Roznos novin II.

228
24.11.17 21:24

Roznos novin II

Dobrý večer :D,
chtěla bych se zeptat ´, kdo roznášel noviny (ne letáky), kolik dávali za jedny noviny peněz? Samozřejmě jsem se ptala, ale budou mi volat, přesně neví, tak bych se chtěla zeptat vás, kolik jste měli za jedny noviny peněz při roznosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1190
24.11.17 21:28

Maminka roznáší noviny. Nevím kolik je sazba za jedny noviny, ale roznos jí ráno trvá cca. 50 min. chodí 6× týdně a má za měsíc 2000,–Kč. Je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 22:03

Mamka roznáší noviny a za jeden okrsek má asi 2 200,– a druhý, větší má o něco více, snad ke 3 500,–? No dohromady cca 5,5 - 6 tisíc měsíčně to dá. Roznáší na kole, takže to má cca za hodinu a půl, záleží jaký den. V neděli má volno. Je spokojená.
Omlouvám se za anonym, ale kvůli mamce, nechtěla by, aby to tu bylo.
 Marie

• Citovat
  • Upravit
228
24.11.17 22:23

@Hermina.p a nevíš kolik kusů roznáší?
Nicméně děkuji jak tobě, tak anonymní uživatelce, docela jste mě potěšili danou cenou :)
Jinak anonymní uživatelku z 22:03 naprosto chápu a respektuji )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 22:41

@slečna97 ony ty noviny nejsou na kusy, je to dle okrsků, některé jsou větší, některé menší. A dle lidí, co si ty noviny volí, to se různě mění, někteří třeba přes léto noviny neberou, protože jsou na chalupě. A cena se určuje i podle toho, zda jsou to paneláky nebo zda domy, domy jsou placené lépe, protože to je pracnější a delší. U paneláků je to fakt pohoda. A ještě něco, noviny musí být roznesené do půl osmé. Dávají ti je na jedno určené místo. Mamce to dávají kolem 4:45, tak to stíhá před prací. Ale nevím jak to bude teď, u nás to chce přebrat nějaká firma od nového roku a nebude to pod Českou poštou, prý bude o hodně méně peněz. Mamka končí, už to zdravotně nedává, spokojená ale je moc.
 Marie

• Citovat
  • Upravit
1190
25.11.17 06:23
@slečna97 píše:
@Hermina.p a nevíš kolik kusů roznáší?
Nicméně děkuji jak tobě, tak anonymní uživatelce, docela jste mě potěšili danou cenou :)
Jinak anonymní uživatelku z 22:03 naprosto chápu a respektuji )

To nevím kolik kusů ale moc to nebude, nosí to normálně v tašce na rameni, ale jedná se o vesnici takže asi spíš jde o to jak dlouhý ten okrsek je. Jinak to vozí kolem šesté a do půl osmé to musí být roznesené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat