Rozpočet na jídlo - nová práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.10.22 19:09

Rozpocet na jidlo-nova prace?

Dobry vecer, kolik mate rozpocet na jidlo a drogerii na tyden? Pritel mi dava 1500,– az 2000,– ale vetsinou tech 1500,–kc.. Je tyden co vystacim s odrenyma usima.. Nakupuji hodne ve slevach.. Mame syna na prvnim stupni zs.. A je tyden, jako tento kdy jsme napriklad o testovinach…

Pritele hlaska je najdi si lepsi praci, kdyz utracis.. Kdyz jsem ji mela (30k+)vymlouval se na nocni smeny.. A tak jsem si nasla denni v Praze jako prodavacka a prumerne mi prijde 21,5,–k - kdy 18,5k je najemne a veskere poplatky.. Ktere jdou z meho uctu… Obcas mi prida na najem, ale pak to posloucham.
Rada bych sporila a setrila, uzivala si zivot ale nezbyva mi na konci mesice opravdu nic..

Premyslim o zmene zamestnani jenze s mou skolou.. A ty prodavacky budou mit asi vsude stejne 🥺 Nevite nekdo o nejakem zamestnani kolem 30tisic? Poradte co delat, a rady typu jdi od nej-ano to vim, ale potrebuji lepsi zamestani.. Nebo spis lepe placene.. V teto praci jsem ani ne pul roku.. Co delaji maminky co jsou samy a maj takto spatne placene zamestnani? Socialni davky nechci. Chci se postarat sama o sebe a syna.. Zajimalo by me, klidne anonyme.. Kolik penizku vydelavate mesicne a v jake firme v Praze? Fakt kolem tech 20ti mi to prijde smesne proste na Prahu a v dnesni dobe.. Jeste 12ky.. No zacinam chodit s nechuti ale nemohu skoncit drive nez neco nenejadu..

Příspěvek upraven 01.10.22 v 19:20

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15137
1.10.22 19:18

A co dalšího v domácnosti platí přítel krom toho, že ti dává 6tisic na jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35612
@Anonymní píše:
Dobry vecer, kolik mate rozpocet na jidlo a drogerii na tyden? Pritel mi dava 1500,– az 2000,– ale vetsinou tech 1500,–kc.. Je tyden co vystacim s odrenyma usima.. Nakupuji hodne ve slevach.. Mame syna na prvnim stupni zs.. A je tyden, jako tento kdy jsme napriklad o testovinach…

Pritele hlaska je najdi si lepsi praci, kdyz utracis.. Kdyz jsem ji mela (30k+)vymlouval se na nocni smeny.. A tak jsem si nasla denni v Praze jako prodavacka a prumerne mi prijde 21,5,–k - kdy 18,5k je najemne a veskere poplatky.. Ktere jdou z meho uctu… Obcas mi prida na najem, ale pak to posloucham.
Rada bych sporila a setrila, uzivala si zivot ale nezbyva mi na konci mesice opravdu nic..

Premyslim o zmene zamestnani jenze s mou skolou.. A ty prodavacky budou mit asi vsude stejne 🥺 Nevite nekdo o nejakem zamestnani kolem 30tisic? Poradte co delat, a rady typu jdi od nej-ano to vim, ale potrebuji lepsi zamestani.. Nebo spis lepe placene.. V teto praci jsem ani ne pul roku.. Co delaji maminky co jsou samy a maj takto spatne placene zamestnani? Socialni davky nechci. Chci se postarat sama o sebe a syna.. Zajimalo by me, klidne anonyme.. Kolik penizku vydelavate mesicne a v jake firme v Praze? Fakt kolem tech 20ti mi to prijde smesne proste na Prahu a v dnesni dobe.. Jeste 12ky.. No zacinam chodit z nechuti ale nemohu skoncit drive nez neco nenejadu..

Já myslím, že by si měla spíš přemýšlet nad výměnou partnera.
Jo, to jsi napsala na konci.
Co Lidl? Tam platí celkem dobře ne.
O sociální dávky bych si klidne zažádala. Pracujes, platíš daně tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
@Anonymní píše:

Premyslim o zmene zamestnani jenze s mou skolou.. A ty prodavacky budou mit asi vsude stejne 🥺 Nevite nekdo o nejakem zamestnani kolem 30tisic? Poradte co delat, a rady typu jdi od nej-ano to vim, ale potrebuji lepsi zamestani.. Nebo spis lepe placene.. V teto praci jsem ani ne pul roku.. Co delaji maminky co jsou samy a maj takto spatne placene zamestnani? Socialni davky nechci. Chci se postarat sama o sebe a syna.. Zajimalo by me, klidne anonyme.. Kolik penizku vydelavate mesicne a v jake firme v Praze? Fakt kolem tech 20ti mi to prijde smesne proste na Prahu a v dnesni dobe.. Jeste 12ky.. No zacinam chodit z nechuti ale nemohu skoncit drive nez neco nenejadu..

Tak to otoč, dávej to ty jemu, a může ukázat co umí. Co to znamená, že ti občas přidá na nájem, apak to posloucháš? On s vámi nebydlí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
1.10.22 19:19

A vy spolu bydlíte a on neplatí za bydlení nic? tak to v běžných rodinách právě nefunguje. těžko vše utáhneš sama :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
1.10.22 19:21

Proboha a proč vsechno platis ty?
Bych mu řekla ať se předvede, když má takový kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.22 19:23

Holky cca 4-5 tisic ale neni to pravidelne a nekdy je to rozkouskovane do nekolika „splatek“..
ano bydli s nami.. Navrhla jsem ze chci pulku na najem a pulku na vse pro syna a on at si kupuje jidlo sam a ja taky.. Tak uz je ohen na strese.. Pak zcne pocitat, ze to koupil synovi, vzal ho na bazen a ze mi dal tento mesic 14 tisic.. Ale ja je nevidim.. Proste pak tam zapocita absolutne vse..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.22 19:24
@Anonymní píše:

Premyslim o zmene zamestnani jenze s mou skolou.. A ty prodavacky budou mit asi vsude stejne 🥺 Nevite nekdo o nejakem zamestnani kolem 30tisic? Poradte co delat, a rady typu jdi od nej-ano to vim, ale potrebuji lepsi zamestani.. Nebo spis lepe placene.. V teto praci jsem ani ne pul roku.. Co delaji maminky co jsou samy a maj takto spatne placene zamestnani? Socialni davky nechci. Chci se postarat sama o sebe a syna.. Zajimalo by me, klidne anonyme.. Kolik penizku vydelavate mesicne a v jake firme v Praze? Fakt kolem tech 20ti mi to prijde smesne proste na Prahu a v dnesni dobe.. Jeste 12ky.. No zacinam chodit s nechuti ale nemohu skoncit drive nez neco nenejadu..

Příspěvek upraven 01.10.22 v 19:20

V jedné mezinárodní asi 50 000 penízku. Pomohlo to?

• Citovat
  • Upravit
74217
1.10.22 19:25

To je dobytek a né partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
1.10.22 19:26
@Anonymní píše:
Holky cca 4-5 tisic ale neni to pravidelne a nekdy je to rozkouskovane do nekolika „splatek“..
ano bydli s nami.. Navrhla jsem ze chci pulku na najem a pulku na vse pro syna a on at si kupuje jidlo sam a ja taky.. Tak uz je ohen na strese.. Pak zcne pocitat, ze to koupil synovi, vzal ho na bazen a ze mi dal tento mesic 14 tisic.. Ale ja je nevidim.. Proste pak tam zapocita absolutne vse..

Proč mu to trpíš? On ti prd dá, a vyčítá ti, že SVOJE dítě vezme na bazén? Nenavrhuj, prostě oznam. Co to jako je? Kam dává zbytek výplaty, když na rodině tak škudlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
1.10.22 19:28

Tak ja mam samozrejme plat uplne jinde, ale take mam asi jine vzdelani. A predevsim mam k detem tatu, ktery dava vsechny prasule do rodiny.
Nebylo by ti lepe, kdyby sis nechala vymerit alimenty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Mezinarodni firma a v cistem dle sluzebek a pripadnych bonusu 75 az 110 cisteho. Mimo Prahu. Takze zadneho chlapa k otravovani se jako ty nepotrebuji. Ale ta informace ti asi nepomuze.

V prve rade se zamysli nad svym chlapem, to, co popisuješ, mi jako hezky a vyvazeny vztah nepripada.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ne nepomohlo, myslela jsem konkretni tipy, kde by mohli nabirat nove zamestance..

• Citovat
  • Upravit
2327

Bydlení je koho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
1.10.22 19:29

Co to je za vyžírku?

• načítám...