Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mě se taky nějak v tomto věku růst zastavil, ale pak jsem začala brát antikoncepci, tak se trochu zvětšila.
Neteři je 14 a půl a má pomalu čtyřky ![]()
Hele, ale asi je to různé, co si pamatuji, kamarádka měla prd v tomto věku a dnes má minimálně 4.. ![]()
Nejspíš už jsi dorostla tam kam máš
Pro tvou křivou páteř, jak píšeš, je dobře i to, když budou tvá prsa spíš menší. Představ si tahat se se čtyřkama nebo víc. Záda by to třeba nedávala.
Já jsem ve 14 prsa řešila dost (ale jen vnitřně, nemluvila jsem s nikým, co mě trápilo). Prsa byla málá - žádna (ale taky mě trápilo, že nemám ještě menstruaci), byla jsem jak tyčka. A zůstala mi celkem malá i kdyzpak přišla menstruace. Tenkrát běžela v TV obřežní hlídka všude v TV velká prsa (silikony). Myslela jsem, že je to norma. Teď je to jiné. Vetšina modelek prsa skoro žádná. V tom je to lepší (ikdyž jsou zas nezdravě hubené, takže zas jiný špatný příklad).
Malá prsa jsou pěkná a spoustě kluků se líbí. Mně vždy kluci, co jsem s nimi chodila, říkali, že mám pěkná prsa a současnému muži se taky líbí
Naopak holky s velkými mají zas problém, že na ně všichni čučí, občas jim nejou šaty přes prsa nebo přes zadek, atd. Malá jsou lepší
A ještě ti trošku vyrostou.
Nejdůležitějsí je se se snažit sportovat a mít pevnou postavu nezávisle na proporcích daných od přírody ![]()
A stejně - teď jsou takové, pak přibereš, budou větší, zhubneš, zmenší se, budeš třeba těhotná, ještě se zvětší, kojení - budou fakt bezva, odstavíš - splasknou a budou úplně fujky, pak se to tak nějak spraví a zas zhubneš, tak zas se zmenší… ![]()
Měj ráda taková prsa, jaká zrovna máš a je to ![]()
Hele ikdyby takhle zustaly tak maly prsa jsou hezky, nebudes je mit povisle vlivem vahy a nejvetsi bonus: nemusis nosit podprsenku ![]()
Mam maly prsa a velk bych nechtela ani za nic ![]()
Zkusenost s velkyma prsama: - celej zivot me nahoru dolu boli, nekdy fakt hodne. boli me z nich hrbet, nekdy fakt hodne. Je problem koupit podprsenku za slusny peniz a hlavne aby sedla. A kdyz uz se zadari, stoji to nekrestanske penize a treba ani dlouho nevydrzi a rozhodne to nejsou zadne designove kousky:) Zdurena mlecna zlaza po porodu rovna se peklo na zemi. chlapi na ne civi, jsou jak magnety pro oci. omezuji ve sportu. dcera prohlasuje, ze je mam obri a ona takova rozhodne mit nechce (ale mit je takova urcite bude, genetiku neokeca
). Zaver? Co bych dala za mala prsa… ![]()
Ahoj, trápí mě má velikost prsou. Je mi teprve 14 let (v květnu 15 ) a mám pocit, že se mi zastavil růst, minimálně 7 měsíců vím, že se mi nezvětšila. Je možné, že už je konec? Ani do výšky už nerostu, což je pro mě s mírně křivou páteří dobře. Menstruovat jsem začala v 11. Moc děkuji, vím že na dálku to asi moc posoudit nejde, ale spíš jestli nemáte zkušenosti. Moc děkuji za odpovědi a nepište prosím ošklivé věci.