Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Psychické to být může, ale taky třeba poklesy tlaku (motání hlavy, nauzea, nejistota v nohou). Přemnožený helikobakter (motání hlavy, nauzea, mdlo). Jo a pojedné antikoncepci jsem měla takový nepříjemný vnitřní třes. Takže přeju úspěšné pátrání.
Ano, může. K tomu se ještě může přidat porucha vidění a jiné. ela jsem to Také.
Může a nemusí. Diagnostika není jednoduchá. RS bych se nebála, je asi x dalších věcí, které by to mohly vysvětlit a nemyslela bych hned na tu nejhorší.
No pokud máš vyloučený fyziologický podklad, tak to na tu úzkost dost vypadá.
Suplementuj hořčík ve velkém a především vstup do psychoterapie a nauč se úzkost zvládat. Základní info tady - to ti zjevně pomůže i v případě, že teda se najde nějaký zdravotní problém - ael ve skutečnosti ta úzkostná porucha je v možných variant to nejlepší a nejsnáze zvládnutelné, že…
https://obchod.portal.cz/…e-z-uzkosti/
A případně se s ošetřujícím neurologem pobav, co si myslí o tom, že by sis zašla pro antidepresiva co pomáhají tlumit úzkost.
Ahoj
tlaky v hlavě a brnění končetin moc dobře znám..do toho mě ještě někdy pálí tělo apod..jsou to úzkosti, mám to už 7 let..když tak sz ![]()
Mohla by to být psychika. Pro začátek můžeš zkusit třeba i dechové cvičeni (jedno, co jsem vyzkoušela před zkouškami ve škole a přišlo mi, že zabírá, je v článku jak ovládat stres, psychologie.cz). Z léků, než si půjdeš pro AD, tak třeba brát pár dnů volne dostupný novo-passit, nebo nějaké bylinky na zklidneni a zjistit, jestli ti to ulevuje. Nebo zkusit trochu cvičit. Něco z toho jsi už zkoušela? Ono samo pomyšlení,, že bys mohla mít nějakou vážnou nemoc třeba jako RS asi tomu stavu nepřidá.
Hezky den, chtěla bych se vám svěřit s mojimi problémy
už mě to trochu ubíjí. Od mala se mi klepou ruce ( n to jsem si zvykla
) jsem strašný nervák, vykolejí mě i úplná blbost
Je to rok co mě začali brnět nohy, taková nejistota v nohou… Teď se přidávají i tlaky v hlavě, bušení srdce, motání hlavy a pocit na zvracení… Vždy tak na 10 min, pak se to uklidní. Chodím na neurologii byla jsem na mr páteře to dopadlo dobře. Nyní cekam na výsledky mr mozku. Myslíte že to může být opravdu je psychické? Jsem fakt strašná
Třeba máte někdo podobné zkušenosti
jinak léky neberu, jen antikoncepci