Růst chloupků - puberta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
178
21.2.15 09:49

Já ji ještě neholím, jen střihám na krátko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
21.2.15 09:53

@LaraRose jezisi snad se bude holit sama ne? Ja ji jeste neholim, to zni fakt desne..a proc se nestriha sama? Nikdy jsem neslysela, aby matka upravovala dite na intimnich partiich 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
21.2.15 09:55

Omlouvam se, ted jsem precetla, ze ji je devet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
21.2.15 10:04
@Eemii píše:
Omlouvam se, ted jsem precetla, ze ji je devet :kytka:

Mně stejně přijde divný, aby matka upravovala dceru na intimních partiích. Stačí snad vysvětlit, max. jednou ukázat. Holky se mezi sebou baví o všem možném a když si představím, že dcera vypráví holkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
21.2.15 10:36

@sloninka no tak v deviti letech si neumim predstavit, ze to strihne bez ujmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
19.3.17 19:09

@Eemii bylo ještě brzy sama holit, aby neuřízla. Teď jí jsou 11 let, tak už začala holit podpaží sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
19.3.17 19:12

@sloninka no jo, holkám to nevadí, ale ostatní klukům jak by o tom asi chápali. Dnešní doba je hrozná, posměchy, šikana…proto jsem nechtěla, aby dcera trápila kvůli posměchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.17 18:04

Dcera ma to samé. Ve 4,5 první chlup na genitaliich, v šesti letech už chlupů hodně. Teď je ji 9 a čtvrt a rostou ji chlupy v podpaží a začínají i nahoře na genitaliich. Ma už pupinky na nose a občas výtok. Měří 142 a váží 41 kg. Chodíme 2× ročně na endokrinologii a tam ji pouze měří a dělali ji dvakrát rtg zápěstí - kostní věk. Je o dva roky napřed. Bojím se, ze dostane M/S a už nevyroste. Ale co mužů dělat jiného než čekat?

• Citovat
  • Upravit
4431
18.6.18 12:15

Má někdo zkušenost s předčasnou pubertou u chlapců? Synovi je nyní 8 let. Před 7. narozeninami mu začaly růst chloupky na šourku, cca půl roku má akné v obličeji. Už jsme byli na endokrinologii a to bez doporučení od pedimudr., páč ten na to řekl, že je to normální :think: Syn měří 137 cm a váží 35 kg. Narodil se dva měsíce před termínem s váhou 2 kg, takže nám opravdu pěkně vyrostl. Dnes jsme byli na krvi. Jsem zvědavá, co z toho bude. RTG zápěstí nedělali. Díky za Vaše zkušenosti. Máme i dceru. Ta je ještě malinká, ale už teď se bojím, co bude u ní…
Anonymka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.10.23 22:41

@Petruš Z. Dobry den..vím že už je to nějaká doba ake mohu se zeptat jak to se synem dopadlo? Řeším podobné s 9letym ale on je dost maly ba svůj věk.. ma jen 132cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí