Rozpočet na jídlo - nová práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2429
10.10.22 16:06
@KKK85 píše:
a ona je nějaká lednice za 60litru?? co umí? Já mám za 20 a už jsem dost váhala, ale prostorově je nekonkureční, už bych jinou nechtěla… až někdy jednou budeme muset koupit lednici tak zase tuhle :-).

Tak třeba lednice amerického typu jsou dost drahé. Vyrábí led a kdovíco ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7383
10.10.22 16:20
@Roxy ivka píše:
Tak třeba lednice amerického typu jsou dost drahé. Vyrábí led a kdovíco ještě.

Koukám že od miele lednice se dá sehnat i za 250tis :D :D :D fiííha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6233
10.10.22 22:46
@KKK85 píše:
Koukám že od miele lednice se dá sehnat i za 250tis :D :D :D fiííha

jj Miele ty jsou drahé..My měli pračku, ale kdysi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
12.10.22 18:40
@Lucy75 píše:
@nikitice :mrgreen: tak to OKKKKKKKK, taky mám novou za 15 (v akci z 20) a fakt spokojenost..
nerada utrácím víc, než je nutné
a často koupím i na bazoši-marketplacu, ačkoliv bych nemusela
přijde mi to a) ekologické b) praktické c) extrémně ekonomické ;)
v předposledním bytě jsem skoro 5 let prala v pračce, kterou jsem za litr koupila na bazoši a byla zánovní a boží a ještě ji mám dodnes na chalupě :lol:
lidi podle mne neumí moc ekonomicky přemýšlet..
a 60 za lednici Nikdy! to bych si za to lítla radši na Kubu/Zanzibar/Maledivy a ještě by mi zbylo ;)

Podle mě to není o ekonomickem mysleni. Mně spousta lidi rika, ze by si po nekom nabytek/pracku/lednici apod nekoupili. Natož třeba oblečení v sekaci.
A ja se tomu vzdy jen smeju. Protoze presně těmhle lidem nevadi jet do hotelu, na dovolenou, kde buhvi kdo s jak plesnivejma nohama tam chodil po koberci kde ted chodej oni.. O matraci ani nemluve. Ze jim tam vari jidlo buhvi jaky kuchar a jak vypada jejich lednice…to je nezajímá..
Zato kdyz si clovek koupi cokoliv pres bazar, tak si to umyje a vydesinfikuje jak potrebuje.. A prijde mi to teda mnohem min ekl, nez jet do toho hotelu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6233
13.10.22 15:36
@AH píše:
Podle mě to není o ekonomickem mysleni. Mně spousta lidi rika, ze by si po nekom nabytek/pracku/lednici apod nekoupili. Natož třeba oblečení v sekaci.
A ja se tomu vzdy jen smeju. Protoze presně těmhle lidem nevadi jet do hotelu, na dovolenou, kde buhvi kdo s jak plesnivejma nohama tam chodil po koberci kde ted chodej oni.. O matraci ani nemluve. Ze jim tam vari jidlo buhvi jaky kuchar a jak vypada jejich lednice…to je nezajímá..
Zato kdyz si clovek koupi cokoliv pres bazar, tak si to umyje a vydesinfikuje jak potrebuje.. A prijde mi to teda mnohem min ekl, nez jet do toho hotelu. :nevim:

Jako třeba matraci bych po někom nechtěla, sama vím, jak se potíme a už bych chtěla novou domů i když máme chránič matrace, ale vše jde i přes něj, není to igelit. Manžel se jako potí tak, že dávám uschnout i polštář. Fakt, že jsem viděla x fotek matrací z dovolenych a já bych to prostěradlo prostě nenadzvedla :D Jako když vidím kolikrát lidi na hotelech i cítím, že se mi občas nechtělo ani do bazénu :lol:, tak se snažím nemyslet na to, kdo tam spal a přežiju to. Domů bych si to nevzala. Oblečení, nábytek v pohodě. Ono co si budem i věci v Pařížské jsou tak trochu nošené. Dřív tam chodili ti lepší, dnes si tam jde vyzkoušet věci kde kdo. Samozřejmě to je extrém příklad, furt je tam těch lidí pár, než v jiných obchodech. Kolik lidí si zkusí plavky a můžete jim stokrát říkat, že jen přes prádlo. A ani e-shop to nezajistí, jelikož když není zboží na eshopech v centrál skladu, stáhnou to z obchodu a pošlou jako nové z eshopu. Narozdíl od sekáče to ani není vyprané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat