Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak já svého tátu miluju, ale ve 12 letech
ono je to pro holku období první MS, prvních podprsenek atd… to je táta u 80% holek na druhé koleji i když spolu žijí
Tak já svého tátu miluju, ale ve 12 letech
ono je to pro holku období první MS, prvních podprsenek atd… to je táta u 80% holek na druhé koleji i když spolu žijí
@Anonymní píše:
@Blanka S a co když ex nebude souhlasit nevěří mi . A když dcerka za rok má 12 let může si sama určit u koho chce byt?
A Ty chceš dceru do péče?
Nebo proč jste byli u soudního znalce?
@demian spíš mi to přijde, jako by se bál i rozšíření styku…že bude mít dcery asi moc a nebude mít tolik času na práci.
No nevím, divná diskuze, nechápu proč se rodiče soudí, když v podstatě současný stav všem vyhovuje.
@Anonymní píše:
@Kobliha51 a dokonce mi napsala posudek že nevím jak dcery mám vychovavat . A že co podnikam s dcerami je pro dcery nevýznamnéto nevím jak pochopit.
Nejsi s nimi. Neděláte společně nic zajímavého, natož aby to zajímalo tvoje dcery. Nejspíš jim moc nerozumíš, nevíš co chtějí a neumíš se jich adekvátně zeptat.
Pokud to chceš změnit, tak to skutečně je na tobě, na tvé snaze na tvé ochotě, na čase který spolu strávíte. Pokud jsi v práci a ony u babičky, tak jaksi spolu čas netrávíte.
@demian ano byl soudní znalec nebo chci holky do své plné péče ale to mi znalec neuznal.
@Anonymní píše:
@demian ano byl soudní znalec nebo chci holky do své plné péče ale to mi znalec neuznal.
to si jako děláš srandu? Neuděláš si na ně čas ani jednou za 14 dnů na dva dny, ani o prázdninách, děti k tobě nechtějí ani na celé dva dny, ale ty si je žádáš do plné péče? A přijdeš si jako normální?
Takže dcery k tobě nechtěj,páč s nima místo tebe tráví čas babička,ani ten víkend jednou za 14 dní si neuděláš čas,abys s nima něco podniknul,prázdniny nula,ale budeš je vláčet po soudních znalcích,protože je chceš do péče.
To neví člověk už,jestli se má smát nebo brečet.
@Anonymní píše:
Proč je chceš do péče, když si na ně neuděláš čas ani jednou za 14 dní? ![]()
@Sworley píše:
Takže dcery k tobě nechtěj,páč s nima místo tebe tráví čas babička,ani ten víkend jednou za 14 dní si neuděláš čas,abys s nima něco podniknul,prázdniny nula,ale budeš je vláčet po soudních znalcích,protože je chceš do péče.
To neví člověk už,jestli se má smát nebo brečet.
já bych věděla, nakopat takovým tatínkům řiť, to by možná pomohlo.
@Anonymní píše:
proč když na ně nemáš stejně čas ![]()
@terinka4444 píše:
já bych věděla, nakopat takovým tatínkům řiť, to by možná pomohlo.
A ještě si stěžuje,že mu ex nevěří a všichni mu hází klacky pod nohy. A proč dcery tvrdí,že s nima nepodniká nic významnýho,když s nima nepodniká jaksi vůbec nic.
To musí bejt celý vtip,jinak už nechápu,co všechno je možný.
@Anonymní píše:
Nechceš platit alimenty, že? A nebo proč je chceš do péče? ![]()
Tak jim na soudě vysvětli, že víš jak je vychovávat. jestli to teda víš. A taky jim tam řekni, co s dcerami podnikáš a soud to posoudí.