Rozpad vztahu a já jsem v totální krizi

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1938
4.8.26 11:15

Teď to tak nevidíš, ale ono je vše špatné k něčemu dobré. Jsi věkem kolem čtyřicítky, děti odrostlé, začít znova se dá. Rozvodem a majetkovým vyrovnáním prošla ráda z nás. Není to snadné, ale dá se to. Ten člověk, který dlouhou dobu udržuje vztah jinde a lže, ten by mi za docházení na terapii a nějaké odpouštění opravdu nestál. Ano, my ty své manžely milujeme, snad každá jdeme do legalizace vztahu s tím, že je to napořád, ale jsou věci přes čáru. Tohle není jednorázový úlet na akci bez manželky, tohle je dlouhodobé, navíc přiznané, navíc dá se říct veřejné, když jede s její rodinou na dovolenou. On si tam užívá a ty čekáš, až se vrátí, abys s ním šla na terapii? Říká ti něco sebeúcta? Počítáš s tím, že se třeba můžeš několik let marně snažit, aby to fungovalo? A že to můžou být další ztracené roky? Že se může opakovat za x let stejný scénář? Za sebe, láska neláska, rodina nerodina, bych do toho nešla. Ten týden dovolené jsi neměla na to, aby ses trápila. V tom týdnu sis měla promyslet návrh, jak to bude dál. Každopádně rozvod z jeho viny. Majetkové vyrovnání. Péče o děti, alimenty. Ať každý nese následky toho, na čem se přičinil. Nekoukej se na okolí. Koukej se na sebe.

• načítám...
4151
4.8.26 11:17

„Jeste nez odjel jsme si trochu v klidu promluvili.. on si myslel, ze ja taky o nej nestojim, ze prej netusil, jak moc s nim chci byt, myslel ze se chci rozchazet taky. Ze by byl ochotny absolvovat terapie.. Kazdy den volal, ze to s ni skoncil, ze se tesi domu..“
Pokud by si ji po příjezdu hned bloknul, přerušil kontakt, chodil na párovku a pracoval na vztahu…klidně na podzim to Holandsko a tak, dala bych mu ještě šanci.
Záleží, jestli ty bys mu tu šanci chtěla taky dát.
Jinak tě úplně chápu. Moc nerozumím, že poslední dobou mají takhle potřebu jezdit na dovolený i s děckama. Tohle je fakt hnus.

• načítám...
5171
4.8.26 11:21
@Pe.M.1 píše: Více

Než utrácet tisíce za terapie, to bych je raději vrazil do dobrého a ostrého právníka.

• načítám...
1225
4.8.26 11:22

@Pe.M.1 ano, tohle je naprosto logickej a realnej pohled na situaci. Ja vim. Jsem uplne mimo.

• načítám...
1225
4.8.26 11:27

.

Příspěvek upraven 19.08.26 v 11:45

• načítám...
5171
4.8.26 11:34
@Euforia píše: Více

A určitě tam s ní nespí… :roll:

• načítám...
1225
4.8.26 11:36

.

• načítám...
Anonymní
4.8.26 11:39

Karty je jiný a má jinou povahu i životní priority. Osobně jsem nikdy nikoho nenutíla aby se mnou byl. Takže, tahle tvoje zkušenost vy pro mě byl signál, důvod k úplnému rozvodu. Jako proč budu s někým kdo sennou být nechce a hledá si někoho navíc? A ještě to řekne jako v podstatě hotovou věc. Když někomu není dobře ve vztahu, má se to říct hned! Aby byl čas na další kroky.
U druhé ženy, nějak nechápu jak si můžou vůbec dovolit začít s ženatym mužem. Nemůžou mít úplně zdravý charakter ani jeden. Když někoho vodí za noc. A v podstatě je jedno v jakém jsou pozici.

• Upravit
1225
4.8.26 11:39

.

• načítám...
1225
4.8.26 11:40

.

Příspěvek upraven 19.08.26 v 11:46

• načítám...
154
4.8.26 11:41

@Euforia no tvl..Já když došla příteli na nevěru, tak jsem si nechala udělat testy na pohlavní choroby…jeho milenku jsem nikdy neviděla, ale když čtu jak se “prezentuje” milenka toho vašeho… 8o No fuj..🤢 Jinak čeká vás náročný boj, ne o manžela, ale o sebe samu a klid vašich dětí. Na chlapa kašlete, najdete si lepšího. Držím pěsti. :hug:

Příspěvek upraven 06.08.26 v 10:24

• načítám...
3967
4.8.26 11:44

Bože to je sr. áč. Jdi od toho! Tohle by pro mě bylo naprosto neprůchozí. On k tobě nemá základní úctu, ani coby s matkou společných dětí, proboha. Asi bych dokázala pochopit citové vzplanutí, kdy se by se tím ale dotyčný trápil a snažil se to udělat co nejcitlivěji k druhé straně. Ale tohle? On ti jako by se nechumelilo oznámí rozchod, pak že teda terapie a pak si milostpán odjede s jinou babou na dovolenou? Holka, seber zbytky sebeúcty a jednej. Zajisti co nejvíc financí, než to začne dělat on, a odchod. Tohle přece nemáš zapotřebí. Nebuje jinej. Tímto by u mě chlap klesl na absolutní dno. Ubožák

• načítám...
25393
4.8.26 11:44
@Euforia píše: Více

cože? jak jako skončil? jako před těmi dětmi tam? jako co to má být? je ten chlap normální? a ta ženská taky moc nepobrala - jezdit se ženáčem co sám má doma děti na dovču se svými dětmi!? mozek mi jejich myšlení nepobírá, počkala bych, až se vrátí domů a zjistila, co to vůbec mělo znamenat, možná to není konečná a opravdu to chce s ní skončit - ale nesedí mi k tomu ty její děti teď s nimi na dovči, to se už přece déle museli všichni znát!! jak jako kamarád-takových mám!??? já ti teda nezávidím.. důvěra v něj je fuč a musel by se teda opravdu sakra snažit, abych něco takového vydýchala…
hlavně mě na dlouhodobých nevěrách děsí ten fakt, že dotyčný dokázal doma měsíce a měsíce-někdy i roky- lhát do očí… je to pro mne o hodně jiné než jednorázový úlet někde pod vlivem, to bych dokázala přejít, ale tohle lhaní a mega podraz, ještě v tom její děti…
co ta vaše dovolená, pojedete? za mne by s ní musel totálně skončit a zcela ji zablokovat, absolutně nulový kontakt navždy! jinak kufry.. nelítostně. Drž se :kytka:

PS : můj po 18letech manželství se spustil se servírkou, kam denně chodil… taky dlouhodobě.. ještě tu noc, jak jsem to zjistila, jsem mu vyházela skříně a vyhodila ho z bytu ;) strašně se nám všem ulevilo, ale až časem.. začátek byl hnusnej, hlavně pro děti…

• načítám...
1225
4.8.26 11:52

.

Příspěvek upraven 19.08.26 v 11:47

• načítám...
5171
4.8.26 11:53

@Lucy75
a jak se to profláklo?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat