Rušíte letní tábory v souvislosti s pandemií?

321
13.4.20 20:46

Rušíte letní tábory v souvislosti

Ahoj,
s manželem se bavíme, zda zrušit již objednané a zaplacené letní tábory pro děti. Minimálně těch prvních 14 dní v červenci. Nebo pak celý červenec.
Pokud se děti ani nevrátí tento školní rok do škol, tak pak je rovnou šoupnout na tábory. :nevim: Fakt nevím. Nechceme zase pak přijít o peníze.
Jak a zda to nějak řešíte u vás?
Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7228
13.4.20 20:50

@dasajur já jsem pomalá, takže jsem ještě nic nepřihlašovala, takže ted řeším, jestli mám děti v půlce července na příměstský tábor přihlásit nebo ještě třeba 14 dní počkat, jak se situace vyvine… na druhou stranu se bojím, aby nebyl plný než se rozkoukám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.4.20 20:53

Dnes rikali v radiu neco v tom smyslu, ze se tabory daji pouze rezervovat a platba az tesne pred odjezdem dle situace. Ale pokud jste koupili jeste pred zmatkem a tabor by se neuskutecnil tak vam penize vrati a nebo stejne jak u zrusenych zajezdu dostanete voucher. Tak bych vyckavala. Osobne si myslim ze tabory a ani dovolene v cr nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
13.4.20 20:57

Osobně si myslím, že dovolené v ČR budou skoro stoprocentně. Vždyť už se mluvilo i o poukazech pro zaměstnance a podpoře lokálního cestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.4.20 20:57

@dasajur A co kontaktovat přímo pořadatele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.4.20 20:58

@dasajur vyckala bych.. Máte děti kam dát o prázdninách? Já bych je spíš poslala na tábor. Korona v létě nebude :think: jinak vzhledem k situaci se jinak vrací peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15826
13.4.20 20:59

Zatím to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
13.4.20 21:11

Dcera je zatím přihlášená do druhýho turnusu, posledních 14 dnů v červenci. Zatím tedy tábor bude, kdyby ho rušili, tak mi vrátí peníze. No, dceru jsem tam nacpala na poslední chvíli, tak snad pojede a snad od tamtud nic nepřiveze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30961
13.4.20 21:19

@dasajur no a mate deti jinak kam dat? Ted s ocr je hej, ale co prazdniny? A ja bych spis nechala ten zacatek prazdnin, kdy deti na tabor pojedou z domaci karanteny nez konec, ckdy budou prejizdet z jednoho tabora na druhy. My dovolenou a tabory jeste nerusime, nechame to na poradatelich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
13.4.20 21:22

Nám nedávno přišly informace k současné situaci ohledně letních táborů.
Máme zaplaceno za srpnový tábor a budu vyčkávat na pokyny. Sama neruším.

Dovolenou v ČR jsem zatím neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.4.20 21:28

U nas se jedna o sportovni soustredeni, do 15.3. se mela platit tretinova zaloha, ale pokyny k placeni neprisly, tak to beru tak, ze vyckavaji, co bude.
Neni to levna zalezitost, takze holt musim pocitat s tim, ze v cervenci vysolm najednou 12 tisic no

Kazdopadne pokud se do cervna neotevrou skoly, tak by byla blbost poslat hnedle v cervenci deti na tabory a ja bych svoje teda neposlala…

• Citovat
  • Upravit
30628
13.4.20 21:32

Dcera má jet na tábor poslední týden v srpnu. Už máme zaplaceno, zatím vyčkávám.
Dovolenou jsem odpískala, chtěly jsme do Polska. A máme ohroženou synovu svatbu na Slovensku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.4.20 21:32

Jedu opet pracovne na primestaky. Vyckavame. Rodice nic nerusi. Zatim neni pokyn, jak budou letos vypadat tabory, jestli je povoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.4.20 21:34

@martina.se
Jak vis, ze korona v lete nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
13.4.20 21:36

Ja uz mam od unora zaplacene 4 tydny primestaku :zed: Kazdy rok davam stejne a tim, ze jsou tyto konkretni rychle pryc, chteji vzdy uhradim 100% ceny pri objednani. Pak mam uhrazenou zalohu 30% na tabor rodicu s detmi :roll: Jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí