Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Nechápu
Tak jsou 4exekuce a pak píšeš tuhle větu " z toho jsou asi vse pred manzelstvim. ale 3 se do exekuce dostaly az v manzelstvi… " Takže píšeš, že všechny jsou před manželstvím a pak že se v manželství „objevily“ tři
Tak já jsem asi jeliman, ale buď je to dohromady 7
nebo v tom máš bordel
a 3 jsou v manželství a jen jedna před..
Přečti si to símtě znova ![]()
mas pravdu, napsala jsem to blbe… dluhy jsou pred manzelstvim… ale 3 z nich se dostaly do exe az v manzelstvi ![]()
Ahoj holky, potrebovala bych poradit. jste tu nektera, ktera se rozvadela a mela jste dluhy? Sepisuji rozvod a majetkove vyporadani. A ted nvm… manzel ma exekuce… celkem 4. z toho jsou asi vsechny dluhy pred manzelstvim. ale 3 z nich se do exekuce dostaly az v manzelstvi… Pise se aktualni dluzna castka, nebo staci jen cislo spisu a ze si dluh ponechava manzel? :-/ jsem bezradna… dokazete mi prosim poradit?
Ahoj holky, potrebovala bych poradit. jste tu nektera, ktera se rozvadela a mela jste dluhy? Sepisuji rozvod a majetkove vyporadani. A ted nvm… manzel ma exekuce… celkem 4. z toho jsou asi vse pred manzelstvim. ale 3 se do exekuce dostaly az v manzelstvi… Pise se aktualni dluzna castka, nebo staci jen cislo spisu a ze si dluh ponechava manzel? :-/ jsem bezradna… dokazete mi prosim poradit?