Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, čeká mě mikroabraze v celkové anestezii, kde by se mělo zjistit, kde je problém v děloze-endometriu, protože se nám nedaří embryotransfery. O miminko se snažíme už 4.rokem,3× proběhlo neúspěšné IUI, letos 1.IVF,bez úspěchu,1×KET taky neúspěšný. Na CARu mi bylo doporučeno toto vyšetření. Podstoupila jste ho některá taky? Začínám být z toho nervózní, bolí to, pomohlo vám zjistit příčinu proč se nedaří…?Děkuji za jakoukoliv informaci ![]()
@reguli píše:
Ahoj holky, čeká mě mikroabraze v celkové anestezii, kde by se mělo zjistit, kde je problém v děloze-endometriu, protože se nám nedaří embryotransfery. O miminko se snažíme už 4.rokem,3× proběhlo neúspěšné IUI, letos 1.IVF,bez úspěchu,1×KET taky neúspěšný. Na CARu mi bylo doporučeno toto vyšetření. Podstoupila jste ho některá taky? Začínám být z toho nervózní, bolí to, pomohlo vám zjistit příčinu proč se nedaří…?Děkuji za jakoukoliv informaci
Ahoj, pokud tady ještě chodíš, můžu se zeptat, jak dopadla mikroabraze a jestli vedla k úspěchu a kde ji dělali? Děkuji.