ručička

143
12.12.05 21:39

ručička

Ahojda, mám dotaz. Míšovi bude 10 měsíců a už asi tak 14 dnů pozoruju, že když sedí a s ničím si v tu chvíli nehraje, ohýbá pravou ručičku v zápěstí směrem dolů (dělají to hodně postižené děti). Ale když si hraje, bere hračku oběma ručičkama, přendavá si ji, v tom problém není, jen když ji má volnou tak jí tak ohýbá. Neví jestli se mám znepokojovat nebo ne. Nechci zbytečně plašit na neurologii, protože by nám zas zjistili, že tohle dělá moc brzo, tohle ještě nedělá atd. Jinak vývojově mi přijde spíš napřed…
Díky za rady
karambolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
14.12.05 18:47

Karambolko, ja bych to nechala jeste chvili byt a teprve jestli to bude delat dal (tak 14 dni) bych asi uz trochu plasila a nechala ho radeji vysetrit na neurologii. Muze to totiz mit tisic uplne banalnich duvodu napr. to muze byt od toho, ze se do ni bouchl a ted ho boli, az po to, ze treba na te strane se o neco pichl nebo skrabl a pamatuje si to, skrabe ho rukavek.....atd. Nas syn mockrat delal „divne“ veci a vzdycky jsem nakonec prisla na to, ze to ma prave nejaky uplne smesny duvod, ktery me ani ve snu nenapadl. Hodne stesti Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
14.12.05 20:22

Já bych to asi také zatím nijak neřešila. Možná je to jenom nějaký zlozvyk. Víš, já třeba zase nevědomky dávám ruku za gumu kalhot jako Al Bunda a dvakrát inteligentně se u toho netvářím :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure