Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je srab, vysypal to na tebe a odjel s ní na dovolenou, zdrhnul jak malý děcko. Co kdybys třeba na pár dní odjela ty? Děti mu nech a běž, když se chce rozejít ať trénuje frajer ![]()
@Euforia píše: Více
Proto ti to taky řekl na poslední chvíli. A jí se zase bál to odřict
Smutný no.. Teď bude dělat machra nejspíš že je o něj jinde zájem nebo chudáka jak to má těžký
A bude hledat důvody proč to vlastně on musel udělat
Myslím, že manžel její děti už dávno zná.
Protože nikdo trochu normální by na dovču s dětmi nepřibalil pro ně cizího chlapa…
Drž se, musí to být šok ![]()
Vidíš a já to mám doma úplně zrcadlově, a ještě si s ním vzala na dovolenou i naše děti
Rozvod, právníka, vyřešit majetek ku prospěchu svému, dokud je zamilovaný a přimačknutelný ke zdi a vykopnout. A žádná střídavka.
Vypadá to, že on sám je zmatený jak veverka před semaforem.
Jsi připravená na to, že až přijede, tak si s tebou bude chtít sednout, promluvit si a jít na tu párovku, jak sliboval?
Zvládla bys to?
@free333 jo to urcite jo. mu rikam, jak muzes jet s cizima harantama, misto tech nasich?? Priserny.
To je konec, neslepovala bych to ani náhodou. Přimáčknout, oškubat a vykopnout.
Já to doma, řeším také, jen prostě teď je na obláčku a nevídí a neslyší, ale ještě horší, že mi nechce dát ani děti na chvilku.
Ty jo to je zmetek. To by měl teda hodně co dělat aby si tohle vyžehlil. Drž se.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat