Snídaně u 5měsíčního miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
snídaně u 5.měsíčního miminka
Ahoj maminky, nemáte některá zkušenosti s příkrmem pro mimčo v 6.měsíci? Dopoledne dostane nějakou přesnídávku, ale co předtím? Musím ráno odjet a nevím, co bych mu měla připravit k papání. Je kojený, ale bojím se, že mu mlíčko stačit nebude, je velký jedlík a mlíčka na odstříkání nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mišulína-Žatec Ráno nakojíš a pak dostane tu přesnídávku, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně bych nakojila a pokud by se stali, ze by měl hlad, dala bych tu presnidavku, byt by ji měl o něco dřív a až dojdes, tak nakojis
nehledala bych v tom vědu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Mišulína-Žatec Ráno nakojíš a pak dostane tu přesnídávku, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží co máte zavedené. Já bych třeba vybrala nějakou mléčnou kaši, pokud by po tvém nakojení a odjezdu dítě plakalo, dala bych trochu kaše a pokud dáváš ovoce, tak to v obvyklý čas. A určitě bych měla připravenou flašku s vodou, kdyby mělo dítě žízeň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišulína-Žatec mléka je vždy dost, jen prsa uvyknout na odsávání… Já odsávala poctivě, takže zvyklá byla… Odsávala jsem mléko a manžel dával doma hrníčkem (od 6 měs. jsem pracovala, kojím dosud - syn má 19 měsíců, pracuji na celý úvazek). Nějakou jinou snídani bych opravdu v 5. měsících nevymýšlela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, obnovuji diskuzi, potrebuji poradit
MOzna je to blby dotaz ale ja si nejsem jista. Mam petimesicni mimco, davame k obedu zeleninku a maso, ted jsme zacali s ovocnyma presnidavkama, chtela sem je davat ke svacine ale on mi pak nechce obed. Kdyz mu ji chci dat k odpoledni svacince tak uz ji taky nechce. On proste zatim vyzaduje mliko ve flasce, po nebo pred polednim prikrmem. Muzu mu davat presnidavku k snidani? Pak totiz dostane ke svacine mliko, pak obed zeleninu a maso a pak zase ke svacince mliko, myslim si ze by to takhle toleroval. Jde mi o to jestli nevadi ta presnidavka po ranu do zaludku, kdyz ma pokojovou teplotu a neni tepla. Aby pak nemel boleni briska. Diky za nazory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacikhanz jeden příkrm v 5ti měsících by ale bohatě stačil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrysa píše:
@kacikhanz jeden příkrm v 5ti měsících by ale bohatě stačil…
Taky myslím (zvlášť, když má už i maso). Není kam spěchat, trávení by si mělo zvykat postupně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacikhanz Ahoj, po ranu bych dala spis teplou kaši, a do ni bych třeba to ovoce primichala. Já teda všechny tři děti kojila, ted mám sedmi měsíční a ráno ho nakojim pak kolem osmé dam ovoce, jogurt atd.pak kolem pul dvanácté oběd o pul čtvrté zase savců a v pul šesté kaši a mezi všemi jídli kojim. Jinak klidně mu dej te svacinky jen trošku postupně nemusí toho sníst ze začátku moc a třebappostupně ubirej mléka a přídavej jídla. Ale některédděti holt moc nejedí. ![]()
Příspěvek upraven 14.12.14 v 13:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrysa píše:
@Svistice mě přijde i to maso teda docela brzo…
Za mě taky, ale já jsem extrém - náš měl maso až v 8 měsících.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice - na maso to brzo neni, maso ma ma davat ctrnact dni po zelenine, a u deti na UM se zacina se zeleninou ve ctyrech mesicich. Takhle to vsude pisou a rek mi to i doktor. A rekl mi ze mame zacit davat i ovoce. Nas prcek je strasny jedlik, pije 200 ml mlika jednu davku, a dal by i vic. Tak asi proto.
@TomyTomy - diky za radu, jako jedina si mi odpovedela na moji otazku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit