Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý večer, tak nějak sleduji, že má syn 26 měs. pořád rozšířené zorničky.. I když je třeba doma světlo, tak je má dost rozšířené, ale když mu do očí posvítím třeba baterkou tak se mu stáhnou..Ale jinak co sleduji, je má pořád velké. Já mám třeba malinké a on vedle mě /koukáme třeba spolu do zrcadla/ dost rošířené.. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
díky předem za rady
Zajděte radši na oční. Já sice znám kluka, který má povětšinu času rozšířené zorničky (a nic nebere), ale uklidňovat tě tím moc nechci. Pro jistotu se objednejte na oční! ![]()
Taky mívám širší zorničky než všichni okolo a nic to neznamená. Nicméně určitě bych vzala syna na oční, ať máš klid.
Jj, díky za názory.. Jinak syn určitě nic nebere /sám od sebe asi těžko, jsou mu dva roky/ a já mu nepodávám zrovna ani žádné léky, nic.. Mylsím, že dřív je právě takto rozšířené nemýval, nebo aspoň jsem to nijak nepozorovala, až poslední dobou.. Objednáme se tedy asi raději na oční.. Moc díky všem
Ještě se zeptám jestli někdo nevíte, zda je oční speciálně pro děti, nebo můžem zajít normálně k očnímu.. díky
@Lucie_fl píše:
Ještě se zeptám jestli někdo nevíte, zda je oční speciálně pro děti, nebo můžem zajít normálně k očnímu.. díky
Já chodím s dětma normálně ke své očařce.