Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Si myslim, ze byla rozespala a proste v tom sedu usinala, a proto padala ![]()
Pokud nema zadny dalsi problem, tak bych to beresila.
Syn, když je rozespalý nebo už unavený, tak to má dost podobně. Padá, motá se, je takový nekoordinovaný. Já to mám ostatně taky. Pokud je už plně probuzená a je v pohodě, asi bych to neřešila.
@kalie Já si právě taky myslím. Je to moje první dítě takže šílím z každé maličkosti
. Teď teda nechce moc jíst, ale to už trvá tak týden, protože se jí prořezává zub.
Náš maly si normálně v postýlce stoupne (v polospanku) a rachne zpět v jakékoliv poloze a spi dal🤷🏻♀️
Dvouletá dcera je po probuzení taky malátná, motá se, skoro se neudrží na nohou. Ale trvá to tedy tak minutu, pak se rozkouká a je ok ![]()
Ahoj holky, mám takovou zvláštní otázku.
.. Manželovi se zdála v pohodě a teď už mi taky přijde, že je vše v pořádku, hraje si, směje se, povídá…
.. Myslíte, že to mohlo být tím rychlým probuzením? Nějaký špatný tlak nebo něco? Teď ji bedlivě sleduji a jsem připravena jet k lékaři kdyby se to opakovalo, ale opravdu mi přijde v pohodě… Nestalo se někomu něco podobného?
Dnes ráno jsem vstala dřív než malá (13. měsíců) - většinou mě budí ona.
No, jde o to, že jak zaměřila, že jsem vstala tak se strašně rychle postavila a najednou spadla na pravou stranu, pak si sedla a zase ji to bralo do prava.. To trvalo cca půl hodinky.. Furt nějak nemohla udržet rovnováhu a bralo jí to buď na pravo nebo na levo. Začala jsem strašně vyšilovat co se děje