Rozpočet na jídlo - nová práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já trochu nechápu, proč zakladatelka pustila lépe placenou práci, když na ni ten zmetek akorát parazituje a museli být jasné, že s nižší mzdou na novém místě prostě finančně nebude zvládat. ![]()
Protože pochybuju, že předtím by byl velkorysým živitelem rodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz prestanu platit najem tak se zadluzim, byt je psany i na me..
Kdyz ho vykopnu jak pak vyziju se 3 mi tisici na mesic se synem, kde je psane, ze mi alimenty bude platit? 🥺 A nez se vyridi ty davky? To budeme treba 3 mesice v haji.. No nemit usetrene ty 200 tak dnes nejime ani testoviny.. Ale hlavne ze panacek jedl v restauraci 🥺 🥺
Holky kezby jsem si to vymyslela.. Nebo to byl jen zlej sen..
- Citovat
- Upravit
OMG…a ja myslela, ze ten kaspar není otcem ditete. Nemam slov a je mi te strasne lito.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ještě před tím, než bych ho vykopla, zkusila, aby on platil nájem a ty výdaje, jako platil on a uvidíš, že budeš mít mnohem víc. Není možný, aby někdo, kdo má nižší plat, platil vyšší poplatky.Nebo společnej účet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kdyz ho vykopnu jak pak vyziju se 3 mi tisici na mesic se synem, kde je psane, ze mi alimenty bude platit? 🥺 A nez se vyridi ty davky? To budeme treba 3 mesice v haji.. No nemit usetrene ty 200 tak dnes nejime ani testoviny.. Ale hlavne ze panacek jedl v restauraci 🥺 🥺Holky kezby jsem si to vymyslela.. Nebo to byl jen zlej sen..
Jako že by tebe a kluka nechal hladovět?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nevím jestli ti to pomůže - mezinárodní firma úvazek 0,8 a cca 40 čistého. Za jídlo a drogerii dáme měsíčně pro tři osoby asi 15 tis. Myslím, že ti dává málo ![]()
- Citovat
- Upravit
@jkra píše:
Jako že by tebe a kluka nechal hladovět?
A ještě všechny vystěhovat pod most, když by ona neplatila nájem?
Jo, takhle to dopadá, když si dva kamarádi udělají dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NiKina píše:
Gratuluji a získáváš klíčenku za nejempatičtější odpověď…
A nac je nekomu odpoved, kolik kdo vydelava? Ona si musi udelat poradek doma. Reseni na netu, kde by vydelala o pet deset vic, pokud na to nema vzdelani a schopnosti, aby nemusela zadat o penize toho pana, co u ni bivakuje, nic nevyresi.
Příspěvek upraven 01.10.22 v 20:00
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko, když bys onemocněla (nebo syn a byla na OCR) a měla nižší výplatu, tak vas nechá chcípnout hlady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kdyz ho vykopnu jak pak vyziju se 3 mi tisici na mesic se synem, kde je psane, ze mi alimenty bude platit? 🥺 A nez se vyridi ty davky? To budeme treba 3 mesice v haji.. No nemit usetrene ty 200 tak dnes nejime ani testoviny.. Ale hlavne ze panacek jedl v restauraci 🥺 🥺Holky kezby jsem si to vymyslela.. Nebo to byl jen zlej sen..
ale vždyť on pro tebe nemá žádný přínos - ano, než se vše vyřídí, tak to nějakou dobu trvá, ale budeš to mít vyplacene zpětně, kdo si uplaňuje daňový bonus na dítě? 3 tis na jídlo dáte, nebo můžeš něco prodat. Až budeš mít vše vyřízené, tak funguje v Praze úžasný Šatník pro samoživitelky. Přijde mi zvláštní, když je nedostatek zaměstnanců, že by jsi nenašla lepší práci a takovou, aby jsi se zvládla postarat o syna, navíc v Praze.
Příspěvek upraven 01.10.22 v 20:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ontarova.stara píše:
A nac je nekomu odpoved, kolik kdo vydelava? Ona si musi udelat poradek doma. Rneni reseni.esit na netu, kde by vydelala o pet deset vic, pokud na to nema vzdelani a schopnosti, aby nemusela zadat o penize toho pana, co u ni bivakuje, toPříspěvek upraven 01.10.22 v 19:57
Přesně. Mám kamarádku, co svého času měla se dvěma skolkovymi dětmi úvazek 0,2, takže to co vydělala bylo takové její kapesné, žilo se z toho, co vydělal její muž. Jenže tam funguje společně hospodareni, žádné hrabání si na vlastním finančním písecku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše:
ale vždyť on pro tebe nemá žádný přínos - ano, než se vše vyřídí, tak to nějakou dobu trvá, ale budeš to mít vyplacene zpětně, kdo si uplaňuje daňový bonus na dítě? 3 tis na jídlo dáte, nebo můžeš něco prodat. Až budeš mít vše vyřízené, tak funguje v Praze úžasný Šatník pro samoživitelky. Přijde mi zvláštní, když je nedostatek zaměstnanců, že by jsi nenašla lepší práci a takovou, aby jsi se zvládla postarat o syna, navíc v Praze.Příspěvek upraven 01.10.22 v 20:00
tohle od tebe hrozne rada ctu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NiKina píše:
Gratuluji a získáváš klíčenku za nejempatičtější odpověď…
Gratuluji a ziskavas klicenku za nejstupidnejsi zbytecnou reakci. Vlastni medicinka chutna, arbitre diskuze a mistniho poradku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit