12letá dcera a 17letá lesba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.6.18 12:35

Hrůza tohle nikomu nepřeju :,( , já si myslím že tohle přeci není normální. 17letech svéct 12.

• Citovat
  • Upravit
1650
27.6.18 12:35
@Anonymní píše:
@radkka bohužel nedělám. Celou dobu jsem si myslela, že je to kluk a pak se přiznala. A že je to prý Tamara, ale všichni ji říkají Deni

Nejkrásnější ze všech muzikantů - je Marie co připomíná Frantu :mrgreen: pardon, nemůžu si to odpustit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.6.18 12:38

co naplat..ja se taky ve 14 libala s kamoskou,aby jsme to natrenovaly :mrgreen: tak ten kluk-divka muze byt vlastne taky chudak..kluk v divcim tele-vime, ze se to stava,a ze to pozdeji dotycni resi predelanim.Byt matkou v teto situaci,nevim…dnes se hranice tak posunuly,ze zatimco ja ve 12 snad jeste koupala panenky,dnes zu se bezne soulozi. Dobra zprava je, ze domu neprijde tehotna, ta spatna je, ze pokud se dcera zamiluje,nenadelas nic a bud mas Doma lesbicku,coz neni spatne, jen pro rodice tezko ztravitelne,nebo te ceka utesovani prvni laskou zranene dite. :nevim: Obavam se,ze zde zakazy nic nezmuzou,nastupuje puberta a nez neco po.srat uplne,radeji s dcerou mluvit otevrene o vsem. Tim spis se za tebou prijde sverit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 12:39

Tak koukám, že místo toho, aby mi někdo poradil a nebo jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Se tu jen dočkám srandiček. Ale ono kdyby se to stalo u vás, možná by jste se chovali jinak :(

• Citovat
  • Upravit
3739
27.6.18 12:42
@Anonymní píše:
Tak koukám, že místo toho, aby mi někdo poradil a nebo jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Se tu jen dočkám srandiček. Ale ono kdyby se to stalo u vás, možná by jste se chovali jinak :(

Zakladatelko co na to dcera? Jak komunikuje? Co k tomu pověděla? Bohužel doba je taková že děti se svým slepičím mozkem chtějí mít dospělé životy. Měla bys rozhodně zpřísnit, vědět vždy kde je a s kým je a já bych neváhala jí selektovat s kým se bude stýkat. Snad sis nevypiplala holčičku proto, aby ji prznil nějaký babochlap. Policii opravdu zvaž. Toto je zneužívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 12:44

@kontramatka Řekla mi že ho(ji) miluje a že už je to tak. A že už to Tak prostě je. Jestli je Lednička co se dá dělat. Ale to že ji bude prznit nějaká 17 to se mi nelíbí. Tak jsem ji zakázala chodit ven a veškerou komunikaci.

• Citovat
  • Upravit
3739
27.6.18 12:48
@Anonymní píše:
@kontramatka Řekla mi že ho(ji) miluje a že už je to tak. A že už to Tak prostě je. Jestli je Lednička co se dá dělat. Ale to že ji bude prznit nějaká 17 to se mi nelíbí. Tak jsem ji zakázala chodit ven a veškerou komunikaci.

Rozhodně kontrola sociálních sítí, jsou na to aplikace. Obeznámit ji. Zaměstnat doma aby neseděla a nelelkovala. sexuální orientaci nemusí mít ještě vyhraněnou nebo jak bych to řekla. To bych teď neřešila. Důležité je její bezpečí a filtrovat lidi, se kterýma se bude stýkat. Myslím stýkat ve smyslu dětského světa, nikoliv nějakých experimentů samozřejmě. Tábor je jak na zavolanou. Změna prostředí, nové zážitky, vyčistí si hlavu od toho hermafrodita nebo co…A bez mobilu pochopitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.6.18 12:48

@kontramatka nevim jestli cucflek je zrovna zneuzivani. Jiste muze se to rozvinout dal, ale jestli se zakladatelka strikne postavi proti,udela to dcera stejne na tajnacku. Ja bych s ni spis mluvila a mluvila,nez vyhrozovala policii. Vzdyt ta Tamara je taky chudak. Spatne v tele narozena,je to hormonalni porucha, co s tim jako nadela? Jo ok, nemela by blbnout 12.-cti letou holku,ale je to dnes jeste dite, nebo zu mlada slecna. Jen se podivejme na ty 13.-cky tehotne.Doba je jinde, musime to jaky matky pobrat, nebo se odstehovat do hor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.6.18 12:51
@Anonymní píše:

to je podle me nestastne reseni. ale jak rika kontamatka,tabor muze lecos zmenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.6.18 12:51
@svycarka píše:
@kontramatka nevim jestli cucflek je zrovna zneuzivani. Jiste muze se to rozvinout dal, ale jestli se zakladatelka strikne postavi proti,udela to dcera stejne na tajnacku. Ja bych s ni spis mluvila a mluvila,nez vyhrozovala policii. Vzdyt ta Tamara je taky chudak. Spatne v tele narozena,je to hormonalni porucha, co s tim jako nadela? Jo ok, nemela by blbnout 12.-cti letou holku,ale je to dnes jeste dite, nebo zu mlada slecna. Jen se podivejme na ty 13.-cky tehotne.Doba je jinde, musime to jaky matky pobrat, nebo se odstehovat do hor :nevim:

Ohohohó, vůbec mě nezajímá jestli je ota nebo Benediktus chudák. Mě zajímá moje dvanáctileté děcko na které se sápe. A asi všichni víme při čem se dělají cucfleky proboha. Co si to namlouváš? A doba? Doba je taková jakou si ji uděláme a dvanáct let holka je děcko bez ohledu na století. Rozhodně z ní nenechám udělat rajdu, protože nějaká třináctiletá morgoška rodila. :zed: :zed: ,
Standart nastavují rodiče. Je to vizitka jen a jen rodičů co jejich děcko dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
27.6.18 12:52
@Anonymní píše:
Tak koukám, že místo toho, aby mi někdo poradil a nebo jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Se tu jen dočkám srandiček. Ale ono kdyby se to stalo u vás, možná by jste se chovali jinak :(

Nemůžete s tím udělat nic. Zákazy jsou jen plácnutí do vzduchu. Na vašem místě bych taky byla v šoku, dceři bych se snažila dospelym způsobem vyložit, co to pro ni může znamenat, se všemi negativními důsledky. A co to znamená pro vás - cítíte se asi zklamaná, ji i vás budou sousedi a známí pomlouvat, což je vám nepříjemné a ráda byste stála při ní, ale s jejím jednáním v tomto směru nesouhlasíte… proste vyložit karty na stůl, že nejde jen o ni, ale o celou rodinu. Ze pokud se třeba s Tamarou rozejdou, můžou se jí pak jiní (o které třeba bude mít zájem) obloukem vyhýbat… Nevím, nic lepšího mě nenapadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.6.18 12:53
@svycarka píše:
to je podle me nestastne reseni. ale jak rika kontamatka,tabor muze lecos zmenit.

jako že ji má posílat ven aby mohla pokračovat? 8o 8o
a vygoogluj si prosím sexuální zneužívání. Tady je to nezpochybnitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 12:59

Já chápu že ta Tamara je chudák. Ale kdyby se chovala normálně. Co vím tak chlasta, vůli trávu a v 17letech by mohla mít rozum a vědět že ve letech 12 je ještě dítě

• Citovat
  • Upravit
2621
27.6.18 12:59
@Anonymní píše:
@radkka bohužel nedělám. Celou dobu jsem si myslela, že je to kluk a pak se přiznala. A že je to prý Tamara, ale všichni ji říkají Deni

A nedělá si z tebe dceruška dobrý den? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
27.6.18 13:02

Děvčeti je 12 a je jedno zda ji zneužívá hetero, homo, trans. U 14,5 leté je možné přivřít oči (i když podle zákona ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí