Růst osmiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
22.8.12 10:19
@Mogwai píše:
A na vyplachování je dobrý Corsodyl, doporučoval mi ho zubař - už mám 3 osmičky vytržené, dělají se kolem nich hodně záněty, proti bolestem Chamomilla vulgaris 15, jsou to sice homeopatika, ale mě opravdu pomohly :) A můžou se při kojení

chamomilu mám, ještě od malé, vyzkouším:) že mě to hnedka nenapadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.8.12 10:19

Moc moc všem děkuju, zajedu do lékárny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.8.12 10:20

Ja bych se toho mistniho uziti nebala…kdybys to chtela pit tak nereknu..ale kdyz tim potres jednu diru…jsou to bylinky..prckovi to neublizi…a kdyz mas bolesti tak to na laktaci taky neni nic moc kdyz to vezmes kolem a kolem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
22.8.12 10:26

Ahoj, na vyplachování pusy vůbec pro všechny (obzvlášť po trhání zubů, atd.) je výborná šalvěj. Jen ji nepolykej, aby Ti to nějak neovlivnilo kojení. Používala jsem to po vytrhnutí osmičky a následném zánětu. Jinak můj dr. usuzuje, že jsou to problémové zuby (většinou) a pokud možno, je lepší je odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.8.12 10:31
@woodcock píše:
Ahoj, na vyplachování pusy vůbec pro všechny (obzvlášť po trhání zubů, atd.) je výborná šalvěj. Jen ji nepolykej, aby Ti to nějak neovlivnilo kojení. Používala jsem to po vytrhnutí osmičky a následném zánětu. Jinak můj dr. usuzuje, že jsou to problémové zuby (většinou) a pokud možno, je lepší je odstranit.

To jo, ale ta moje osmička je ještě částečně v kosti, tak mi řekli, že by mi to museli vysekávat.. no, to radši týden přetrpím:) ten zub je jinak úplně zdravý, jen umístění špatné. zkusím i tu šalvěj teda, ikdyž mám z toho trošku nedobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
22.8.12 10:43

Pokud z toho nemáš dobrý pocit, nemá smysl to dělat. Šalvěj je dezinfekční a lepší, než ústní vody-obecně řečeno (jen jí holt nikdo pořádnou reklamu neudělá). Neslučuje se ale s kojením, takže pít nee. Šalvěj jsem taky pila, když jsem chtěla snížit laktaci, neboť malá už tolik nechtěla a já byla jak chodící Kunín, i na to se dá použít, ale tohle nejspíš určitě víš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.8.12 11:03

Vsak florsalmin je salvej ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.1.13 15:14

Dobrý den. Omlouvám se, že ruším ale nejspíš mi roste zub moudrosti a bolí mě celá levá dolní strana pusy… Nejhorší na tom je to, že jsem ve 27. týdnu těhotenství. prosím o radu.. co pomáhá proti bolesti?? včera jsem moc ani nespala.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.9.13 21:06

Ahoj holky, prosím o radu, nejspíše mi roste osmička a chvílema to bolí jako čert a pak to zase na chvilku ustane. Už si připadám jak u porodu :-) Co vám na to pomohlo? Zkusila jsem Nalgesin S, Ibalgin, Nimesil a nic nepomáhá… na chvilku vždycky pomůže zchladit. A jak dlouho to tak roste? K zubaři jdu až za 14 dní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.9.13 21:15

@Teruna000 @Teruna000 No, já asi nepotěším, mě nezabralo nikdy nic (možná by tak zabrala leda rána kladivem…), vždycky až zubař. Rostou mi už léta létoucí a pořád není konec. Pokaždé, když se probraly k životu, to skončilo zánětem a drénem v puse. Nad jednou mi střihli dáseň, aby měla snažší prořezání a mám zase na chvilku klid. Jinak na zuby obecně mi vždycky pomohl Valetol, nicméně na osmičky ho vyzkoušený nemám, protože jsem si s nimi užívala vždycky jako těhotná a po porodu a v těhotenství a při kojení se nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.9.13 21:21

@gabi.design přemýšlela jsem, že si zkusím koupit Mundisal, co se používá pro miminka, když jim rostou zuby :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.9.13 21:25

@Teruna000 No hele, vyzkoušet to můžeš. :mrgreen: Nicméně na ty moje by to teda nezabralo, u mě to fakt pokaždé skončí tím blbým zánětem a na to pomůže až opravdu ten zubař. Hodně si chválí i žvýkání hřebíčků na tom zubu. Nezkoušela jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.9.13 21:27

@gabi.design Nezkoušela…dík za radu :-) nejhorší je, že to vypadá na tu, co mi roste do zubů :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
22.8.17 16:06

Ahojky, chtěla bych obnovit téma..
Už 8 dní mě šíleně bolí osmička. Sotva otvírám pusu a tak… v pátek jsem byla u zubařky. Řekla, že prostě roste, dostala jsem silnější prášky na bolest a šla. Ovšem vůbec se to nelepší. Přijde mi, že to trvá už docela dlouho. Nevím, jak to dál řešit? Jak dlouho vás tak osmička bolí, než se zase uklidní? Za 12 dní odjíždím na dovolenou a bojím se, aby to nebylo ještě horší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
22.8.17 16:18

@Jahudka84 U mě, když už jsem „sotva otevírala pusu“, tak to už jsem tam měla zánět. S tou osmičkou jsem šla na extrakci. Další osmička mě při růstu bolí třeba 3 dny, pak nějakou dobu klid, pak zase třeba 2-3 dny. Dělala ti zubařka rentgen? Roste správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.