Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky. Pokud vaše dítko nosí do školy batoh Hama, zajímá mě co na něj říká a jak se mu nosí, používá??
Díky
Plánuji koupit pro syna batoh z řady flexline (nebo STEP BY STEP). Díky za vaše příspěvky ![]()
Zdravím, procházím úplně stejným rozhodnutím. Nevím zdali flexline, anebo spep by step. Dívala jsem se na rozměry, Flexline je vyšší a užší, což mi příjde lepší na nošení. Chtěla jsem je však vyzkoušet, ale nikde je v Hradci na prodejnách asi nemají. Zdají se mi ty aktovky a batohy nějaké veliké. Jsou drahé, ale asi njelepší??? Brala bych někoho s osobní zkušeností.
@mmaarr píše:
Zdravím, procházím úplně stejným rozhodnutím. Nevím zdali flexline, anebo spep by step. Dívala jsem se na rozměry, Flexline je vyšší a užší, což mi příjde lepší na nošení. Chtěla jsem je však vyzkoušet, ale nikde je v Hradci na prodejnách asi nemají. Zdají se mi ty aktovky a batohy nějaké veliké. Jsou drahé, ale asi njelepší??? Brala bych někoho s osobní zkušeností.
Zjistila jsem že batoh od Hamy STEP BY STEP má kamarádky malá už třetím rokem a že je sice trochu těžší, ale říkala že snad nezničitelný a na to sázela. Já jsem je byla omrknout, v německu v galerii kaufhof. Malá říkala že se jí používá dobře, a že pastelky co jsou v penálu hezky malujou
Takže do té třetí třídy vydrží určitě. Dále zatím nevím
Jinak ješte od HAMY je i serie LEGO a ta je lehoučká. Tak snad vyberete.
@mmaarr píše:
TAK BATOH MÁME DOMA A JE NAPROSTO ÚŽASNÝ, JSEM NADŠENÁ, KVALITNÍ MATERIÁL, PERFEKTNĚ PROPRACOVANÝ, KVALITNÍ PEVNÉ DNO S NOŽIČKAMI- NO VYPADÁ NEZNIČITELNĚ
A OBJEVILA JSEM STRÁNKU KDE JE BEZ POŠTOVNÉHO A JEŠTĚ MAJÍ AKCI + 1MALÝ BATÚŽEK ZDARMA
TAK DOSTANE BATUZEK I NAS MALÝ SKOLKAR
VÝHODA I V TOM ŽE U STROMEČKU SE NEBUDOU DOHADOVAT
TAKZE- VYBÍRALA JSEM SKORO DVA MĚSÍCE
MEZI EMIPO, TOPGAL, HERLITZ A HAMA- VŠE JSEM MĚLA V RUCE A POROVNALA JSEM TO A OBJEDNALA JSEM HAMA FLEXLINE A DLE MÉHO JE TO SKVĚLÝ BATOH, PREHLEDNÝ, DVĚ VELKÉ POSTRANNÉ KAPSY, KAPSA VEPŘEDU A UVNITŘ TAKÉ SKVĚLE ŘEŠENO + DOPLNKY(PLNÝ PENÁL, POUZDRO, PENEZENKA, PYTEK NA TELOCVIK POPRIPADE PREZUVKY). K TOMU JSEM MĚLA OD 3DĚTÍ KTERÝ TENHLE BATOH NOSÍ 2ROKY POTVRZENO ŽE S NÍM NEMAJÍ ŽÁDNÝ PROBLÉM A ŽE SE JIM NOSÍ DOBŘE A TAKÉ ŽE NELÍTÁ NA ZÁDECH KDYŽ TŘEBA BĚŽÍ. NÁŠ SYN JE PROSINCOVÝ TAK BUDE MÍT ŠEST A TŘIČTVRTĚ ROKU AŽ PŮJDE DO PRVNÍ, JE I VYSOKÝ(126CM-25KG) TAKŽE BATOH V POHODĚ UNESE(DO ŠKOLY TO MÁ STEJNĚ JEN PÁR METRŮ)
DLE MÉHO BYCH PRO ŠKOLÁKY KTEŘÍ JSOU MALINKÝ VOLILA RADĚJI LEHČÍ-HAMA LEGO ACTIVE (VAŽÍ 890G)
Náš syn má Hamu Step by step třetím rokem a kromě umazání na něm není absolutně nic zničeného. A že se k němu fakt nechová nejlépe. Nedrbe se žádné prošití, zipy drží, opravdu všem doporučuju. Je fakt, že je trošku těžší, ale to provedení je super.
Když jsme ho kupovali, tak snad ta série Flexline ještě ani nebyla. Každopádně nebyla v Hradci nikde k prohlédnutí. Ale teď jsme sháněli batoh pro mladší dceru a to jsme narazili na novou prodejnu v Hořické ulici, kde mají strašně moc batohů (snad 200, fakt mi vypadly oči z důlků a nevěděla jsem co prohlížet dřív:-))a byl tam právě i ten flexline. A je teda perfektní. Myslím, že vydrží klidně do páté třídy. Má to takový nastavitelný systém na zádech, takže to s Katkou poroste:-) Osobně všem doporučuji.