Rozšířený styk s dcerami

Anonymní
1.7.18 20:59

Rozšířený styk s dcerami

Dobrý večer prošel sem si s ex manželkou soudního znalce, kde znalec říká ponechat obě dcery u matky… v péči. A rozšířit styk s otcem. Co to pro mě jako otce znamená. Dokonce se psalo že dcery co podnikají semnou za dob návštěv u mě je pro dcery nevýznamné to mám jak pochopit?. Co mám od soudu čekat. Jinak sem měl dcery co 14 dní a od Pátku do Neděle.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
1.7.18 21:05

Rozšířený styk je jako větší styk. Takže třeba už od čtvrtka do neděle a druhý týden třeba od středy do čtvrtka. To záleží, rozšířený styk je prostě víc, než doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.7.18 21:08
@Anonymní píše:
Dobrý večer prošel sem si s ex manželkou soudního znalce, kde znalec říká ponechat obě dcery u matky… v péči. A rozšířit styk s otcem. Co to pro mě jako otce znamená. Dokonce se psalo že dcery co podnikají semnou za dob návštěv u mě je pro dcery nevýznamné to mám jak pochopit?. Co mám od soudu čekat. Jinak sem měl dcery co 14 dní a od Pátku do Neděle.

A co chceš ty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.18 21:08

@terinka4444 a co když ex nebude souhlasit u soudu jí vyhovuje od PÁ do NE nebo pracují a mám tří směny provoz. A každý PA vyzvedava mé dcery má matka a má je u sebe přes noc. Nikdy sem si to ani v práci nezaridil abych mohl dcery vyzvednout. Do toho tam i dcerka rekla že chce byt u mě max na jeden den ???? a že co spolu podnikáme nemá pro ní význam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.18 21:10

@Kobliha51 mít dcery víc ale ex mi nevěří nebo chodim do práce a vždy holky vyzvedavala má matka i po dobu prázdnin je hlídala. Tak mi nevěří a dodala že od Pátku do Neděle stačí a že se s holkama ani do školy nepripravuji.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
1.7.18 21:16
@Anonymní píše:
@Kobliha51 mít dcery víc ale ex mi nevěří nebo chodim do práce a vždy holky vyzvedavala má matka i po dobu prázdnin je hlídala. Tak mi nevěří a dodala že od Pátku do Neděle stačí a že se s holkama ani do školy nepripravuji.

Jestli máš o dcery opravdu zájem, změň zaměstnání tak, abys mohl s dcerami opravdu být a nemusela tě zastupovat tvá matka. Ženy, které zůstanou samy s dětmi musí taky často změnit zaměstnání tak, aby mohly o děti soustavně pečovat. To je úplně běžné. Proč by dcery chtěly za tebou chodit, když se jim místo tebe věnuje tvá matka. Babička je jistě taky fajn, ale to by se pak jednalo o styk s prarodiči a ne s otcem. Nevím jistě, jestli jsem tě dobře pochopila, ale vidím to asi takhle.

• Citovat
  • Upravit
69235
1.7.18 21:16
@Anonymní píše:

no tak pokud je to tak a děti k tobě nechtějí, nezařídíš si s nimi čas,ani se s nimi nepřipravíš do školy, máš je jednou za 14 dnů na dva dny a z toho polovinu času s nimi ani nejsi, tak se nedivím, že ony k tobě nechtějí víc a matka je proti většímu styku. Jak to bude u soudu, co rozhodne soud, to ti těžko někdo dopředu řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.18 21:20

@Kobliha51 Mám mit dcery co 14 dní od Pátku do Neděle a když sem v práci tak abych neporusoval soudní dohodu tak posílám matku mojí aby hlidala dcery. A v době prázdnin je mám mit 2 týdny ale to hlídá babička pracují ve fabrice a volno mi nedají . Dělám tam už 8 let na dobu neurčito mám dluhy exekuce na platu tak nemohu si dovolit změnu. A i bylo psáno že dcery mají fixaci pouto na moji ex ženu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.18 21:21

@terinka4444 Mám mit dcery co 14 dní od Pátku do Neděle a když sem v práci tak abych neporusoval soudní dohodu tak posílám matku mojí aby hlidala dcery. A v době prázdnin je mám mit 2 týdny ale to hlídá babička pracují ve fabrice a volno mi nedají . Dělám tam už 8 let na dobu neurčito mám dluhy exekuce na platu tak nemohu si dovolit změnu. A i bylo psáno že dcery mají fixaci pouto na moji ex ženu.

• Citovat
  • Upravit
5052
1.7.18 21:22

Já to chápu tak, že protože k tobě děti nechtějí navrhují pro větší sblížení rozšířený styk.....z tohoto důvodu i návrh ponechat děti v péči matky.

Jinými slovy více se stýkat a upevnit tak vztah … děti potřebují i otce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.7.18 21:24
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Mám mit dcery co 14 dní od Pátku do Neděle a když sem v práci tak abych neporusoval soudní dohodu tak posílám matku mojí aby hlidala dcery. A v době prázdnin je mám mit 2 týdny ale to hlídá babička pracují ve fabrice a volno mi nedají . Dělám tam už 8 let na dobu neurčito mám dluhy exekuce na platu tak nemohu si dovolit změnu. A i bylo psáno že dcery mají fixaci pouto na moji ex ženu.

Nemůžeš mít všechno. Je to tvoje rozhodnutí. Proč chceš dcery víc, když s nimi nejsi ani když je máš mít míň? Není to zbytečné?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
1.7.18 21:25
@Blanka S píše:
Já to chápu tak, že protože k tobě děti nechtějí navrhují pro větší sblížení rozšířený styk.....z tohoto důvodu i návrh ponechat děti v péči matky.Jinými slovy více se stýkat a upevnit tak vztah … děti potřebují i otce ;)

Otec nemůže, pracuje a má dluhy, takže pracovat musí. Takže to asi neklapne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.18 21:26

@Blanka S a co když ex nebude souhlasit nevěří mi . A když dcerka za rok má 12 let může si sama určit u koho chce byt?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.18 21:28

@Kobliha51 a dokonce mi napsala posudek že nevím jak dcery mám vychovavat . A že co podnikam s dcerami je pro dcery nevýznamné :think: to nevím jak pochopit.

• Citovat
  • Upravit
5052
1.7.18 21:30
@Anonymní píše:
@Blanka S a co když ex nebude souhlasit nevěří mi . A když dcerka za rok má 12 let může si sama určit u koho chce byt?

to se nemůžete sejít třeba jen odpoledne po práci…nemusí to být přeci jen přes víkend …odvést x přivést z nějakého koníčku … prostě zájem být a ukázat dětem, že jsi tady to nic nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí