Sušička s tepelným čerpadlem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička s tepelným čerpadlem
Ahoj holky,
rozhodli jsme se koupit (teda já se rozhodla a ukecala manžela) sušičku a pračku.
Vybrat vhodnou pračku nebude, myslím, problém. Hlavní je sušička.
Už jsem se rozhodla pro kondenzační s tepelným čerpadlem kvůli spotřebě i menšímu opotřebení prádla. Jenže na trhu jich zas až tak moc není a jsou dost drahé. U mě zatím vedou dvě - AEG 59840 (o té už tady pár diskuzí je) a pak ještě SIEMENS WT 46W560BY, která je asi o 5000 dražší než ta AEG. A můj dotaz - nemáte některá zkušenost se sušičkami SIEMENS? Vyplatí se investovat a koupit ji nebo se spokojit s tou AEG? Pořád váhám. Nestojíte náhodou některá před podobným dilematem? Kdo mi poradí? Platí se tam jen za značku nebo opravdu za kvalitu? Nebo máte jiný tip na skvělou sušičku? Já fakt nevím a chtěla bych ji hned (potom, co mi dneska zase zmoklo prádlo, které mi už jednou zmoklo včera). GRRRRRR!!!!
![]()
Ještě jsem si vzpomněla na jednu věc, kterou potřebuji zkonzultovat:
Je velký rozdíl mezi pračkou s 1200 a 1400 ot./min.??
Díky za odpovědi!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, ja ti se susickou neporadim, nemame, ale ty otacky, to me prijde jedno. Ja stejne neperu na max. pocet otacek, pac to pradlo je pak vic zmackany. Ale se susickou ti to muze byt jedno, kdyz to pak nacpes do ni a nebudes zehlit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyssi otacky jsou prave na to, kdyz chces pradlo susit v susicce. Celkove to pak usetri energii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem objednala pračku i sušičku AEG.
Pračka má „jen“ 1200 otáček. Myslíte, že to bude stačit? Ptám se brzo, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak. A teď mi volali z e-shopu, že tu pračku s 1200 otáčkama nemají, takže mi pošlu tu stejnou, jen bude mít otáček 1400. Takže to vyřešili za mě. Jen musím připlatit 1000 Kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozdíl mezi pračkou s 1200 ot/min a s 1400 ot/min je přesně 200 otáček ![]()
- Citovat
- Upravit