Rozlamane nehty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.11.17 10:43

Rozlamane nehty

Dobry den,

posledni dobou me trapi rozlamane nehty. Nejspis za to muze nevlidne pocasi, mam i dost suche ruce. Ale bojim se, ze cim vetsi bude zima, tim to bude horsi. Jak tohle resite? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21523
18.11.17 10:47

Kup si vitamíny na vlasy a nehty, já třeba používám Biosil. A jinak také trpím na suché ruce z chladu. Pomáhá hodně mazat a jakmile začne být chladněji, tak používat rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
18.11.17 10:54

Vitaminy, mazat ruce kremem, pouzivat rukavice pri uklidu nebo myti nadobi. A taky venku v chladu rukavice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
18.11.17 11:37

Mě pomohlo jenom těhotenství :D předtím jsem měla hrozné nehty, žádný vitamíny mi nemohli…teď jsem už půl roku po porodu a už se mi ty nehty taky zhoršují takže za chvíli to budu mít stejné, jako celý život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.11.17 13:34

Pokud si je lakujete, tak především začněte používat nějaký co nejvíc pečující odlakovač, rozhodně bez acetonu a jako podlak používejte nějaký zpevńující lak.

Jinak si pořiďte nějaké dopĺňky obsahující hořčík, zinek a selen, mažte ruce něčím výživným, čisté nehty pak nějakým pečujícími olejíčky a používejte rukavice, pokud si je chystáte máchat v nějakém čistícím prostředku.

Plus tedy pilujte, nestříhejte a neštípejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.11.17 14:42

V tomhle počasí na to taky dost trpím. Celkem mi na to pomohl zpevňovač nehtů , ale určitě neuděláš chybu s doplněním vitaminů a minerálů.
A na vysušené ruce používám obyčejnou modrou indulonu nebo měsíčkovou mast. Přes zimu to prostě chce přidat na výživě. A vydržet do jara :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.17 16:41

Dámy, moc děkuji :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.11.17 09:16

Po porodu jsem měla velké problémy s lamáním nehtů a padáním vlasů. Kamarádka mi doporučila GS Eladen a od té doby jakmile začnu mít problémy, tak si ho koupím a super! Můžu i za sebe tedy opravdu doporučit :palec: Určitě se ale taky koukni po lepším kremu na ruce, který je vhodný na zimu. Taky jsem ho kupovala v lekarne, jako ten Eladen. Po těch levnějších jsem měla ruce v zimě ještě víc vysusene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová