Rozespalé batole.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.2.22 11:13

Rozespalé batole.

Ahoj holky, mám takovou zvláštní otázku.
Dnes ráno jsem vstala dřív než malá (13. měsíců) - většinou mě budí ona.
No, jde o to, že jak zaměřila, že jsem vstala tak se strašně rychle postavila a najednou spadla na pravou stranu, pak si sedla a zase ji to bralo do prava.. To trvalo cca půl hodinky.. Furt nějak nemohla udržet rovnováhu a bralo jí to buď na pravo nebo na levo. Začala jsem strašně vyšilovat co se děje :zed:.. Manželovi se zdála v pohodě a teď už mi taky přijde, že je vše v pořádku, hraje si, směje se, povídá… :nevim:.. Myslíte, že to mohlo být tím rychlým probuzením? Nějaký špatný tlak nebo něco? Teď ji bedlivě sleduji a jsem připravena jet k lékaři kdyby se to opakovalo, ale opravdu mi přijde v pohodě… Nestalo se někomu něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
28.2.22 11:31

Si myslim, ze byla rozespala a proste v tom sedu usinala, a proto padala :nevim:
Pokud nema zadny dalsi problem, tak bych to beresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
28.2.22 11:38

Syn, když je rozespalý nebo už unavený, tak to má dost podobně. Padá, motá se, je takový nekoordinovaný. Já to mám ostatně taky. Pokud je už plně probuzená a je v pohodě, asi bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.22 11:39

@kalie Já si právě taky myslím. Je to moje první dítě takže šílím z každé maličkosti :zed:. Teď teda nechce moc jíst, ale to už trvá tak týden, protože se jí prořezává zub.

• Citovat
  • Upravit
845
28.2.22 11:53

Náš maly si normálně v postýlce stoupne (v polospanku) a rachne zpět v jakékoliv poloze a spi dal🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
28.2.22 12:10

Dvouletá dcera je po probuzení taky malátná, motá se, skoro se neudrží na nohou. Ale trvá to tedy tak minutu, pak se rozkouká a je ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí