Růst osmiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33039
22.8.17 16:30

Mě to bolelo tak 3 dny max a pak dlouho klid.
Teď už mám obě venku a je klid úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
22.8.17 16:38

@Lendeš rentgen mi nedělala, ale tvářila se, že zánět tam není…

@andelka83 já si právě taky říkám, že už to trvá dlouho… mě taky nikdy nebolela déle než ty 3 dny a samo to v klidu přešlo

Dr říkala, že když budu chtít, tak mě pošle na chirurgii, ale vím jaké s tím můžou být peripetie. Jenže teď nevím, co je horší… jestli čekat, že to na dovolené bouchne úplně nebo jít na chíru a doufat, že se z toho vylížu bez problémů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.8.17 16:39

Mně denně měnili dreny a dávali obstřiky, chtěli mi dát i ATB, ale nedostala jsem je kvůli kojení. Já taky sotva otevřela pusu, měla jsem nateklý a bolestivý krk, teplotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
22.8.17 16:46

@Jahudka84 Jahudko, nepotesim te, me kdyz se klubaly osmičky tak to byl tak tyden masakr - sotva jsem otevřela pusu, bolel me krk jak pri angine, trosku pomáhalo nejake lokální analgetikum, ale jen tak na hodku-dvě (dost jsem zvykala i hřebíček). Další tyden uz byla bolest tak nejak snesitelna. Takto se ozvala každá jednotlivá osmička v průběhu asi 6ti let několikrát… :roll: ale určitě bych si nechala udělat rentgen a vyšetření zda to neni nejak přidružený problem, ja mela potvrzené ze to jsou skutečně jen osmičky.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
22.8.17 17:32

@Jahudka84
mě když se jednou za rok pohne osmička tak to trvá max 14 dní..ale je fakt že mě to nebolí tak extrémně abych zobala prášky..ale zase to mám 14 dní no. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
75
19.9.23 22:05

Ahoj holky,

mela jste to některá podobně?
Mám čerstvě po viróze a začala mi nejspíše růst osmička dole, bolí mě celá levá strana čelisti a jde mi to až do ucha, ze mám chvílemi problém rozeznat, zda bolí ucho nebo zub… také mám na te straně mírně nateklou uzlinu. :zed:
Zkoušela jsem bezne prášky na bolest, ale nic moc, jakmile na te straně něco kousnu, tak se to akorát rozboli ještě vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.