Rozpočet na jídlo - nová práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KKK85 píše:
a ona je nějaká lednice za 60litru?? co umí? Já mám za 20 a už jsem dost váhala, ale prostorově je nekonkureční, už bych jinou nechtěla… až někdy jednou budeme muset koupit lednici tak zase tuhle.
Tak třeba lednice amerického typu jsou dost drahé. Vyrábí led a kdovíco ještě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roxy ivka píše:
Tak třeba lednice amerického typu jsou dost drahé. Vyrábí led a kdovíco ještě.
Koukám že od miele lednice se dá sehnat i za 250tis
fiííha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše:
Koukám že od miele lednice se dá sehnat i za 250tis![]()
![]()
fiííha
jj Miele ty jsou drahé..My měli pračku, ale kdysi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:
@nikiticetak to OKKKKKKKK, taky mám novou za 15 (v akci z 20) a fakt spokojenost..
nerada utrácím víc, než je nutné
a často koupím i na bazoši-marketplacu, ačkoliv bych nemusela
přijde mi to a) ekologické b) praktické c) extrémně ekonomické
v předposledním bytě jsem skoro 5 let prala v pračce, kterou jsem za litr koupila na bazoši a byla zánovní a boží a ještě ji mám dodnes na chalupě
lidi podle mne neumí moc ekonomicky přemýšlet..
a 60 za lednici Nikdy! to bych si za to lítla radši na Kubu/Zanzibar/Maledivy a ještě by mi zbylo
Podle mě to není o ekonomickem mysleni. Mně spousta lidi rika, ze by si po nekom nabytek/pracku/lednici apod nekoupili. Natož třeba oblečení v sekaci.
A ja se tomu vzdy jen smeju. Protoze presně těmhle lidem nevadi jet do hotelu, na dovolenou, kde buhvi kdo s jak plesnivejma nohama tam chodil po koberci kde ted chodej oni.. O matraci ani nemluve. Ze jim tam vari jidlo buhvi jaky kuchar a jak vypada jejich lednice…to je nezajímá..
Zato kdyz si clovek koupi cokoliv pres bazar, tak si to umyje a vydesinfikuje jak potrebuje.. A prijde mi to teda mnohem min ekl, nez jet do toho hotelu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AH píše:
Podle mě to není o ekonomickem mysleni. Mně spousta lidi rika, ze by si po nekom nabytek/pracku/lednici apod nekoupili. Natož třeba oblečení v sekaci.
A ja se tomu vzdy jen smeju. Protoze presně těmhle lidem nevadi jet do hotelu, na dovolenou, kde buhvi kdo s jak plesnivejma nohama tam chodil po koberci kde ted chodej oni.. O matraci ani nemluve. Ze jim tam vari jidlo buhvi jaky kuchar a jak vypada jejich lednice…to je nezajímá..
Zato kdyz si clovek koupi cokoliv pres bazar, tak si to umyje a vydesinfikuje jak potrebuje.. A prijde mi to teda mnohem min ekl, nez jet do toho hotelu.
Jako třeba matraci bych po někom nechtěla, sama vím, jak se potíme a už bych chtěla novou domů i když máme chránič matrace, ale vše jde i přes něj, není to igelit. Manžel se jako potí tak, že dávám uschnout i polštář. Fakt, že jsem viděla x fotek matrací z dovolenych a já bych to prostěradlo prostě nenadzvedla
Jako když vidím kolikrát lidi na hotelech i cítím, že se mi občas nechtělo ani do bazénu
, tak se snažím nemyslet na to, kdo tam spal a přežiju to. Domů bych si to nevzala. Oblečení, nábytek v pohodě. Ono co si budem i věci v Pařížské jsou tak trochu nošené. Dřív tam chodili ti lepší, dnes si tam jde vyzkoušet věci kde kdo. Samozřejmě to je extrém příklad, furt je tam těch lidí pár, než v jiných obchodech. Kolik lidí si zkusí plavky a můžete jim stokrát říkat, že jen přes prádlo. A ani e-shop to nezajistí, jelikož když není zboží na eshopech v centrál skladu, stáhnou to z obchodu a pošlou jako nové z eshopu. Narozdíl od sekáče to ani není vyprané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit