RP a mateřská

3755
27.8.13 19:22

RP A MATEŘSKÁ

Prosím neměl jste někdo podobný problém? byla jsem s dcerou 3 roky na rodičáku, poté jsem dostala výpověď od zaměstnavatele a šla na úřad práce..5měs celkem…teď jsem otěhotněla a od září by mě zaměstnavatel vzal zpátky do porodu- tak se chci zeptat, nevíte zda bych měla nárok na mateřskou? nemyslím rodičák…ale tu mateřskou? nevím totiž jestli rodičovský příspěvek se započítává do doby nemocenského pojištění. uřad práce ne to vím, ale o rodičáku jsem se nikde nedočetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1675
27.8.13 20:05

Ahoj, bez se zeptat na spravu socialniho zabezpečení, pod ne spada PPM (penezita pomoc v materstvi = materska ) urcite Ti reknou na co mas a nemas narok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
27.8.13 20:09
@LK87 píše:
Ahoj, bez se zeptat na spravu socialniho zabezpečení, pod ne spada PPM (penezita pomoc v materstvi = materska ) urcite Ti reknou na co mas a nemas narok.

JÁ VÍM, DÍKY, JDU TAM ZÍTRA :jazyk: ALE DNESKA JSEM SE TO DOZVĚDĚLA, ŽE BY MĚ ZAMĚSTNAVATEL VZAL, TAK FURT OTOM PŘEMÝŠLÍM, TAK JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT TADY, JESTLI NĚKDO NEMĚL PODOBNÝ PROBLÉM, ABYCH MOHLA V KLIDU SPÁT :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí