Růst osmiček

7376
22.8.12 09:04

růst osmiček

Dobrý den všem, chtěla bych poprosit o radu ohledně mých zubů :) Začala mi růst jedna z mých nezcela vyrostlých osmiček.. Doktorka nejdříve dávala dreny, pak mi uřízla dáseň a pořád to bolí jak čert, nemůžu si ani zívnout bez slz.. te´d vyhrožuje antibiotiky - teplotzy jsem ale neměla. Nevíte někdo nějaké bylinky nebo něco, co by pomohlo? nebo co pomáhá vám? Kojím a nechci se kojení kvůli takové „blbosti“ vzdát. Moc všem předem děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
22.8.12 09:16

Ahojky me kdyz zaboli osmicka, mam dve dole, tak mi mooc pomaha propolisova tinktura, maji ji v lekarne…Redi se to vodou, jen se to klokta, ale zda to muzou kojici matky nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.8.12 09:22

Me rostou osmicky stale…a i ta dira po te jedne co vyrostla a nasledne je vytrzena stale boli teda s prestavkama :-) pomaha propolis ci takova vodicka jmenuje se urgo..je teda primarne na afty ale pomaha i tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.8.12 09:27

Supr, vyzkouším :) bojímse, aby se mi tam fakt neudelal zánět, mám tam díru jak do.. :) a pod tím zub :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.8.12 09:29

@MarieOVMUC taky jsem vzdy tam mela diru az do prd…A pod tim zub, ale propolis me vzdy zabral, znecitlivy dasen a uleva nejvetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.8.12 09:31
@Jaja87 píše:
@MarieOVMUC taky jsem vzdy tam mela diru az do prd…A pod tim zub, ale propolis me vzdy zabral, znecitlivy dasen a uleva nejvetsi.

suproš, moc děkuju a pokud si to s něčím nepletu, propolis je přírodní, tak to snad u kojení nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.8.12 09:57

@MarieOVMUC Ano je to prirodni. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.8.12 09:59

Z toho prirodniho je toho dost…jeste primo na zanety v dutine ustni je florsalmin..pripadne citrovital..propolis je taky prirodni…vyrabi ho vcely jako ucpavky der :-) ..maci se do alkoholu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
22.8.12 10:01

A na vyplachování je dobrý Corsodyl, doporučoval mi ho zubař - už mám 3 osmičky vytržené, dělají se kolem nich hodně záněty, proti bolestem Chamomilla vulgaris 15, jsou to sice homeopatika, ale mě opravdu pomohly :) A můžou se při kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.8.12 10:02

Corsodyl uz se pry nevyrabi..spokl ho paradontax…taky jsem pouzivala..ale posledne v lekarne uz me vybavili paradontaxem s tim ze je to stejny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
22.8.12 10:03

No mě když začnou popovyrůstat osmičky, tak si od prcka půjčím gel na zuby (Mundisal) a promazávám stejně jako jemu ;) Propolisovou tinkturu mám taky doma, ale nějak mě nenapadlo ji použít…v jakém poměru se ředí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
22.8.12 10:04
@mikitaa píše:
Corsodyl uz se pry nevyrabi..spokl ho paradontax…taky jsem pouzivala..ale posledne v lekarne uz me vybavili paradontaxem s tim ze je to stejny :nevim:

Vyrábí, ale už jen 0,1. 0,2 přestali vyrábět, je fakt, že byl teda chuťově přijatelnější než ta jednička, ta chutná hodně po hřebíčku… Ale sehnat se dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
22.8.12 10:10

@MarieOVMUC A pro případ, kdyby byla ATB jedinou možností, jsem si dělala zásoby MM do mrazáku a nechala si nasadit jen ty silnější na tři dny. Odstříkavala jsem teda pět dní, pro jistotu a zásoby naštěstí vystačily :) A třeba ATB Duomox se můžou i při kojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.8.12 10:12
@kendra píše:
No mě když začnou popovyrůstat osmičky, tak si od prcka půjčím gel na zuby (Mundisal) a promazávám stejně jako jemu ;) Propolisovou tinkturu mám taky doma, ale nějak mě nenapadlo ji použít…v jakém poměru se ředí?

neredim..mazu primo na urcene misto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.8.12 10:18
@mikitaa píše:
Z toho prirodniho je toho dost…jeste primo na zanety v dutine ustni je florsalmin..pripadne citrovital..propolis je taky prirodni…vyrabi ho vcely jako ucpavky der :-) ..maci se do alkoholu

máme doma, ale nedoporučuje se při kojení, může zastavovat laktaci :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.