Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Bez něho nevydrží? Tak je to kluk nebo holka?
Příště trol trochu promyšleněji…
Moje noční můra. napadají mě rady od poklidné rozmluvy až po napráskání za sexuální zneužití. Malé děti malé starosti, velké děti…provaz. Cítím s tebou a aspoň posílám podporu. Milujeme, vypipláváme, dopřáváme, nasloucháme a potom…
@radkka je to holka, ale všichni s ni mluví jak s klukem a místo Tamaro ji říkají Deni
@lachtanice86 píše:
17lety hoch bez penisu?
No, taky mě to děsí… ![]()
@lachtanice86 když jsem ji viděla na fotce myslela jsem že je to kluk. A byla jsem úplně v šoku
@Anonymní píše:
@radkka je to holka, ale všichni s ni mluví jak s klukem a místo Tamaro ji říkají Deni
Doufám, že si z nás děláš srandu… Jestli ne, tak bych hochovi bez penisu doporučila psychologa.
Tak aspoň ti domů nepřijde těhotná, když je to kluk bez penisu
Já myslela, že prázdniny začínají až příští týden.
Může se jednat o trestný čin podle § 187 TZ Pohlavní zneužití a tomu byste měla zabránit. Dcera hold musí vydržet do 15. Jinak ohlásit policii nebo státnímu zastupitelství.
@radkka bohužel nedělám. Celou dobu jsem si myslela, že je to kluk a pak se přiznala. A že je to prý Tamara, ale všichni ji říkají Deni
Já bych si na ni/něj počkala a zfackovala a potom bych ještě zašla k jejím rodičům, ať si udělají pořádek.
Jinak u nás je také takový případ, že kluk se cítil být holkou a nosil holčičí oblečení a teď už je mu asi kolem 20let a nechal se přeoperovat na holku, má udělaná prsa a jí hormony kvůli ochlupení a změně hlasu a plánuje poslední operaci, kde si chce nechat ufiknout šuldu a udělat pipinu
Kam to spěje ![]()
Dobrý den mám 12letou dceru a vím že se scházela s partou a asi i první lásku které mělo být údajně 13. Jenže včera jsem se všimla že má cucflek na prsou. Dcera je dost vyspělá a nevypadá na svůj věk. Tak jsem na ni uhodila. Chlapce kterého jsem viděla nakonec nebyl 14 lety hoch, ale 17 lety a ještě k tomu bez penisu. Dcera je úplně zblbla. Teď má odjet na tábor a že tam nechce, že bez něho nevydrží atd…
Už opravdu nevim co s ni????????????