RP 13000 Kč - exekuce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Z rodicaku této výše ti nemohou vzit nic (pokud nemas jeste dalsi prijem), ale jak prijde na ucet, tak uz to neni rodicak, ale prostě penize na účtu a ty mohou zabavit celé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 rodičák nechodí na účet mě, ale mamce. Takže není na mé jméno.
- Citovat
- Upravit
To je úplně jedno na či jméno, pokud dorazí na ten zablokovaný účet, nikdo se na nic neptá ![]()
Takže buď zaplatit a zavolat exekutorovi ať uvolní účet, nebo si nechat rodičák posílat na složenku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KáťaKašpi exekuci mám danou na účet u komerční banky na mé jméno. Rodičák tedy chodí na účet mamky u Monety, takže ten zablokovaný není. Jinak vím, že kdyby mi přišel na ten můj účet u komerční banky, tak ho vezmou celý ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Chudák mamka. Exekutor na sociálce zjistí, kam ti chodí mateřská a ten účet zablokují a vezmou z něho peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinL45 píše: Více
No, ono to zas tak horky nebude… To zablokovani by musel schvalit soud a realne pro to neni zadny duvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a co takhle to prostě zaplatit a přestat se spoléhat na maminku, že všechno vyžehlí? Vždyť to nejsou žádné velké peníze! Dítě do školky nebo ať hlídá mamka, pokud může, ty do práce a za rok jsi v úplně pohodové situaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když chodí na účet k mamce, tak tam to sebrat nemůžou, ale chtělo by to komunikovat s exekutorem a splácet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná pro někoho, kdo bere 13 tisíc jsou 18 tisíc dost velké peníze..
jako pro tebe, když bereš 50 je pro tebe ca 70 taky dost velký peníz…
Zde je cesta hradit splátkový kalendář
ale jsou tam brutus úroky obvykle,
lepší je půjčka bez úroku či s minimálním úrokem (některé společnosti je pro prvožadatele nabízejí) a uhradit exekuci komplet + pak splácet řádně jen tu půjčku,
ovšem se záznamem o exekuci bankovní půjčka nepůjde a u nebankovek je třeba být dost ostražitý… zkusila bych to obvolat a nechat si udělat nabídky a spočítat, co bude výhodnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 Chápu, ale já to beru z pohledu toho, že bydlí s mamkou a může tedy normálně pracovat, čili krom rodičáku mít navíc ještě přivýdělek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná s mamkou opravdu nebydlím.. Kdyby ano, tak do nějaké práce jdu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
No, tak v tom případě zas neni takovy problem ji tam to ditko odvezt, ne? Pripadne se s ni domluvit, aby ti tuhle castku pujcila a pak ji to z brigady splatit, to musis mit za 2-3 mesice z krku, když na tu brigadu pujdes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když nemůžeš se podílet finančně na exekuci ty tak ať běží na brigádu manžel / přítel ne? Za 2 měsíce mate splaceno.
Nebo další samoživitelka se 3 dětmi, bez hlídání!
- Citovat
- Upravit
Zdravím, bohužel mi přišla přes datovou schránku exekuce ve výši 18 426 Kč. Účet mi to hodilo do minusu a prý mi můžou vzít i rodičovský příspěvek. Mám tři malé děti a RP nastavený na 13 000 Kč. Kolik mi můžou prosím vzít? Máte s tím prosím někdo zkušenost? Na sociálku se zeptat samozřejmě zajdu, ale dnes mají zavřeno a otevřeno mají až v pondělí.