Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
můžete mi některá z Vás sdělit Vaše zkušenosti s folikulometrii? Mám 13DC, napravo mi doktor našel jediný folikul 11-12mm, říkal, že samozřejmě může vyrůst, a proto se na to v pátek podíváme znovu a uvidíme. Cyklus mám kolem 30 dnů dlouhý.
Je to normální, že je jen jeden? A že má takovou velikost? Snažíme se cca půl roku, třetím měsícem užívám Nosifol. ![]()
Folikuly rostou 1-2mm denne a praskaji kolem 20mm a vic. Dorust jeste muze. Ja byla kdysi 17dc na utz a doktor mi rekl, ze ovulace nebude, ze folikul zadny nemam (delka cyklu cca 30 dni). Ten cyklus jsem otehotnela z ovulace 27dc. Proste se mi tak moc zrovna ten cyklus opozdila ![]()
@Caridina ahoj, no já včera taky dostala bídu od doktora. Říkal, že to tento měsíc moc optimisticky nevypadá, tak mě posílá další měsíc na hormonální profil a partnera na spermiogram, tak uvidíme, co tam řeknou.
Tajné ale doufám, že tě budeme následovat a podaří se taky. ![]()
@Kri.s.ty.nana ja tenkrat doktorovi furt tvrdila, ze urcite ovuluju kazdy cyklus, ze merim bazalni teplotu a i kdyz mi delka cyklu dost skace, tak vzdy do 22dc tu ovulaci mam. A ze je preci hrozna nahoda, ze zrovna ten cyklus, co jsem u nej na utz, by ovulace nebyla. Jen tak jakoze krcil rameny a ze fakt na utz momentalne nic nevidi
no ja dojela tenkrat domu uplne vyrizena. A za 3 tydny prekvapko
drzim ti palce ![]()