Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Euforia píše: Více
Paní je dobrej matroš. Zajímalo by mě jestli má také manžela, že bys jí řekla fajn, teď pojedu na dovču já s tím vaším
Jinak pokud se muž od ní opravdu úplně odsřihne můžeš mu zkusit dát šanci, ale při dvouletým vztahu?? Je šílený žes nic netušila, vždyť s nimi musel trávit čas? Přeji ti hodně síly ať už se rozhodneš jakkoliv.
@884135 píše: Více
běžně z piva chodíval do zavíračky, do 23.prostě… neřešívala jsem to, protože doma ok fungoval, jak v domácnosti, tak finance, práce i děti, dovči… takže jsem to léta tolerovala, ani jsem mu tam nevolávala… ale tehdy bylo už asi 00,30 tak už to bylo divné, mohlo se mu něco stát.. tak jsem mu zavolala a neslyšela typický ruch hospody, ale ozvěnu jako vzadu tam je takový kulečníkový sólo sklep, říkám mu, kde je, on prý, že se sklukama zapomněli u kulečníku, ale bylo to v týdnu, oni pracují, tak říkám - ahááá, tak pozdravuj XY-víš co, dej mi ho k uchu, já ho pozdravím!!
Vteřina ticho a pak nasraně : Jéééžiš, tak dobře, jsem tu jen s „Aničkou“ no
Tím mi bylo jasné, co tam takhle dlouho po zavíračce sami dělají a docvakla mi jeho zvýšená hygiena a vůně poslední měsíce a neobvykle dlouhé nepřítomnosti po večerech..
Vzedmuly se ve mně emoce a všechny nastřádané problémy, kterých bylo celkem dost a radikálně jsem to vyřešila ihned… šel rovnou k ní… byla single..
dnes už jsou manželé a vycházíme všichni fajn, chodíme si i na oslavy atd., ale tehdy bych jí vyškrábala oči a jemu taky… jedna dcera s ním půl roku nepromluvila ![]()
Příspěvek upraven 04.08.26 v 12:01
A jak vypadá? Štíhlá, tlustá, vrásčitá nebo barbína ve stylu Verešové? Co ho mohlo na ní zaujmout? Nebo že by byl neukojený a ona zkušená žena?
Nevypadas mi uplne vyrovnane, treba te nechal kvuli tve povaze, a je jedno jaky telo.mas…to te nenapadlo? Viz to jak hanlive komentujes prsa jine zeny…
Tohle vypadá fakt na vychcanu babu. Ona ho tam táhla proto, aby jí odřídil cestu v tom obytňáku?
Vypadá to tak. ![]()
@884135 dala bych fotku, ale to nejde. No neni hezka, vysoka, odbarveny blondaty suchy vlasy, vrasky, neni tlusta
Jeho podle me zaujmulo, ze ho vyslechla a mela proste cas. Ja byla doma s detma, vyrizena, cas jswm musela hledat lupou..
@Andelskej_Satan to asi nejsem momentalne vubec vyrovnana. To bylo spis pro dokresleni situace:)
@Rosebery ano to byla taky jedna z odpovedi, ona by to sama neodridila, kdybych jel sam, bylo by to desne drahy, podelime se o naklady win-win ![]()
Jestli je paní rozvedená, tak si může dělat co chce a z manžela má nejspíš srandu, možná i nějaká ta koruna z něj vypadne.
Paní nemá smysl tady řešit, problém je Tvůj manžel, který jako ženatý odfičel s ní a jejíma dětma na dovču a vy mu jste fuk.
Bohužel.
To si dela srandu ne? On myslel, on chce, on udelal, odjel. Jee ty se jeste zlobis? Co to je za hloupou otazku? Jede na dovolenou s milenou, a ty mas doma skakat radosti, a po jeho navratu mu skocit kolem krku ne?
Nic ti nerekl dopredu, nechal te v tom vymachat. Neskutecnej zmetek a sobec. Hned mezi dverma by dostal panvi.
V poho. Ja chapu, ze jsi uplne v hajz.lu. Ale spis nez porovnavat prsa, by ses mela umet i zeptat sama sebe, proc si s ni treba rozumi vic…co ho k ni tahne, jestli treba nedelas neco, cim ji ho davas na zlatem podnose…jestli mi rozumis, co tim myslim.
@arinecka nedela si srandu, bohuzel. To mel jeste zajistovat odvozy deti na primestaky rano.. tak mu rikam proc to tak blbe naplanoval.. no vis ono se to tak seslo
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat