Rozházené hormony 17 týden těhotenství

Anonymní
16.9.16 16:56

Rozházene hormony

Ahoj holky,
potřebuju se nejspíš jen vypovídat nebo zjistit že takový „stavy“ nemám jen já (teda alespoň v to doufám). Jsem asi už unavená a potřebovala bych trochu volna :jazyk:. Jsem na mateřské i když pracující ale posledních pár dní mám hrozný pocity jako že jsem absolutně k ničemu, připadám si neatraktivní - jsem těhotná i když teprve 17tt, děti chodí do školky ale jedno mám doma nemocné. Velice snadno se rozzlobím a vyletím kvůli blbostem. Děti to nějak vycítí protozž jakmile příjdeme domů, tak začnou zlobit a já nemám tolik energie abych je usměrňovala. Každý den čekám na chlapa jako na smilování ale má toho v práci taky kolikrát dost a nechci mu nakrk hodit dva raubíře. Potřebovala bych poradit nějakou formu relaxace nebo řít - že to přejde nebo něco. Trvá to asi 4 dny a leze mi to už na mozek :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
676
16.9.16 17:15

Ja to rak měla cele těhu:( pak až porod a myslím, ze se to časem zmeni. Taky v to doufám:) ale jo je to řekla bych den ode dne lepší. Ale jak říkáš, jakmile děti vycítí jakousi mou nespokojenost, tak jedou a když jsou v pohodě, tak taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí