Rozpustí se igelitový pytlík?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Tak malý kousek by střevama prošel asi bez problémů. Myslím
.
Neboj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemohla to být blána na mase a jen se to tvářilo jako pytlík?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezkaW píše:
Nemohla to být blána na mase a jen se to tvářilo jako pytlík?
to rozhodně ne, jsme to vyndala z pytlíku, a jak to tam bylo přimrzlé, tak jsem ten pytlík utrhla, tohle mohu vyloučit. pytlík to určitě byl.
- Citovat
- Upravit
Třeba ten igelit byl jiného složení… No každopádně se neboj. Bez tak se dostane ven… ![]()
Papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA píše:
Tak malý kousek by střevama prošel asi bez problémů. Myslím.
Neboj.
No možná jo a možná taky ne…
Náš veterinář nás v souvisosti s onemocněním psa varoval právě igelitových pytlíků, jsou prý dost zrádné a nebezpečné jak u lidí, tak u zvířat…prý se v trávicím traktu chová tak, že se přilepí na sliznici žaludku, nebo střeva…a bohužel není vidět ani na rentgenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že pokud jsi sbírala pěnu, tak klidně mohl být v tom… Jestli to byl kus 10×2, tak ten se klidně může smrsknout, složit do menšího kusu, pokud to byl tenký mikroteňák…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila jsem kus igelitu 10 minut povařit, a nestalo se s ním vůbec nic, ani se nezcvrknul, ani se nerozpustil, to jsem z toho blázen
fakt netuším, kam se to podělo, byla jsem fakt opatrná. a určitě jsem ho nevyndávala. tak blbá zase snad nejsem
@merde já ho opláchla, ale jen studenou. příště už to tam opravdu radši dávat nebudu. Už několikrát jsem to právě udělala, a vždycky jsem si to hlídala, a vytáhla ho z ještě vlažné vody. hlavně že jsem tam nechala ten velký kus navíc, aby se mi to lépe lovilo