Rozpočet na jídlo - nová práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
316
1.10.22 19:39

Boze, takto si nechat srat na hlavu?

Ak byva tak polka nakladov ak neplati, nech sa chodi vysrat k mame… Zeny majte hrdost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
1.10.22 19:39
@Anonymní píše:
Dobry vecer, kolik mate rozpocet na jidlo a drogerii na tyden? Pritel mi dava 1500,– az 2000,– ale vetsinou tech 1500,–kc.. Je tyden co vystacim s odrenyma usima.. Nakupuji hodne ve slevach.. Mame syna na prvnim stupni zs.. A je tyden, jako tento kdy jsme napriklad o testovinach…

Pritele hlaska je najdi si lepsi praci, kdyz utracis.. Kdyz jsem ji mela (30k+)vymlouval se na nocni smeny.. A tak jsem si nasla denni v Praze jako prodavacka a prumerne mi prijde 21,5,–k - kdy 18,5k je najemne a veskere poplatky.. Ktere jdou z meho uctu… Obcas mi prida na najem, ale pak to posloucham.
Rada bych sporila a setrila, uzivala si zivot ale nezbyva mi na konci mesice opravdu nic..

Premyslim o zmene zamestnani jenze s mou skolou.. A ty prodavacky budou mit asi vsude stejne 🥺 Nevite nekdo o nejakem zamestnani kolem 30tisic? Poradte co delat, a rady typu jdi od nej-ano to vim, ale potrebuji lepsi zamestani.. Nebo spis lepe placene.. V teto praci jsem ani ne pul roku.. Co delaji maminky co jsou samy a maj takto spatne placene zamestnani? Socialni davky nechci. Chci se postarat sama o sebe a syna.. Zajimalo by me, klidne anonyme.. Kolik penizku vydelavate mesicne a v jake firme v Praze? Fakt kolem tech 20ti mi to prijde smesne proste na Prahu a v dnesni dobe.. Jeste 12ky.. No zacinam chodit s nechuti ale nemohu skoncit drive nez neco nenejadu..

Ty platíš nájem? No, to je pěknej zmetek, tvůj přítel. Dítě je jeho, čtu. Alimenty a čau, pošli ho do oběhu.

Příspěvek upraven 01.10.22 v 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34005
1.10.22 19:40
@Anonymní píše:
Vydelava 40k plus ale furt ma vymluvy, posila to mamce jeho, ze je nemocna nebo je rozbite auto atd.. Syn je nas spolecny.. Byt je najemnni, psany na oba ale penize se posilaji z meho uctu..

Cože? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
1.10.22 19:42
@jkra píše:
Ty platíš nájem? No, to je pěknej zmetek, tvůj přítel.

To je spis takovy low cost gigolo, ktery by se jinde neuplatnil.

• Citovat
  • Upravit
56275
1.10.22 19:44
@ontarova.stara
@ontarova.stara píše:
To je spis takovy low cost gigolo, ktery by se jinde neuplatnil.

Strašné, co některé holky snesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.22 19:44

Holky zadost o prispevky- to bych ho nemohla mit ve smlouve a dozvi se to majitel-nekteri majitele s tim nesouhlasi.. Coz bych musela pak hledat nove bydleni ale to je zase kauce.. A kdybych ho vykopla ze dne na den tak mi nema kdo vyzvedavat syna.. Jsme tu uplne samy bez rodiny.. Tudiz to nove zamestnani.. Abych delala na 8micky a ne na 12ky.. Dekuju ze se mohu vypovidat.. No byla jsem mlada a hloupa.. Sama si to ted vycitam. Syna samozdrejme ne to je zlaticko.. A ano syn je nas spolecny..

• Citovat
  • Upravit
34005
1.10.22 19:46
@Anonymní píše:
Holky je mi tak smutno ❤️️🥺 dekuju vsem za odpovedi ❤️️
Take bych se chtela mit tak dobre a zadneho chlapa nepotrebovat.. Ale to bych si musela dodelat to vzdelani.. A je to pro me narocne proste skloubit syna, praci a skolu s ucenim dohromady.. 🥺

Bohatě by ti stačilo, kdybys toho vyžírku vykopla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
1.10.22 19:46

To je fakt vycuranej zmetek ten Váš přítel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
1.10.22 19:47

Zakladatelko, jen pro zajímavost, kdo si uplatňuje syna na daňové odečty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
1.10.22 19:48
@Anonymní píše:
Holky zadost o prispevky- to bych ho nemohla mit ve smlouve a dozvi se to majitel-nekteri majitele s tim nesouhlasi.. Coz bych musela pak hledat nove bydleni ale to je zase kauce.. A kdybych ho vykopla ze dne na den tak mi nema kdo vyzvedavat syna.. Jsme tu uplne samy bez rodiny.. Tudiz to nove zamestnani.. Abych delala na 8micky a ne na 12ky.. Dekuju ze se mohu vypovidat.. No byla jsem mlada a hloupa.. Sama si to ted vycitam. Syna samozdrejme ne to je zlaticko.. A ano syn je nas spolecny..

Tak je uplne jedno, kdo je ve smlouve, pokud tam zije, nemas narok na nic. Tedy mas, pokud na to vase spolecne prijmy nestaci. Znovu, smlouvu ti majitel muze upravit, nechas si vymerit alimenty. Nebude ti lepe?

• Citovat
  • Upravit
42685
1.10.22 19:49

Proboha, na co si to domácí zvířátko doma pěstuješ? Nemám slov 8o jedna moje známá podobného vola vyhodila, obehala ospod a úřady a 2 roky se nemohla vzpamatovat z toho, kolik má vlastně peněz. Doporučuju. A ještě ušetřila, páč to krmení pro její domácí zvířátko bylo moc drahý, plus to rádo pilo vybraný alkohol… Ono se to nasčítá, některý chovy nejsou nejlevnější…

Příspěvek upraven 01.10.22 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
1.10.22 19:50
@Anonymní píše:
Dobry vecer, kolik mate rozpocet na jidlo a drogerii na tyden? Pritel mi dava 1500,– az 2000,– ale vetsinou tech 1500,–kc.. Je tyden co vystacim s odrenyma usima.. Nakupuji hodne ve slevach.. Mame syna na prvnim stupni zs.. A je tyden, jako tento kdy jsme napriklad o testovinach…

Pritele hlaska je najdi si lepsi praci, kdyz utracis.. Kdyz jsem ji mela (30k+)vymlouval se na nocni smeny.. A tak jsem si nasla denni v Praze jako prodavacka a prumerne mi prijde 21,5,–k - kdy 18,5k je najemne a veskere poplatky.. Ktere jdou z meho uctu… Obcas mi prida na najem, ale pak to posloucham.
Rada bych sporila a setrila, uzivala si zivot ale nezbyva mi na konci mesice opravdu nic..

Premyslim o zmene zamestnani jenze s mou skolou.. A ty prodavacky budou mit asi vsude stejne 🥺 Nevite nekdo o nejakem zamestnani kolem 30tisic? Poradte co delat, a rady typu jdi od nej-ano to vim, ale potrebuji lepsi zamestani.. Nebo spis lepe placene.. V teto praci jsem ani ne pul roku.. Co delaji maminky co jsou samy a maj takto spatne placene zamestnani? Socialni davky nechci. Chci se postarat sama o sebe a syna.. Zajimalo by me, klidne anonyme.. Kolik penizku vydelavate mesicne a v jake firme v Praze? Fakt kolem tech 20ti mi to prijde smesne proste na Prahu a v dnesni dobe.. Jeste 12ky.. No zacinam chodit s nechuti ale nemohu skoncit drive nez neco nenejadu..

Příspěvek upraven 01.10.22 v 19:20

Ale kdo ti tohle říká, takový blbosti, že ho potřebuješ? Jestli on, tak mu vysvetli, že mele kraviny a nevěř mu to. Jsou to jednoduchý počty. On ti dá 6000 za měsíc a ještě z toho jí. Samozřejmě kromě jiného by ti i finančně bylo bez něj lépe. Alimenty, plus si odečti to, co on sní. Jak si vůbec na něco takového mohla kdy přistoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
@Anonymní píše:

Natvrdo řekni, že dost. Že se nechová jako chlap, ale jako vyžírka. Odteď platíte bydlení a jídlo poměrove, vzhledem k vašim příjmům.

Příspěvek upraven 01.10.22 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
@ontarova.stara píše:
Tak ja mam samozrejme plat uplne jinde, ale take mam asi jine vzdelani. A predevsim mam k detem tatu, ktery dava vsechny prasule do rodiny.
Nebylo by ti lepe, kdyby sis nechala vymerit alimenty?

Gratuluji a získáváš klíčenku za nejempatičtější odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat