Rozumíte chovaní expartnera?

Anonymní
21.8.25 13:34

Rozumíte chovaní expartnera?

Po úžasném začátku ve vztahu ( opravdu jsem měla pocit, že to jen, kterého si vezmu a budeme sťastni až do smrti), náramě jsem si rozuměli, vše bylo úžasné, bylo nám spolu dobře, ale postupně se začaly objevovat signály, že se jedná o manipulátora a narcistu ( měla jsem zkušenost s ex, kterého jsem se těžko zbavovala). Po několika signalech a jeho prosbach, ať to s ním ještě zkusím, že on takový už nebude, jemu na mě záleží a miluje mě. Prostě už jsem měla zkušenost, takže nevěřím, bude to ještě horší a jen se to bude protahovat. Rozhodla jsem se vztah ukončit, bohužel následně jsem zjistila, že jsem těhotná, on dítě chce moc o něj stojí, sám ditě nemá, ale žije si svůj bezstarostný život a mám pocit, že vůbec neví co to obnáší, že to není Vánoční dárek. No slibuje hory dole, po dlouhé úvaze jsem se rozhodla, že půjdu na přerušení, kdy tedy on se obratil a začal být na mě hnusný, okamžitě ať si dojdu pro své věci, že on je tam nechce a já ať si dělám co chci. Pak mi začal psát a zjišťovat co dělám kde jsem, o tom jak mi je se vůbec nestaral. Pak zase začal prosit ať jsme spolu a sliby. Do toho jsem ale zjistila, že vyhledal na soc síti svoji ex a začal ji lajkovat poslední příspěvky. Zeptala jsem se ho na to, zda mu to přijde v pořádku žádat mě o vztah a slibovat krásnou budoucnost a v podstatě v ten samý den si vyhledá a kouká na fotky své ex a ještě ji je lajkuje, aby o něm zřejmě věděla… Na to mi řekl, no a co tak jsem to udělal, o co ti jde ty mě stejně nechceš a toto ti vadí? Já chci být s tebou tebe miluji. Na to konto jsem mu napsala, že mu tedy přeji, ať se dá s ex brzy dohromady, aby nezůstal sám a mě ať už nepíše, nikdy. I když jsem s ním vztah už nechtěla z toho je mi celkem smutno. A přemýšlíš, jestli opravdu tak bez citu, že je schopný to hrát takto na dvě strany.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1260
21.8.25 13:49

Je dobře, že s takovým mužem mít dítě nebudeš. Být tebou, vyhledám terapii, proč takové typy mužů přitahuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
21.8.25 13:50

Rozejdeš se s ním a následně ho stalkuješ na soc. sítích? Zdáš se mi poněkud nevyrovnaná.

• Citovat
  • Upravit
62
21.8.25 13:56

Alespoň dítě jsi s ním mohla mít, za trest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16047
21.8.25 13:59

A proč to řešíš? Šla jsi na potrat, rozešli jste se a on si může lajkovat koho chce. Přestaň ho sledovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.25 14:01

@Cirrus fibratus ono to občas není na škodu, především když nejednám sama za sebe. Nedejbože bych na ty jeho sladké řeči dala přes emoce a pak zjistila, že chlapec po první krizi pokukuje ještě jinde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.25 14:03

@Šmoulice na potrat jsem ještě nešla, proto mi to stále rozmlouvá a slibuje. Kdyby mě nekontaktoval, neřešila bych to.

• Citovat
  • Upravit
26451
21.8.25 14:03
@Anonymní píše: Více

jak nejednáš sama za sebe? Rozhodla ses to dítě nemít, takže ano, jsi v tom sama za sebe. A jelikož jsi ho kopla do zádele, tak je ti houby po tom, komu lajkuje fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.25 14:12

@neumisa takže vám přijde v pořádku jeho chovaní? A víte co obnáší život s manipulátorem? Myslíte, že to bylo rozhodnutí, které pro mě bylo lehké? Kdo nezažil zřejmě nemůže pochopit, kdy se z užasného může stane v podstatě pomalu někdo jiný a začátek jen proto, aby si vás zaháčkoval a pak se opravdu těžko odchází, on už vás nepustí.

• Citovat
  • Upravit
15299
21.8.25 14:15
@Anonymní píše: Více

A proč si na ten potrat ještě nešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.25 14:15
@karkarka píše: Více

Jsou nějaké termíny.

• Citovat
  • Upravit
62
21.8.25 14:19

Nech si dítě za trest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
21.8.25 14:19

Pokud jsi přesvědčená, že dítě nechceš, neváhej a domluv si přerušení co nejdřív.
Pokud si ho necháš, budeš na to sama a on Tě bude neustále ovlivnovat, protože si bude klást nároky na dítě - možná. A jestli je to opravdu narcis, tak sama víš, čeho jsou schopni.
Rozhodnutí je na Tobě. Já bych na přerušení šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.8.25 14:21

Nech si dítě za trest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie