Rozpad vztahu a já jsem v totální krizi

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
171
4.8.26 11:55
@Euforia píše: Více

Paní je dobrej matroš. Zajímalo by mě jestli má také manžela, že bys jí řekla fajn, teď pojedu na dovču já s tím vaším :D Jinak pokud se muž od ní opravdu úplně odsřihne můžeš mu zkusit dát šanci, ale při dvouletým vztahu?? Je šílený žes nic netušila, vždyť s nimi musel trávit čas? Přeji ti hodně síly ať už se rozhodneš jakkoliv.

• načítám...
1237
4.8.26 11:55

.

Příspěvek upraven 19.08.26 v 12:15

• načítám...
1237
4.8.26 11:56

.

Příspěvek upraven 19.08.26 v 12:17

• načítám...
1237
4.8.26 11:58

.

Příspěvek upraven 19.08.26 v 12:17

• načítám...
25511
4.8.26 12:00
@884135 píše: Více

běžně z piva chodíval do zavíračky, do 23.prostě… neřešívala jsem to, protože doma ok fungoval, jak v domácnosti, tak finance, práce i děti, dovči… takže jsem to léta tolerovala, ani jsem mu tam nevolávala… ale tehdy bylo už asi 00,30 tak už to bylo divné, mohlo se mu něco stát.. tak jsem mu zavolala a neslyšela typický ruch hospody, ale ozvěnu jako vzadu tam je takový kulečníkový sólo sklep, říkám mu, kde je, on prý, že se sklukama zapomněli u kulečníku, ale bylo to v týdnu, oni pracují, tak říkám - ahááá, tak pozdravuj XY-víš co, dej mi ho k uchu, já ho pozdravím!!
Vteřina ticho a pak nasraně : Jéééžiš, tak dobře, jsem tu jen s „Aničkou“ no
Tím mi bylo jasné, co tam takhle dlouho po zavíračce sami dělají a docvakla mi jeho zvýšená hygiena a vůně poslední měsíce a neobvykle dlouhé nepřítomnosti po večerech..
Vzedmuly se ve mně emoce a všechny nastřádané problémy, kterých bylo celkem dost a radikálně jsem to vyřešila ihned… šel rovnou k ní… byla single..
dnes už jsou manželé a vycházíme všichni fajn, chodíme si i na oslavy atd., ale tehdy bych jí vyškrábala oči a jemu taky… jedna dcera s ním půl roku nepromluvila :,(

Příspěvek upraven 04.08.26 v 12:01

• načítám...
5423
4.8.26 12:00

A jak vypadá? Štíhlá, tlustá, vrásčitá nebo barbína ve stylu Verešové? Co ho mohlo na ní zaujmout? Nebo že by byl neukojený a ona zkušená žena?

• načítám...
7853
4.8.26 12:01

Nevypadas mi uplne vyrovnane, treba te nechal kvuli tve povaze, a je jedno jaky telo.mas…to te nenapadlo? Viz to jak hanlive komentujes prsa jine zeny…

• načítám...
4177
4.8.26 12:01

Tohle vypadá fakt na vychcanu babu. Ona ho tam táhla proto, aby jí odřídil cestu v tom obytňáku?
Vypadá to tak. :)

• načítám...
1237
4.8.26 12:06

@884135 dala bych fotku, ale to nejde. No neni hezka, vysoka, odbarveny blondaty suchy vlasy, vrasky, neni tlusta
Jeho podle me zaujmulo, ze ho vyslechla a mela proste cas. Ja byla doma s detma, vyrizena, cas jswm musela hledat lupou..

• načítám...
1237
4.8.26 12:08

@Andelskej_Satan to asi nejsem momentalne vubec vyrovnana. To bylo spis pro dokresleni situace:)

• načítám...
1237
4.8.26 12:09

@Rosebery ano to byla taky jedna z odpovedi, ona by to sama neodridila, kdybych jel sam, bylo by to desne drahy, podelime se o naklady win-win :lol:

• načítám...
40780
4.8.26 12:10

Jestli je paní rozvedená, tak si může dělat co chce a z manžela má nejspíš srandu, možná i nějaká ta koruna z něj vypadne.

Paní nemá smysl tady řešit, problém je Tvůj manžel, který jako ženatý odfičel s ní a jejíma dětma na dovču a vy mu jste fuk.
Bohužel.

• načítám...
35163
4.8.26 12:12

To si dela srandu ne? On myslel, on chce, on udelal, odjel. Jee ty se jeste zlobis? Co to je za hloupou otazku? Jede na dovolenou s milenou, a ty mas doma skakat radosti, a po jeho navratu mu skocit kolem krku ne?
Nic ti nerekl dopredu, nechal te v tom vymachat. Neskutecnej zmetek a sobec. Hned mezi dverma by dostal panvi.

• načítám...
7853
4.8.26 12:14

V poho. Ja chapu, ze jsi uplne v hajz.lu. Ale spis nez porovnavat prsa, by ses mela umet i zeptat sama sebe, proc si s ni treba rozumi vic…co ho k ni tahne, jestli treba nedelas neco, cim ji ho davas na zlatem podnose…jestli mi rozumis, co tim myslim.

• načítám...
1237
4.8.26 12:16

@arinecka nedela si srandu, bohuzel. To mel jeste zajistovat odvozy deti na primestaky rano.. tak mu rikam proc to tak blbe naplanoval.. no vis ono se to tak seslo

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová