, do jaké míry si opravdu tak spokojená jak píšeš. Protože kdyby tomu tak bylo, tak myslím, že bys dokola nezakládala tyto diskuze. Oni jsou zdánlivé různé, ale v jádru je to stále veřejná obhajoba vašeho volného vztahu, tvého upoveného traktoristy, tvé chutě na cizí ženské klíny, pak na jekkékoliv zadky.
Nejsem puritán, ani náhodou, ale nějak nerozumím té tvé potřebě, svůj intimní život stále ventilovat. Jedinou jinou tvou diskuzi jsem zažila nedávno a to na téma, mít či nemít děti… A vlastně jsem to nečetla moc celé a bojím se, že i tam je možná někde opět vetlilováno, co jsem už psala.
Ano. Nema kdy a pozornost venuje mne. Neverneho chlapa poznam na deset metru.
@alisekR píše:
@Klopotkova tak já spíš přemýšlím, do jaké míry si opravdu tak spokojená jak píšeš. Protože kdyby tomu tak bylo, tak myslím, že bys dokola nezakládala tyto diskuze. Oni jsou zdánlivé různé, ale v jádru je to stále veřejná obhajoba vašeho volného vztahu, tvého upoveného traktoristy, tvé chutě na cizí ženské klíny, pak na jekkékoliv zadky.
Nejsem puritán, ani náhodou, ale nějak nerozumím té tvé potřebě, svůj intimní život stále ventilovat. Jedinou jinou tvou diskuzi jsem zažila nedávno a to na téma, mít či nemít děti… A vlastně jsem to nečetla moc celé a bojím se, že i tam je možná někde opět vetlilováno, co jsem už psala.
Kdyby to nebylo v pohodě a necitíla bych se v tomto modelu, který s mužem máme komfortně, tak o tom založím diskusi stejně, jakou o těch dětech. Tam totiž trochu tápu a nevím, v manželství vůbec a tyto diskuse mě prostě baví.
Věřím mu
Ale kdyby zahnul, jeho chyba, přišel by o fajn ženskou ![]()
@Klopotkova Lidé se dělí na snílky a na realisty. To je každého věc. ![]()
Těch případů asexuality tolik není, aby mohlo být tolik lidí věrných.
V práci máme pár a oba o druhém tvrdí, že by nikdy. A u obou celá firma ví, že to tak není.
Nevědomost je sladká ![]()
@Klopotkova píše:
Dobrý večer,
téma se týká věrnosti. Věříte svým manželům/partnerům, muži manželkám/partnerkám, vy, co žijete se stejným pohlavím věrnost?
Vím, že tady na emiminu, ale i v reálném životě říkají ženy, že ten jejich by nikdy…
Kde se tedy berou ti muži, kteří chodí do nočních klubů na sex? Kde jsou ti muži, kteří mají milenky a partnerky o tom netuší?
My s mužem máme vcelku otevřený vztah, kdy on má dlouholetý paralelní vztah se svojí vdanou kolegyní, já mám milence.
Vyhovuje nám to tak, i když před pár měsíci chtěl muž vztah s milenkou ukončit, že ho to již nebaví a že toho bylo dost.
Naštěstí mu tato představa vydržela pár dní a já jsem ráda, že mi pořád nestojí za zadkem.
Mám ráda svoji volnost, nejsme siamská dvojčata, ale mám ho ráda.
Vždyť jsou tady pořád diskuze o zjištěné nevěře, pod kterýma se ostatní svěřují se stejnýma zkušenostma. A ty se jich taky ucastnis.. Kde se asi berou? Normálně jsou, vždyť je to tady pořád. A ty to víš, jen už nevíš, kam vecpat tvoje story o milenci s nadváhou.
@Modra1 píše:
Vždyť jsou tady pořád diskuze o zjištěné nevěře, pod kterýma se ostatní svěřují se stejnýma zkušenostma. A ty se jich taky ucastnis.. Kde se asi berou? Normálně jsou, vždyť je to tady pořád. A ty to víš, jen už nevíš, kam vecpat tvoje story o milenci s nadváhou.
Jde o to, že je ale stejně obhajují, ne, milence tady v tomto tématu vůbec řešit nechci, toho už bylo dost, vždyť ho tady sem tam někdo připomíná naopak mně.
@Modra1 @alisekR díky bohu, já už myslela že jsem jediná, které tyto diskuze už přijdou otravné a ohrané ![]()
Ano, věřím. Jsme s partnerem prakticky neustále a flirt s jinými muži/ženami jaksi není životní styl ani jednoho z nás.
@Kaktusanda píše:
@Modra1 @alisekR díky bohu, já už myslela že jsem jediná, které tyto diskuze už přijdou otravné a ohrané
Jsou to předváděcí diskuze. Napíše otázky na nevěru a pak přirovná své story milenec/manžel. Přitom u nich se nejedná o nevěru, protože o svých milencich vědí a jsou s tím v pohodě.
Minule založila tázací diskuzi, jestli ještě přitahuje milence a v jiné diskuzi píše jak líže zadky.
Prostě od nezkušené puberťačky po zvrhlou sexbombu. Totální blbosti, kde je vždycky výsledkem „mám tlusteho milence, kterej je fakt nechutnej, ale mně se líbí“.
Ale hlavní je, že se vždycky někdo chytí, včetně mě. ![]()
@Klopotkova píše:
Dobrý večer,
téma se týká věrnosti. Věříte svým manželům/partnerům, muži manželkám/partnerkám, vy, co žijete se stejným pohlavím věrnost?
Vím, že tady na emiminu, ale i v reálném životě říkají ženy, že ten jejich by nikdy…
Kde se tedy berou ti muži, kteří chodí do nočních klubů na sex? Kde jsou ti muži, kteří mají milenky a partnerky o tom netuší?
My s mužem máme vcelku otevřený vztah, kdy on má dlouholetý paralelní vztah se svojí vdanou kolegyní, já mám milence.
Vyhovuje nám to tak, i když před pár měsíci chtěl muž vztah s milenkou ukončit, že ho to již nebaví a že toho bylo dost.
Naštěstí mu tato představa vydržela pár dní a já jsem ráda, že mi pořád nestojí za zadkem.
Tak nikdy člověk nemůže na 100%vedet zda mu je ten druhý věrný, může jen doufat.Muzi podvádějí třeba i v pauze na oběd…
Dobrý večer,