Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj,
s manželem se bavíme, zda zrušit již objednané a zaplacené letní tábory pro děti. Minimálně těch prvních 14 dní v červenci. Nebo pak celý červenec.
Pokud se děti ani nevrátí tento školní rok do škol, tak pak je rovnou šoupnout na tábory.
Fakt nevím. Nechceme zase pak přijít o peníze.
Jak a zda to nějak řešíte u vás?
Děkuji za reakce.
@dasajur já jsem pomalá, takže jsem ještě nic nepřihlašovala, takže ted řeším, jestli mám děti v půlce července na příměstský tábor přihlásit nebo ještě třeba 14 dní počkat, jak se situace vyvine… na druhou stranu se bojím, aby nebyl plný než se rozkoukám…
Dnes rikali v radiu neco v tom smyslu, ze se tabory daji pouze rezervovat a platba az tesne pred odjezdem dle situace. Ale pokud jste koupili jeste pred zmatkem a tabor by se neuskutecnil tak vam penize vrati a nebo stejne jak u zrusenych zajezdu dostanete voucher. Tak bych vyckavala. Osobne si myslim ze tabory a ani dovolene v cr nebudou
Osobně si myslím, že dovolené v ČR budou skoro stoprocentně. Vždyť už se mluvilo i o poukazech pro zaměstnance a podpoře lokálního cestování.
@dasajur vyckala bych.. Máte děti kam dát o prázdninách? Já bych je spíš poslala na tábor. Korona v létě nebude
jinak vzhledem k situaci se jinak vrací peníze..
Dcera je zatím přihlášená do druhýho turnusu, posledních 14 dnů v červenci. Zatím tedy tábor bude, kdyby ho rušili, tak mi vrátí peníze. No, dceru jsem tam nacpala na poslední chvíli, tak snad pojede a snad od tamtud nic nepřiveze…
@dasajur no a mate deti jinak kam dat? Ted s ocr je hej, ale co prazdniny? A ja bych spis nechala ten zacatek prazdnin, kdy deti na tabor pojedou z domaci karanteny nez konec, ckdy budou prejizdet z jednoho tabora na druhy. My dovolenou a tabory jeste nerusime, nechame to na poradatelich.
Nám nedávno přišly informace k současné situaci ohledně letních táborů.
Máme zaplaceno za srpnový tábor a budu vyčkávat na pokyny. Sama neruším.
Dovolenou v ČR jsem zatím neobjednala.
U nas se jedna o sportovni soustredeni, do 15.3. se mela platit tretinova zaloha, ale pokyny k placeni neprisly, tak to beru tak, ze vyckavaji, co bude.
Neni to levna zalezitost, takze holt musim pocitat s tim, ze v cervenci vysolm najednou 12 tisic no
Kazdopadne pokud se do cervna neotevrou skoly, tak by byla blbost poslat hnedle v cervenci deti na tabory a ja bych svoje teda neposlala…
Dcera má jet na tábor poslední týden v srpnu. Už máme zaplaceno, zatím vyčkávám.
Dovolenou jsem odpískala, chtěly jsme do Polska. A máme ohroženou synovu svatbu na Slovensku.
Jedu opet pracovne na primestaky. Vyckavame. Rodice nic nerusi. Zatim neni pokyn, jak budou letos vypadat tabory, jestli je povoli.
Ja uz mam od unora zaplacene 4 tydny primestaku
Kazdy rok davam stejne a tim, ze jsou tyto konkretni rychle pryc, chteji vzdy uhradim 100% ceny pri objednani. Pak mam uhrazenou zalohu 30% na tabor rodicu s detmi
Jsem zvedava…