Rozpočet na jídlo - nová práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
927
2.10.22 08:04

@1Pears1 to nejsi jediná, ale já si myslím, že ne. Spíš mám trochu strach, aby ještě zakladatelce a jejich synovi něco neudělal, třeba ve vzteku a nebo z pomsty. Kolikrát takový rapl je schopný i rodinu vyvraždit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33959
2.10.22 08:19
@Anonymní píše:
Pani vedouci je hodne vstricna ale mam strach to rict.. Premyslela jsem ze bych o pauzu vyzvedla syna-skola i domov od me prace jsou 10 minut pesky a tu chvilku by vydrzel doma sam 🥺 ❤️️ Asi to bude narocne no, nebo uplne zmenit zamestnani 🥺 🥺

A nebo poprosit starsi sousedku, ze za nejaky uplatek.. Jako syn by sam domu dosel ale neumi odemykat.. 🥺 🥺

A nebo zkusit ten lidl v mem miste bydliste kde jsem se narodila ale pro syna nova skola pro me nove zamestnani a do toho resit novy byt ale asi i levnejsi.. Otazka jestli by tam vysli vstrict se smenamy.. Takze nelze mit jen dohodu o alimentech? Vse musi byt soudne?
Holky a nebude mi ho vyzvedavat pry.. I kdyz je to jeho syn ale na to mi pry bude davat tech 5 tisic abych se o nej starala, mozna si ho vezme parkrat o vikendu.. No je to d… 😭 😭

To je ze zmetek fakt. Jak že TI ho nebude vyzvedávat? Ví, že je to pro tebe nemožné, když musíš být v práci, takže jen naschvál. Co kdybs mu řekla, že ty mu taky syna vyzvedávat nebudeš?? Neskutečný fakt. Alimenty nemusíš mít soudně, ale ve vašem případě bude lepší, když to soudně bude. Z jeho platu máš šanci dostat víc něž 5tis. Nech si syna svěřit do péče. Zkus poprosit třeba sousedku, jestli by na něj nemohla odpoledne sem tam dohlédnout. Už není úplně malý, a doma by pár hodin sám vydržet mohl.
Já si ale myslím, že se chlap neodstěhuje, kde by bydlel zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
2.10.22 09:21

Tak v osmi by už mohl chodit sám, holt poprost nějakou důchodkyni, aby na ni mohl zazvonit a pustila ho do domů.
On je OSVČ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
2.10.22 09:37

Ja se omlouvam, jestli to tu uz zaznelo, ale nemela by jako samozivitelka narok na nejakou upravu pracovni doby? Aby napr. mohla chodit jen na ranni a vyzvedavat syna v druzine. V kazdem pripade na tom s alimenty a nejakou davkou bude o hodne lepe, nehlede na to, ze se zbavi toho tydyta. Kdyby z nej mela alespon zaplaceny najem, ze.

• Citovat
  • Upravit
66821
2.10.22 09:39
@ontarova.stara píše:
Ja se omlouvam, jestli to tu uz zaznelo, ale nemela by jako samozivitelka narok na nejakou upravu pracovni doby? Aby napr. mohla chodit jen na ranni a vyzvedavat syna v druzine. V kazdem pripade na tom s alimenty a nejakou davkou bude o hodne lepe, nehlede na to, ze se zbavi toho tydyta. Kdyby z nej mela alespon zaplaceny najem, ze.

uz to tu zaznelo a ma na to narok kazdy zamestnanec peujici o dite, pokud to umoznuje provozni doba zamestnavatele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42649
2.10.22 09:39

Zakladatelko, už od rána na tebe myslím, doufám, že to pro tebe i syna dobře dopadne. Dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.22 11:38

@KKK85 vy si kupujete oblečení a boty každý měsíc? Nechodíme ve značkových hadrech a nemám 60 kabelek. Syn když mi vyroste z velikosti nakoupím oblečení za litr, boty pravda jsou drahé pro děti, naštěstí mám sestru, která má obchod s certifikovanou obuví a toho jsem ušetřena. S manželem máme každý několik páru bot už xxx let a to stejné s oblečením. Zaplať pánbůh nám nerostou nohy, že jo. :) Manželovi proplaci v práci cestak a většinu týdne stejně jezdí šéfovo autem. Drogerie dostáváme k Vánocům tolik, ze přes rok kupujeme maximálně pastu na zuby a nové kartáčky. Každý je zvyklý na jiný styl života. My nemusíme mít všechno a za hromadu peněz. A nevím proč bychom za málo peněz měli mít nekvalitní jídlo. Jen ho prostě nemáme kvanta, když se to stejně vyhazuje. :andel: Jak jsem už psala, každý je zvyklý na něco jiného. Neznamená to ovšem, že to nejde. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7509
2.10.22 11:40
@Anonymní píše:
@KKK85 vy si kupujete oblečení a boty každý měsíc? Nechodíme ve značkových hadrech a nemám 60 kabelek. Syn když mi vyroste z velikosti nakoupím oblečení za litr, boty pravda jsou drahé pro děti, naštěstí mám sestru, která má obchod s certifikovanou obuví a toho jsem ušetřena. S manželem máme každý několik páru bot už xxx let a to stejné s oblečením. Zaplať pánbůh nám nerostou nohy, že jo. :) Manželovi proplaci v práci cestak a většinu týdne stejně jezdí šéfovo autem. Drogerie dostáváme k Vánocům tolik, ze přes rok kupujeme maximálně pastu na zuby a nové kartáčky. Každý je zvyklý na jiný styl života. My nemusíme mít všechno a za hromadu peněz. A nevím proč bychom za málo peněz měli mít nekvalitní jídlo. Jen ho prostě nemáme kvanta, když se to stejně vyhazuje. :andel: Jak jsem už psala, každý je zvyklý na něco jiného. Neznamená to ovšem, že to nejde. :kytka:

Kdyby napsala třeba 15tis i bych tomu věřila třeba.. ale za 10tis nekoupíš v jednom měsíci jídlo, prací prášek, gel, zubní pastu, wc papír, jar… a třeba to oblečení dítěti a boty, benzín, a vstup do zoo… a ještě odložíš 2tis abyss jela v létě na dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66821
2.10.22 11:50
@KKK85 píše:
Kdyby napsala třeba 15tis i bych tomu věřila třeba.. ale za 10tis nekoupíš v jednom měsíci jídlo, prací prášek, gel, zubní pastu, wc papír, jar… a třeba to oblečení dítěti a boty, benzín, a vstup do zoo… a ještě odložíš 2tis abyss jela v létě na dovolenou…

necetlas to poradne? Dostavaji toaletak k vanocum 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7509
2.10.22 11:52
@matkabagristy píše:
necetlas to poradne? Dostavaji toaletak k vanocum 8)

Vlastně i prací gel… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
2.10.22 11:53
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
2.10.22 12:02
@Anonymní píše:
@KKK85 vy si kupujete oblečení a boty každý měsíc? Nechodíme ve značkových hadrech a nemám 60 kabelek. Syn když mi vyroste z velikosti nakoupím oblečení za litr, boty pravda jsou drahé pro děti, naštěstí mám sestru, která má obchod s certifikovanou obuví a toho jsem ušetřena. S manželem máme každý několik páru bot už xxx let a to stejné s oblečením. Zaplať pánbůh nám nerostou nohy, že jo. :) Manželovi proplaci v práci cestak a většinu týdne stejně jezdí šéfovo autem. Drogerie dostáváme k Vánocům tolik, ze přes rok kupujeme maximálně pastu na zuby a nové kartáčky. Každý je zvyklý na jiný styl života. My nemusíme mít všechno a za hromadu peněz. A nevím proč bychom za málo peněz měli mít nekvalitní jídlo. Jen ho prostě nemáme kvanta, když se to stejně vyhazuje. :andel: Jak jsem už psala, každý je zvyklý na něco jiného. Neznamená to ovšem, že to nejde. :kytka:

Opravdu dostáváte pod stromeček mýdla, toaletní papír, prášky na praní, různé čistící prostředky apod. na celý rok? A to si to takhle jakože přejete od Ježíška a rozhodíte mezi příbuzenstvo, kdo má nakoupit 10 balení toaleťáku, kdo 5 krabic pracího prášku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.22 12:08

@matkabagristy @KKK85
Tak nevím čím si utirate zadečky a v jakým zázraku perete prádlo holky, že za to dáte tisíce měsíčně. Já si jednou za dva měsíce nakoupím gely a aviváže a to ještě kupuji zvlášť pro malého a stojí mě to cca 600,– toaletní papír kupujeme na mesic tak za 200,– a to možná přeháním. To je v průměru 500,– měsíčně. K tomu přidám Teda jar, pytle na odpadky, kapesníčky, pastu na zuby, sprchace a šampon apod a vejdu se do 1000,– měsíčně za drogerii ( plenky nepocitam ty kupuji ve velkem na delsi dobu) :nevim: furt mi zbývá 9tisic :nevim: vychází mi to na jídlo 300,– na den…nenakupujeme denně, a denně doma určitě 300,– neprojime. Proto nám taky (ne každý mesic, záleží na výletech) zbydou nějaký kačky. Jinak někdo se tady hned chytil částky 10tisic, ale není to každý měsíc přesně 10, někdy je to třeba 10500 :lol: Nebo i 11 8o Protože například svátky, víkendy…příplatky 8o :D a nebuďte z toho tak špatné, že někomu stačí málo. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.22 12:11

@Denisa56 mela jsem na mysli sprchace, šampony, voňavky apod. :) ale myslím, že to každý kdo nemá potřebu se v tom rypat pochopil. :)

• Citovat
  • Upravit
6426
2.10.22 12:13
@Anonymní píše:

Za litr koupíš bundu, mikiny, trika, kalhoty a prádlo? To se nekoupí ani v sekáči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat