Rozkojení po roce

Anonymní
9.1.22 18:08

Rozkojení po roce

Zdravim, asi budu úplně za blbou a někomu to možná přijde divné ale přeci jen se zeptám..
Mám holku 13 měsíců, kojena byla pouze do 2 měsíců života.. měla problémy s prisatim atd a potom i moje operace kdy jsem byla skoro 3 týdny hospitalizována.. Takže jsme přešly na UM. Nicméně dcera teď bude mít 14 měsíců, a poslední měsíc mi chodí k prsům a mňam mňam a papat atd 😁 dodám, ze doma ji to nikdo neukazuje nebo nemá kde tohle sledovat.. Vždy přijde, udělá jakože,,cucne” a jde pryč a za 5-10min jde znovu..
chci si koupit benedikt a piskavici, na znovu rozkojení.. Ale nevím zda je to ještě možné po takové dlouhé době? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Má cenu ty pilule kupovat a rozjede se ještě mléko?😊 děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
9.1.22 18:15
@Anonymní píše:
Zdravim, asi budu úplně za blbou a někomu to možná přijde divné ale přeci jen se zeptám..
Mám holku 13 měsíců, kojena byla pouze do 2 měsíců života.. měla problémy s prisatim atd a potom i moje operace kdy jsem byla skoro 3 týdny hospitalizována.. Takže jsme přešly na UM. Nicméně dcera teď bude mít 14 měsíců, a poslední měsíc mi chodí k prsům a mňam mňam a papat atd 😁 dodám, ze doma ji to nikdo neukazuje nebo nemá kde tohle sledovat.. Vždy přijde, udělá jakože,,cucne” a jde pryč a za 5-10min jde znovu..
chci si koupit benedikt a piskavici, na znovu rozkojení.. Ale nevím zda je to ještě možné po takové dlouhé době? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Má cenu ty pilule kupovat a rozjede se ještě mléko?😊 děkuji za odpovědi

Nejspis uz se nebude umet prisat. Vyzkousej nejdriv tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.22 18:47

@Lucie_Sx no to by neměl byt problém si myslím, to celkem zvládá.. jenže 😁 jak má plnou pusu zubu, tak vždycky kousne. Myslím ze třeba kdyby ji tam něco teklo, tak by pila třeba i normálně 😊 každopádně Diky za radu

• Citovat
  • Upravit
35792
9.1.22 19:28

V roce bych se na to vykašlala :nevim: a nenechat se takhle ocucavat jak ona chce 8o a to jsem obě děti kojila do dvou let. Je to jídlo, ne na hraní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
9.1.22 21:21

Pokud kojit chceš a bude vám to oběma příjemné, tak to zkusit můžeš. Pozvala bych si laktační poradkyni z Mamily, ať ti pomůže 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.22 21:48

@Asiina No rada bych to zkusila., samozřejmě vím, ze už je na to pozdě, ale teď má zrovna období, ze se i porad chce mazlit atd, často spolu chodime i do vany, takže nějaký ten kontakt skin2skin máme..
na laktacni už jsem koukala, u nás ve městě zrovna jedna taková je, tak se ji nejspíš pokusím kontaktovat 😊 moc děkuji za povzbuzení a radu😊 😊

• Citovat
  • Upravit
825
9.1.22 22:53

Kousat muze prave proto, ze ma zkazenou techniku sani, koji se hodne deti, ktere maji pusu plnou zubu. O nastartovani laktace bych se nebala, spis prave o tu jeji techniku. LP jiste poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
9.1.22 23:15

Tvůj příběh se mi zdá skoro neuvěřitelný. Roční dítě, kterému jak píšeš prso nenabízíš, si samo chodí a „mňam mňam papat“? Nechodí spíš tvůj muž ve smyslu nějakých hrátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.22 08:09

@mrazik6 Nee, to právě nedělá.. jako je pravda, ze teď u nás byla kamarádka, která kojí miminko, ale malá to děla už delší dobu., sama to nechápu a proto se ptám zda někdo nemá podobnou zkušenost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová