Rozkojit se s 7měsíčním?

542
9.3.12 13:31

Rozkojit se s 7mi mesicnim?

Mozna je to uplne absurdni dotaz, ale zkousim, treba ma nekdo zkusenosti… Malymu je 7 mesicu a od 2.mesicu jsem ho musela prikrmovat. Kojila jsem ho ale az do jeho 7.mesice, jen jsem ke kazdemu kojeni musela pridavat (porad vic a vic)Nutrilon. Jen kojeni rano bylo ok, to vypadalo, ze mu staci. No, a pred 14 dny i po rannim kojeni brecel, prave prso prestalo produkovat uplne a ja mela pocit, ze uz to nema smysl. Tak jsem to vzdala. Jenze jsem z toho strasne nestastna a zjistila jsem, ze se mi mlicko asi porad jeste tvori (teda, jen v levem prsu), obzvlast, kdyz syna v noci chovam, utesuju apod.
Tak jsem chtela poprosit o rady a nazory…ma smysl to jeste zkouset? Pomuze neco? Stoji to vubec za to? Doted se prisaje krasne a fakt se snazi, ale vetsinou neni co pit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
498
9.3.12 13:56

určitě bych to zkusila..jednou jsem videla dokument kdy jedne zene odnosila jeji dite,její matka a ta dcera pomoci odsavacky si vyvolala produkci mleka…tak proc to nezkusit..preji hodne stesti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.3.12 14:17

Já jsem v 6,5m mladšího přišla o mlíko, přiznávám, že na rozkojování jsem neměla sílu, aby mi třeba v noci řval, že mu to neteče a budil staršího… Tak jsem se na to už vybodla. Kdyby to bylo do půl roku, tak bych se vzchopila a snažila se odstříkávat a laktaci navýšit, ale takto mě to sice štvalo, ale ne natolik, abych se hecla k nějakému rozkojování :nevim:
Podle mě jsi tohle měla řešit v těch 2m, tam byla nějaká šance, že se opravdu laktace navýší a vydrží to, teď už bych se s tím smířila. Občas tu potkávám maminky, které jsou na kojení jak závislé, přitom mají dítě převážně na UM, ale ždímou ze sebe těch pár ml a mají pocit, že bez toho se dítě neobejde.
Já považuju MM za nejvhodnější stravu pro miminka, ale nevidím v něm žádný zázrak, bez kterého by dítě nepřežilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.3.12 14:33

Ja to v tech 2 mesicich resila, ale nezadarilo se… Ted to citim stejne jak ty, jen jsem si rikala, jestli to neni skoda, kdyz se telo evidentne jeste snazi neco malo produkovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.3.12 14:39

Pokud jsi se nerozkojila v těch 2m, když je ještě vysoká pravděpodobnost, že se laktace navýší, tak bych teda neřekla, že by se ti to mohlo podařit teď :nevim: Ono ženským jde z prsou nějaká tekutina po zmáčknutí klidně i několik let po ukončení laktace, to ejště neznamená, že prsa jsou schopná vytvořit víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
11.3.12 21:35

a co zkusit homeopatika?? Mě moc pomohly teda hned po porodu ale po cs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.12 20:57

Uspech :-)

Holky, tak hlasim uspechy… dekuju za napad s homeopatiky. Koupila jsem si je v lekarne a porad prikladam a z jednoho prsa uz kojim, druhe stavkuje, ale snad to pujde! Je to den ode dne lepsi a jeste je nemam dobrany. Neuveritelny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová