Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
já bych na Tamaru to TO podala, sice je teda taky nezletilá, tak jí moc nic nehrozí, ale myslím, že opletačky s policií nikdo nemá rád, že by ji přešla chuť jakkoli zneužívat 12tileté,
případná návštěva Tamařiných rodičů by taky nebyla od věci a kdyby tam šel otec 12tileté, tím líp,
nechápu tu spoustu tolerantních názorů tady
@malá_holka píše:
A kdo v 17 nedělal bordel, nekouřil a nehulil trávu, že?tím si prošlo velký procento lidí. Asi bych se snažila o pochopení, plus nějak se rozumně zkusit domluvit jak si to představuje dcera dál. zkusit jí dát trochu důvěry. myslím, že nějaký čoromoro nepomůže. Bude to spíš pravá anarchie vůči zákazům a nařizování.
Může to být puberťáckej úlet. A taky ne. Šla bych na to fakt opatrně
Můžeš ten vztah matky dcery dost rozbít.
To sice jo, ale v 17 jsme se nebavili s 12letejma detma. To je na tom dost divny.
@_0812_ akdyby ji to udelal 17.-cti lety kluk? pobezis s dcerou na gyndu jestli je panna a podas trestni oznameni na cucfleka?
ok, sex chapu, na to je cas,ale kdovi jak k tomu cucfleku doslo…mohlo to byt v parte,ze hry,ze srandy- kdo udela vetsi Kolo. zde vsak musi nastoupit mama,aby se dopatrala puvodu hratek.
ještě to bude hermafrodit s pedofilními sklony.
Dceři zakladatelko hlavně vysvětli pojem: holka se špatnou pověstí.
Protože na tom přesně ona maká tím, jak se teď chová.
@svycarka píše:
@_0812_ akdyby ji to udelal 17.-cti lety kluk? pobezis s dcerou na gyndu jestli je panna a podas trestni oznameni na cucfleka?ok, sex chapu, na to je cas,ale kdovi jak k tomu cucfleku doslo…mohlo to byt v parte,ze hry,ze srandy- kdo udela vetsi Kolo. zde vsak musi nastoupit mama,aby se dopatrala puvodu hratek.
S dvanáctiletou bych jela okamžitě bez ohledu na okolnosti. To je trestný čin. Bez debat.
@Luboš P píše:
„tak jí moc nic nehrozí“ vám se 4 roky natvrdo zdá nic moc?
no v podstatě z médií je známo, že pokud něco spáchá nezletilec, tak nikdy žádný trest natvrdo nedostane, udělá se bububu a je to
@kontramatka ja myslela spis toho cucfleka.ale jo asi to zaklada myslenku na sex. Proste jen si myslim, ze by mezi mamou a dcerou mela byt budovana takova duvera a ji dana vychova, ze urcite veci se nestanou. Ja treba vyrustala ve zlate ere pervitinu. Zastavovali me na prechodu, na diskotece…vedela jsem ze ne,ze me to znici. Bylo mi to vstepovano,nesla jsem do toho. prvni cigo jsem si dala jako frajerka na hristi,doma jsem se priznala a musela jsem vyhulit 10 po sobe. Fuj…no nekourila jsem do 18,pak zacla. Rocice byli kuraci,nejak mi to vonelo a voni.Do drog jsem nesla nikdy, piju normalne ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den mám 12letou dceru a vím že se scházela s partou a asi i první lásku které mělo být údajně 13. Jenže včera jsem se všimla že má cucflek na prsou. Dcera je dost vyspělá a nevypadá na svůj věk. Tak jsem na ni uhodila. Chlapce kterého jsem viděla nakonec nebyl 14 lety hoch, ale 17 lety a ještě k tomu bez penisu. Dcera je úplně zblbla. Teď má odjet na tábor a že tam nechce, že bez něho nevydrží atd…
Už opravdu nevim co s ni????????????
Ježíš co to zase je??
![]()
@stinga píše:
no v podstatě z médií je známo, že pokud něco spáchá nezletilec, tak nikdy žádný trest natvrdo nedostane, udělá se bububu a je to
Co tím chcete říct, že u nás nejsou mladiství odsuzováni? A ty 4 roky jim za pohlavní zneužívání hrozí, na tom trvám.
@kontramatka píše:
S dvanáctiletou bych jela okamžitě bez ohledu na okolnosti. To je trestný čin. Bez debat.
ty voe
na policajty s cucflekem jo? drsný teda, bych za tohle svou matku nenáviděla.
@Luboš P píše:
„tak jí moc nic nehrozí“ vám se 4 roky natvrdo zdá nic moc?
jasně, všude píšou nejvyšší sazbu a je z toho prd, všichni známe.
ale jde o to, že cucflek je cucflek boha. se tady z toho dělá kovbojka pomalu o hromadným znasilní a ještě análním. hysterie, úplně vidím v duchu Kelišku jak valí za Otíkem a řve sodoma gomora velebnosti
určitě bych ji netahala na gyndu ani na benga, ani k psychologovi, ani nedělala ukvapený závěry.
@malá_holka píše:
jasně, všude píšou nejvyšší sazbu a je z toho prd, všichni známe.ale jde o to, že cucflek je cucflek boha. se tady z toho dělá kovbojka pomalu o hromadným znasilní a ještě análním. hysterie, úplně vidím v duchu Kelišku jak valí za Otíkem a řve sodoma gomora velebnosti
určitě bych ji netahala na gyndu ani na benga, ani k psychologovi, ani nedělala ukvapený závěry.
Já jsem napsal: MŮŽE se jednat o trestný čin a že se uvádí horní sazba je snad normální, nebo jakou sazbu byste chtěla?
@Luboš P píše:
Já jsem napsal: MŮŽE se jednat o trestný čin a že se uvádí horní sazba je snad normální, nebo jakou sazbu byste chtěla?
a jak často tu horní sazbu dostanou? by mě zajímalo v procentech. ![]()