Ruční šlehače Zelmer
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ruční šlehače Zelmer
Dobrý den maminky,
nemáte někdo zkušenost s ručními šlehači značky Zelmer? Celkem mi padl do oka tento , ale nevím, jestli je to kvalitní značka, abych pak nebyla zklamaná. Předem moc děkuji za Vaše odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám podobný a jsem s ním spokojená. Je fakt, že časem se mi uvolnila u jedné metly taková ta „sukýnka“ - nevím, jak to nazvat, ale na funkčnost to nemá vliv a je v pohodě. Moje mamka má ten samý jak já a je spokojená taky… Máme to teda bez toho stojánku a mísy, jen dvoje metly, ten tyčový mixér a průhledná nádobka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já mám asi ten samý, ovšem bez mísy a držáku. Tedy pouze šlehač, dva druhy metel a nůž. Mám jej 11let a z toho posledních 5 let je hodně používaný. Zvlášť nůž. Dělala jsem jím pro obě své děti všechny mixované polévky. Mixuji jím vše co potřebuji. Kladně hodnotím celokovový nůž-rozmixuji vroucí omáčku přímo v hrnci. Metly nevypadávají, vše dobře funguje. Nemám zkušenost s jinými, ale tento mě nikdy nezklamal. Poslední dobou se mi nůž, při vysokých otáčkách občas zasekává. Musím trochu snížit otáčky a „rozjet“ jej. Prý zřejmě jiř zanesené ložisko. Asi se s ním časem budu muset rozloučit, ale službu za ty peníze určitě udělal. Od té samé firmy mám rychlovarnou konev-skvělá a rodiče výborný vysavač. U mixéru bych nekupoval variantu s držákem a mísami. Myslím, že to akorát zabere místo a je k ničemu. Karolina
- Citovat
- Upravit
Tak já mám úplně ten samý, i s mísou a držákem, mám ho 3 roky a nedám na něj dopustit. Držák s mísou je výbornej, dáš šlehač do držáku a mixuješ, nemusíš šlehač držet, můžeš mezitím poklidit. Taky se mi uvolnila ta „sukýnka“, ale to vůbec nevadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, stejná zkušenost jako předchozí komentáře, mám ho asi 12 let, kromě uvolněné „sukýnky“, která ničemu nevadí, maximální spokojenost. Mám ho tedy bez držáku, bez mísy, prakticky používám jen metly nebo ponorný, ale zato neustále. Doporučuji. Zrovna jsem si říkala, až doslouží, jestli se ještě vyrábí a vidím že ještě vybavenější, šla bych do něj určitě znovu.
Jiřina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, taky mám , jen bez mísy.jsem spokojená.Mám ho 3 roky, nebyl jediný problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit