Rozšířené zorničky

13
16.9.14 21:39

rozšířené zorničky

Dobrý večer, tak nějak sleduji, že má syn 26 měs. pořád rozšířené zorničky.. I když je třeba doma světlo, tak je má dost rozšířené, ale když mu do očí posvítím třeba baterkou tak se mu stáhnou..Ale jinak co sleduji, je má pořád velké. Já mám třeba malinké a on vedle mě /koukáme třeba spolu do zrcadla/ dost rošířené.. Nevíte někdo čím by to mohlo být? :,( díky předem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
16.9.14 21:41

Buď něco bere, nebo je na čase navštívit očního lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.9.14 21:58

Zajděte radši na oční. Já sice znám kluka, který má povětšinu času rozšířené zorničky (a nic nebere), ale uklidňovat tě tím moc nechci. Pro jistotu se objednejte na oční! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 22:02

Určitě oční, a taky znám pár takových lidí ;)

• Citovat
  • Upravit
15421
16.9.14 22:32

Taky mívám širší zorničky než všichni okolo a nic to neznamená. Nicméně určitě bych vzala syna na oční, ať máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.9.14 12:35

Jj, díky za názory.. Jinak syn určitě nic nebere /sám od sebe asi těžko, jsou mu dva roky/ a já mu nepodávám zrovna ani žádné léky, nic.. Mylsím, že dřív je právě takto rozšířené nemýval, nebo aspoň jsem to nijak nepozorovala, až poslední dobou.. Objednáme se tedy asi raději na oční.. Moc díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.9.14 12:37

Ještě se zeptám jestli někdo nevíte, zda je oční speciálně pro děti, nebo můžem zajít normálně k očnímu.. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
17.9.14 14:47
@Lucie_fl píše:
Ještě se zeptám jestli někdo nevíte, zda je oční speciálně pro děti, nebo můžem zajít normálně k očnímu.. díky

Já chodím s dětma normálně ke své očařce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí