Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky jsem před ket a mam problem. prosím nemáte někdo radu jak podpořit růst děložní sliznice. Beru estrofem a piju čaje a nic. Třeba Homeopatika nebo jiný zazrak
.děkuji
A gynex je na sliznici? nikde jsem se nedocetla ze by na sliznici pomahal
Kolik máš mm a jaký den. Já brávala Estrofem (klasicky 2×1,3×1,4×1) a ještě 13. dc jsme měla jen 5mm. Dr. už byl na prášek, že to nevypěstujeme. A hle 16-17. dc vždy 9mm i víc.
Ja mam 12 dc kolem 6 mm ale i kvalita te sliznice neni dobra beru 1-2-1 a pri dalsim pokusu stimulace mi rekl ze jsi ho budu i zavadet ze to bude nejlepší. Tak jsem to chtela podporit nečim @Lajka09
Ja mela obdobny problem. Pichala jsem si 3× Merional. Denni rozestup uz presne nevim.
Mně pomohl čaj z čínských bylin - měla jsem ho od MUDry co dělá tradiční čínskou medicínu. Pije se hned po MS, až tři odvary denně.
Celkově teda je nutný dostatečný příjem tekutin.
Kontryhel jsem četla, že dorovnává hormonální hladinu, tak jsem ho s estrofemem nemíchala.
Držím palce, jsou to nervy
![]()
Ahoj, taky jsem měla ten problém, i přes Estrofem, ket kvůli tomu odložen. Pak jsme to zkusily bez léků…pila jsem před ketem asi týden sklenku plzně každý večer a každé ráno šťávu z půlky grepu a k tomu od 1.dc kapela jeřáb ptačí-Ten jsem přestala brát den pred ket. Mám synka 20 měsíců ![]()
Ahoj holky,
po jak dlouhé době vám doktor předepsal léky na růst sliznice?
Mám málo estrogenu, to už mam diagnostikovano a je to z důvodu velkého úbytku hmotnosti. Teď chce dr dva cykly sledovat 12-13DC, pomerit si to. Chce abych brala Gravital 1/2 tabletky večer.
Domluva byla taková, ze už mi nasadí léky nyni, ale byla jsem na operaci žlučníku a mela od toho problém se slinivkou, tak prý chce, abych se trochu stabilizovala. Nebudu lhat, dneska mi bylo nejak do pláče a měla migrenu, jak prase..
Pomohlo vam i něco na přírodní bázi?
Moc díky za podporu.. ![]()
Tak já přispěji se svou trochou do mlýna… Snažíme se více než půl roku a asi před 3 měsíci mi dr. řekla, že je nízká sliznice… Dva cykly jsem brala Gynprodyl a nic, ani ms nebyla kratší… Pak jsem pila kontryhelový čaj a kapala gynex a žádná výraznější ms se opět nekonala… Tak jsem teď vyzkoušela 2 týdny kapat gynex+pít kontryhel a pak týden pít večer 1dcl ČERVENÉHO VÍNA a hle, přišla moje nejsilnější ms v životě!
Tak věřím, že sliznice narostla…