Rozpustí se igelitový pytlík?

Anonymní
29.8.14 18:04

rozpustí e igelitový pytlík?

Ahoj, prosím o zachování anonymity, nemusí každý vědět, jaká jsem hlupačka :(
Včera jsem vařila polévku, ze zmrazeného kuřecího masa, ale kousek igelitu mi zůstal přimrzlý mezi masem, tak jsem ho jako už několikrát vložila do hrnce, a zapnula, s tím že až maso povolí, pytlík vyndám. Ale naneštěstí jsem na to zapomněla a vzpomněla si, až byla v polévce zelenina, i obrané maso. Řekla jsem si tedy, že to nevadí, že dětem budu nabírat po lžících do misky, aby ho některý z nich nesnědl. Včera měli každý půl misky polévky, dneska taktéž, a teď jsem s hrůzou zjistila, že igelit v polévce vůbec není(je tam jen na dně už), opravdu se to v polévce rozpustilo? :( myslela jsem, že když se dává do mikrovlnky, a tak, tak že varu odolá, a teď jsem docela vyděšená :( dětem po včerejší várce nic nebylo, dnes měli ještě menší porci, tak můžete mě prosím uklidnit, že jim nic nehrozí? kromě toho, že do sebe bohužel dostali porci škodlivin? polévky byly tak 2 litry, igelit byl velký cca 10 krát 2 centimetry. děti měli každý asi 150 mililitrů, včera, a o malinko méně dneska :( jsem hrozná matka, opravdu mě tohle ani v nejmenším nenapadlo :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
29.8.14 18:10

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nerozpustí. Možná se zcvrknul a někdo ho polknul, ale neboj, určitě ten kousek neublíží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
29.8.14 18:11

:-) to je des.. Chapu te. Uplne me to zvyklalo. Ale podle mne se nerozpusti, ale seskvari tim varem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.14 18:12

Ale já ji opravdu hodně důsledně kontrolovala, nabirala lžičkou, aby to děti nesnědly, a opravdu nikde nebyl!!! taky mě to překvapilo, až šokovalo. jako že se mohl zcvrknout do malé kuličky? :think:

• Citovat
  • Upravit
3244
29.8.14 18:13

@Catus taky si myslim, ze to neublizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

A halvně polévka byla, ačkoliv jsem důsledně posbírala pěnu, dost kalná, tak to mě právě zarazilo. takhle kalnou polévku jsem nikdy neměla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3244

Zkus dat pytlik do varici vody a uvidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
29.8.14 18:14

A nemohlas ho vyhodit, když jsi obírala maso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.8.14 18:17

Nebyl v noci na polívce chlap?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.14 18:18
@ivašot. to nejspíš ne, to bych si všimla, to fakt nebyl pidikousíček :nevim:
@stampulka píše:

to m nenapadlo, to nezní špatně…akorát se bojím, co to udělá :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.14 18:19
@lucenka píše:
Nebyl v noci na polívce chlap?

to ne, ráno jí tam bylo stejně, a hlavně to on by mi řekl, kdyby tam našel igelit, to vím na 100 procent. :)

• Citovat
  • Upravit
4918
29.8.14 18:20

Určitě se nerozpustil, ale taky to určitě není na umření :think:,nebo nějaké zdravotní komplikace, když píšeš, že jsi to dětem kontrolovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
29.8.14 18:22

Ne nerozpustí se :kytka: spíš ho někdo snědl :nevim: myslím ale že se dětem nic nestane, pro jistotu bych byla ve střehu, ale myslím že to bude dobrý :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.14 18:30
@stampulka píše:

teď to zkouším, tak jsem zvědavá

• Citovat
  • Upravit
merde
29.8.14 18:35

Uz bych to neresila, priste bych nedavala do polevky zmrzle maso a predem ho oplachla. Mimochodem vetsinou, kdyz das i zmrzle maso pod tekouci vodu, tak je velka sance, ze ten kus pytliku z nej povoli

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko