Vliv MS na kojení?

2
29.8.14 08:51

Vliv MS na kojení

Dobrý den maminky chtěla jsem se zeptat jestli máte některá zkušenost že při MS prckovi nechutná mlíko? Mám 3.měsíčního chlapečka a poslední tyden bojujem, slyším jak mu kručí v bříšku ale prso nechce… Mamka mi řekla že by to mohlo být právě MS. Během noci je vše v pohodě, bojujem jen přes den :,( Děkuji za nazory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
29.8.14 09:06

Může to tím být, ale je i hodně dětí, které okolo toho 3-4. měsíce začnou bojkotovat prso. Důvod tedy nevím, ale znám dvě maminky, co to tak měly. Děti měly období, kd byly ochotné se kojit bez scén jen v polospánku… Nicméně obě vytrvaly a kojili děti do roka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
29.8.14 09:32

Ja to tak mela a skoro jsem prisla o mleko, protoze on se stale vztekal u toho prsa a taky vic blinkal to mleko. vydrzel u prsa i pul hodiny (po zklidneni vzteku) a po 14-ti dnech jsem prisla na to, ze i po pul hodine vypil jen 10ml… no nakonec pomohli homeopatika a kojici caje a uz byl klid. menstruace se mi pak uz neopakovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.8.14 18:59

Děkuju za vaše zkušenosti. Přiznám se že dokrmuji Sunarem, protože i když se nepřichytí tak odstříkám max. 5ml a malej mi brečí hlady a do toho mu kručí v bříšku… Je to na nervy. Vy jste vůbec nedokrmovaly? A to piju kojící čaj i kojící drink od Sunaru, masiruju si prsa… Už nevím ci dál… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.12.14 02:29

@Brigitt caro, piskavice na tvorbu mlika… Inac mymu pri ms taky min chutna pak to prejde a pije zas jk normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí